Alla alla cidden ilginçmiş ama bacak ağrısı.İnsallah önemli bisey deildir.Bol bol c vitamini tüket canim grip mevsimindeyiz.Hamilelikte hastalanmak zor oluyo.Allahtan işin masa başı canım ayakta 9 ay geçmezÖzel bir şirketde muhasebe departmanındayım canım, çok yoğun oluyo işler ama masa başıyım allahdan. Bugün sabah halsiz uyandım nezle okur gibiydim ama öğleye geçti çok şükür. Sağ ayağım da dizimden aşağı olduğu gibi sızım sızım sızladı çok korktum bir ara. O da geçti allahdan ama nedenini bilemiyorum
Aynen canım.Artık ne kadarinı yazdırabilirsek kâr sonuçta tüp bebek süreci maddi olarak etkiliyo ister istemezYoksa gerçekten ilaçlara güç yetmiyo bitanem
Hayirli olsun canimmmAmin canım.Darisı başına.Valla hastanede yarım saat uzandım.Ondan sonra direk wcye gittim.Transferin ilk günü dinlendim.Ertesi günü işe başladım işim yorucu olmadığı için.Kabak çekirdeği ananas yedim.Transferden 6 gün sonra banyo yaptım.Ayaklarımi sıcak tuttum.Stres yapmadım çok rahattım nasip kısmet dedim böyle canim hatırladıklarım bunlar.Bide dol su içtim.
Sağol sanada hayırlı olsun pozitifi bugün almışsın sanırım. Darısı tüm bekleyenlerin başına...Hayırlı olsun canım.İnşallah güzel haberler alırsın
Teşekkür ederim umarım Allah burada hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder hepbirlikte...Şimdiden hayırlı olsun RABBIM tamamına erdirsin INŞAALLAH bitanem
INŞAALLAH canım benimTeşekkür ederim umarım Allah burada hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder hepbirlikte...
Erken gebelik testi mi yaptın canım yoksa normal testlerden mi?İdrar testi yaptım ve negatif9. Günüm sabah kan vermeye gideceğiz ne olduysa birden sabahı bekleyemedim ve gittik nöbetçi eczane bulup test aldık ama maalesef
Erken gebelik testi mi yaptın canım yoksa normal testlerden mi?
Canım kan ver belki kanda çıkar.Çünkü herkesin idrarda çıkmıyoİdrar testi yaptım ve negatif9. Günüm sabah kan vermeye gideceğiz ne olduysa birden sabahı bekleyemedim ve gittik nöbetçi eczane bulup test aldık ama maalesef
Canım bende kaybettim kalp atısı durmuştu.Ama bende kan pıhtilaşmasi gibi bi teşhis konulmadı tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım transferden beri kullanıyorum.Şimdilik hiç bi sıkıntısı olmadı bana canım.Doktor tavsiye ediyosa gonül rahatlıgıyla kullanabilirsinKızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu
Sağol canim o kadar cok yorum okudum ki coraspinin cok kanama yaptığına dair korktum açıkçası.bulundugum ilde iğne yazmiyorlar pihtilasma testi yapilmadan.igne coraspinden daha mi az sulandiriyo kani acaba?coraspin daha mi fazla sulandiriyor senceCanım bende kaybettim kalp atısı durmuştu.Ama bende kan pıhtilaşmasi gibi bi teşhis konulmadı tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım transferden beri kullanıyorum.Şimdilik hiç bi sıkıntısı olmadı bana canım.Doktor tavsiye ediyosa gonül rahatlıgıyla kullanabilirsin
Bence iğne bunu daha hızlı yapıyodur.Çunkü hapın midede erime sureci kana karısma süreci daha uzun surer.Sen bi doktora sor istersen bi fark var mı diye ama bence yoktur sadece etki suresi değisiyodur diye düşünüyorumSağol canim o kadar cok yorum okudum ki coraspinin cok kanama yaptığına dair korktum açıkçası.bulundugum ilde iğne yazmiyorlar pihtilasma testi yapilmadan.igne coraspinden daha mi az sulandiriyo kani acaba?coraspin daha mi fazla sulandiriyor sence
Tamam canim cok tesekkur ederim ❤❤Bence iğne bunu daha hızlı yapıyodur.Çunkü hapın midede erime sureci kana karısma süreci daha uzun surer.Sen bi doktora sor istersen bi fark var mı diye ama bence yoktur sadece etki suresi değisiyodur diye düşünüyorum
Gunaydin cnm nasil gidiyor hamilelik ben tekrar basa sardim ocak birde husran olmustuGünaydın kızlar
Merhaba canım, kan pıhtılaşmam oldugu için ben hem coraspin hemde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bugüne kadar hiç kanamam olmadı. Bir iki damla gelmisti oda crinone jelden kaynaklıydı. Test yapılmadan verilen coraspini tedbir amaçlı veriyor çoğu doktor. Korkmadan kullanabilirsin Allah korusun bilemezsin kan pıhtılaşman vardır kullanman senin yararına olur :)Sağol canim o kadar cok yorum okudum ki coraspinin cok kanama yaptığına dair korktum açıkçası.bulundugum ilde iğne yazmiyorlar pihtilasma testi yapilmadan.igne coraspinden daha mi az sulandiriyo kani acaba?coraspin daha mi fazla sulandiriyor sence