Aminin ümmet-i muhammede içinde de bizlere canimYüce rabbim yüzünü güldürsün allahım hayırlı evlat versin
Ben baska hastane de yaptirmistim hicbir degere bakmadan yaptilar ultrasonda ne gorduyse suan ki doktorum bu degerle asilama bosa yapilmis dedi insanlarin para icin yapmayacagi sey yok bunu da ogrendik maalesefCiddimisin benimde yükselmişti ilk aşılama öncesi dediģin gibi bi ilac verdi.Düştukten sonra aşılamaya gecmiştik bizde.Bende bi kez aşılama denedim ama şimdi düşününce keşke hiç denemeyip direk tüp bebeğe geçseymişim.Aşılamanın pek bi faydası olmuyo hamiş kalan sayısı az
Amin bitanem cümlemize RABBIM evlat isteyen ümmet-i muhammedeCanım kafaya takma böyle şeyleri iyi düşün iyi olur inşallah.Rabbim ne takdir etmişse onu görücez.Sen bunu gayet iyi biliyosun bence.Rabbim evladınla hayırlı mutlu ömürler nasip etsin canım
Ben o zaman erzurumdaydım özel bi hastanede yaptırdım yine.Resmen oldu bittiye getirdiler dedigin gibi dogru düzgün tahlil yapmadan etmeden resmen para koparmak için.Baziları bu işi paraya dökmuş malesef.Ama şimdi ki doktorumdan çok memnunum belki duymuşsundur şahin zeteroğlu.Ben baska hastane de yaptirmistim hicbir degere bakmadan yaptilar ultrasonda ne gorduyse suan ki doktorum bu degerle asilama bosa yapilmis dedi insanlarin para icin yapmayacagi sey yok bunu da ogrendik maalesef
Evet canım maalesef herşey para için senin duygularını heyecanını önemseyen yok. Evet canım duydum ismini bende memnunum doktorumdan.Ben o zaman erzurumdaydım özel bi hastanede yaptırdım yine.Resmen oldu bittiye getirdiler dedigin gibi dogru düzgün tahlil yapmadan etmeden resmen para koparmak için.Baziları bu işi paraya dökmuş malesef.Ama şimdi ki doktorumdan çok memnunum belki duymuşsundur şahin zeteroğlu.
Canim senin doktorun kimEvet canım maalesef herşey para için senin duygularını heyecanını önemseyen yok. Evet canım duydum ismini bende memnunum doktorumdan.
Jimer -Suat Hazer canım cok guleryuzlu anlayısliCanim senin doktorun kim
Valla bizi bebişlerimize kavuştursunlarda yüzleri sirke satsada olurJimer -Suat Hazer canım cok guleryuzlu anlayısli
Insallah canim . Olsun o da motive ediyor insanı moral oluyor asilama yaptirdigim da cok suratsizdiValla bizi bebişlerimize kavuştursunlarda yüzleri sirke satsada olur
İnşallah rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsünBenim sag tupum tikali
Esimde sperm azligi sorunu var
Yasim 1 ay sonra 31 olacak
Insallah yuzlerimiz guler artik-Gul-
Canım midem bildiğin alev topu yatıyorum.... bebiş nasılGünaydın kızlar, ben de doktorun verdiği tahlilleri yapmaya gidiyorum hastaneye. Sizler napıyosunuz?
Bebiş iyi canım. Randevuyu yarın sabaha aldı merkez. Bebişi bir gün daha bekliycez görmek için. Seninde yarındı dimi canım randevun?Canım midem bildiğin alev topu yatıyorum.... bebiş nasıl
ALLAH'IN izniyle bende yeni geldim kalp atışlarını duyduk çok şükür biraz derindendi dr çok fazla zorlamayalım dedi kalbi atiyo dedi RABBIM'E şükürler olsun ümmet-i muhammedle beraber ALLAH'IM tamamına erdirsin INŞAALLAHGünaydın kızlar, ben de doktorun verdiği tahlilleri yapmaya gidiyorum hastaneye. Sizler napıyosunuz?
Çok şükür canım, gözünaydın.ALLAH'IN izniyle bende yeni geldim kalp atışlarını duyduk çok şükür biraz derindendi dr çok fazla zorlamayalım dedi kalbi atiyo dedi RABBIM'E şükürler olsun ümmet-i muhammedle beraber ALLAH'IM tamamına erdirsin INŞAALLAH
Senin adına çok sevindim canım.Her zaman böyle güzel haberlerle gelin.İnşallah cinsiyetini öğrenmeye gittiğin günleride görücezALLAH'IN izniyle bende yeni geldim kalp atışlarını duyduk çok şükür biraz derindendi dr çok fazla zorlamayalım dedi kalbi atiyo dedi RABBIM'E şükürler olsun ümmet-i muhammedle beraber ALLAH'IM tamamına erdirsin INŞAALLAH
INŞAALLAH canım RABBIM ümmet-i muhammede bu güzel duyguyu yaşatsın INŞAALLAH seninde ocak ayında güzel haberlerini alırız dualarimdasinSenin adına çok sevindim canım.Her zaman böyle güzel haberlerle gelin.İnşallah cinsiyetini öğrenmeye gittiğin günleride görücez
Saol bitanem bende ağladım videoya çektirdim RABBIM'IN izniyle çok güzel bir duygu ALLAHIM'IN mucizesi INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli RABBIM kucağımıza aldırsın ümmet-i muhammedleÇok şükür canım, gözünaydın.Ben çok duygulanmıştım ağlayacaktım neredeyse.