2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Saol bitanem bende ağladım videoya çektirdim RABBIM'IN izniyle çok güzel bir duygu ALLAHIM'IN mucizesi INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli RABBIM kucağımıza aldırsın ümmet-i muhammedle :KK200::nazar:
Amin canım benim İnşallah :KK200::nazar: Ben tam 7. Haftamda gitmiştim kalp atışı için ama usg de 6+3 gözüktü. 3 gün oynuyordu. Doktora sordum öyle olması çok normal dedi. Senin kaç haftalık gözüktü usgde :)

Kızlar bende acaba bebişimin kalp atışını duyduğum kucağıma aldıgım günleri görebilicekmiyim.Bazen sanki o günleri hiç göremiycekmişim gibi geliyo :110: :KK43:

Kızlar bende acaba bebişimin kalp atışını duyduğum kucağıma aldıgım günleri görebilicekmiyim.Bazen sanki o günleri hiç göremiycekmişim gibi geliyo :110: :KK43:
Allah’ın izniyle duyacaksın tabii ki olumlu düşün her zaman :) Bana da oyle geliyordu bundan bir kaç ay önce.

ALLAH'IN izniyle bende yeni geldim kalp atışlarını duyduk çok şükür biraz derindendi dr çok fazla zorlamayalım dedi kalbi atiyo dedi RABBIM'E şükürler olsun ümmet-i muhammedle beraber ALLAH'IM tamamına erdirsin INŞAALLAH
Oh oh canım hadi gözün aydın kaçıncı hafta canım benimde yarın var kontrolüm var

Amin canım benim İnşallah :KK200::nazar: Ben tam 7. Haftamda gitmiştim kalp atışı için ama usg de 6+3 gözüktü. 3 gün oynuyordu. Doktora sordum öyle olması çok normal dedi. Senin kaç haftalık gözüktü usgde :)
Canım bende bugün 7+3 diye gittim ultrasonda 7+1 gözüktü bitanem haftasıyla uyumlu dedi ölçümlerde iyi dedi 8ine randevu verdi tekrardan olabiliyormuş böyle sağlıklı sıhhatli olsunlarda ALLAH'IN izniyle

Canım bende bugün 7+3 diye gittim ultrasonda 7+1 gözüktü bitanem haftasıyla uyumlu dedi ölçümlerde iyi dedi 8ine randevu verdi tekrardan olabiliyormuş böyle sağlıklı sıhhatli olsunlarda ALLAH'IN izniyle
Benimde ölçümleri iyiymiş çok şükür böyle güzel şeyler duyunca insan dahada bir rahatlıyor :) Bir dahaki kontrolüm ayın 8 nde aynı gün gideceğiz seninle. İnşallah güzel haberlerle geliriz canım :)

Evet canım yarın öğle arası aldık yine inş iyi olur bi taraftan rahat bi taraftan korku var :deli::KK45:
Bugün tansiyonumu ölçtüler kontrol amaçlı usgden önce yüksek çıktı dr takip dedi sonra bi daha ölçüldü normal çıktı heyecandan fırladı yerimde duramadım dikkat et sen de bitanem

Benimde ölçümleri iyiymiş çok şükür böyle güzel şeyler duyunca insan dahada bir rahatlıyor :) Bir dahaki kontrolüm ayın 8 nde aynı gün gideceğiz seninle. İnşallah güzel haberlerle geliriz canım :)
INŞAALLAH bitanem aynen güzel haberler motivasyonu yüksek tutmayı sağliyo RABBIM herkesin yüzünü güldürsün INŞAALLAH o gün haberleşelim canım sen şimdi kaç haftalıksin

INŞAALLAH bitanem aynen güzel haberler motivasyonu yüksek tutmayı sağliyo RABBIM herkesin yüzünü güldürsün INŞAALLAH o gün haberleşelim canım sen şimdi kaç haftalıksin
Valla canım normalde 7+3 üm ama usg ye gore sayarsak bugün tam 7 :) Seninle aynıyız hemen hemen :)

Aynen canım benim dr un bakacağını pek sanmıyorum ama annem sürekli sakinleştiriyor beni :-)[/QUOT
Usgde görüp sağlıklı olduğunu öğreninceye kadar rahatlayamiyo insan kim ne derse desin bitanem adrenalin tavan oturası gelmiyo insanin:KK17:RABBIM bu zor günlerde yâr ve yardımcımız olsun INŞAALLAH

Valla canım normalde 7+3 üm ama usg ye gore sayarsak bugün tam 7 :) Seninle aynıyız hemen hemen :)
INŞAALLAH beraberce doğum yapmayi yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin RABBIM INŞAALLAH sen hangi şehirdesin bide özel olmazsa yaş kaç

INŞAALLAH beraberce doğum yapmayi yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin RABBIM INŞAALLAH sen hangi şehirdesin bide özel olmazsa yaş kaç
Amin canım inşallah :KK200: yaşım 31 :) İstanbul’dayım.

Bende 6+4 te gitmistim canim bence tam zamani :) duy gel o guzel sesi insallah... biz duyabilmistik o kontroldeee
Canım bişey sorucam sanki yanlış hatırlamıyosam seninde ilk kalp atışında derinden geliyo demişti doktor dimi şuan rahat duyabiliyomusun banada doktor biraz derinden geliyo ses dedi biraz geride tutunmuş ama sorun yok dedi sağlıklı dedi birazda kilodan kaynaklı dedi vajinal usgeyle bakti

Kızlar :KK43: Bir iki damla kan gelmiş akıntıyla birlikte. Devamı gelmedi. Peçeteyle de baktım bir şey yok. Çamaşır katlayıp yerleştirdim acaba kendimi mi yordum bilmiyorum off :KK43: Çok korkuyorum..

Kızlar ben de bir şey soracağım , pazartesi e2 değerim 216 civarındaydı bugün 883 olmuş şükür gayet iyi dediler ama forumlarda okuyorum 10.000-15.000 leri görüyorum şaşırıyorum . Bende problem de yok ama değerim kıyaslama yapınca düşük geldi salı günü OPU m olacak sanırım o zamana kadar katlanır mı acaba ?? Folikuller buyudukten sonra mı hızlı artıs oluyor degerde ? Bilgisi olan aydınlatabilir mi ?? Teşekkürlerr

X