2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ben baska hastane de yaptirmistim hicbir degere bakmadan yaptilar ultrasonda ne gorduyse suan ki doktorum bu degerle asilama bosa yapilmis dedi insanlarin para icin yapmayacagi sey yok bunu da ogrendik maalesef

Canım kafaya takma böyle şeyleri iyi düşün iyi olur inşallah.Rabbim ne takdir etmişse onu görücez.Sen bunu gayet iyi biliyosun bence.Rabbim evladınla hayırlı mutlu ömürler nasip etsin canım
Amin bitanem cümlemize RABBIM evlat isteyen ümmet-i muhammede
aratmadan nasip etsin INŞAALLAH

Ben baska hastane de yaptirmistim hicbir degere bakmadan yaptilar ultrasonda ne gorduyse suan ki doktorum bu degerle asilama bosa yapilmis dedi insanlarin para icin yapmayacagi sey yok bunu da ogrendik maalesef
Ben o zaman erzurumdaydım özel bi hastanede yaptırdım yine.Resmen oldu bittiye getirdiler dedigin gibi dogru düzgün tahlil yapmadan etmeden resmen para koparmak için.Baziları bu işi paraya dökmuş malesef.Ama şimdi ki doktorumdan çok memnunum belki duymuşsundur şahin zeteroğlu.

Evet canım maalesef herşey para için senin duygularını heyecanını önemseyen yok. Evet canım duydum ismini bende memnunum doktorumdan.

Benim sag tupum tikali
Esimde sperm azligi sorunu var
Yasim 1 ay sonra 31 olacak
Insallah yuzlerimiz guler artik -Gul-

Selamlarrrr.Nasılsinız kızlar

Günaydın kızlar, ben de doktorun verdiği tahlilleri yapmaya gidiyorum hastaneye. Sizler napıyosunuz?
ALLAH'IN izniyle bende yeni geldim kalp atışlarını duyduk çok şükür biraz derindendi dr çok fazla zorlamayalım dedi kalbi atiyo dedi RABBIM'E şükürler olsun ümmet-i muhammedle beraber ALLAH'IM tamamına erdirsin INŞAALLAH

Çok şükür canım, gözünaydın. Ben çok duygulanmıştım ağlayacaktım neredeyse.

Senin adına çok sevindim canım.Her zaman böyle güzel haberlerle gelin.İnşallah cinsiyetini öğrenmeye gittiğin günleride görücez

Senin adına çok sevindim canım.Her zaman böyle güzel haberlerle gelin.İnşallah cinsiyetini öğrenmeye gittiğin günleride görücez
INŞAALLAH canım RABBIM ümmet-i muhammede bu güzel duyguyu yaşatsın INŞAALLAH seninde ocak ayında güzel haberlerini alırız dualarimdasin

Çok şükür canım, gözünaydın. Ben çok duygulanmıştım ağlayacaktım neredeyse.
Saol bitanem bende ağladım videoya çektirdim RABBIM'IN izniyle çok güzel bir duygu ALLAHIM'IN mucizesi INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli RABBIM kucağımıza aldırsın ümmet-i muhammedle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…