Masallah size hadi gozun aydinSaol canım.Arayıp haber verdiler demin 10 gün sonra bebişimi görmeye gidicem insallah
Saol canım.Allah razı olsunMasallah size hadi gozun aydin
Saol canım.Allah razı olsun
Saol canım.Darısı başına hadi sendende güzel haberler bekliyoruzTebrik ederim Cnm ay çok heyecanlı ya.evde test yapmamıştım ama bgn bende yapacağım çok heyecanlandım
Canimmmm tebrik ederim çok sevindim❤Degerinde cok guzel maşallahKızlar maşallahınızı alırım degerim 613 çıktı.10 gün sonra bebişimi görmeye gidicem inşallah
Amin canım çok saol.Darisı başına senden de güzel haberler duyalım en kısa zamanda inşallahCanimmmm tebrik ederim çok sevindim❤Degerinde cok guzel maşallah
Saglikla gelsin insallah canim .
Amin canım çok saol.Darisı başına senden de güzel haberler duyalım en kısa zamanda inşallah
Maşallah canım gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Senin adına çok sevindim. Kendi adıma da tabi..:)) Böyle güzel haberler umudumu arttırıyor çünkü..Canm rica etsem transfer sonrasi neler yaptın hastanede yattin mi wcye hemen gittin mi anlatir mısın?Yani anlatabildigin kadar anlat canım..:)))Kızlar maşallahınızı alırım degerim 613 çıktı.10 gün sonra bebişimi görmeye gidicem inşallah
Nasipte varsa bölünür canm.Öyle olanlar da çok. .Hayırlısı olsun tabi..:)Saol canım iyi dileklerin için.Ama tek embriyo konulmuştu 5.gün embriyosu sonradan ikiz olmaz heralde
Ayy inşallah ya stres oldum da biraz bakalımYok canım hiç tedirgin olma acı falan yok 10-15 dk bi işlem meleklerini alıp geleceksin ALLAH'IN izniyle
Amin canım.Darisı başına.Valla hastanede yarım saat uzandım.Ondan sonra direk wcye gittim.Transferin ilk günü dinlendim.Ertesi günü işe başladım işim yorucu olmadığı için.Kabak çekirdeği ananas yedim.Transferden 6 gün sonra banyo yaptım.Ayaklarımi sıcak tuttum.Stres yapmadım çok rahattım nasip kısmet dedim böyle canim hatırladıklarım bunlar.Bide dol su içtim.Maşallah canım gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Senin adına çok sevindim. Kendi adıma da tabi..:)) Böyle güzel haberler umudumu arttırıyor çünkü..Canm rica etsem transfer sonrasi neler yaptın hastanede yattin mi wcye hemen gittin mi anlatir mısın?Yani anlatabildigin kadar anlat canım..:)))
Stres olma bitanem en güzel kısmı transfer bitanemAyy inşallah ya stres oldum da biraz bakalım
Sağol canım teşekkür ederim.Hemen ekran görüntüsü aldim canm transfer olduğum zaman bakmak için. .:))Amin canım.Darisı başına.Valla hastanede yarım saat uzandım.Ondan sonra direk wcye gittim.Transferin ilk günü dinlendim.Ertesi günü işe başladım işim yorucu olmadığı için.Kabak çekirdeği ananas yedim.Transferden 6 gün sonra banyo yaptım.Ayaklarımi sıcak tuttum.Stres yapmadım çok rahattım nasip kısmet dedim böyle canim hatırladıklarım bunlar.Bide dol su içtim.
Evde hiç yattin mi peki canm?Amin canım.Darisı başına.Valla hastanede yarım saat uzandım.Ondan sonra direk wcye gittim.Transferin ilk günü dinlendim.Ertesi günü işe başladım işim yorucu olmadığı için.Kabak çekirdeği ananas yedim.Transferden 6 gün sonra banyo yaptım.Ayaklarımi sıcak tuttum.Stres yapmadım çok rahattım nasip kısmet dedim böyle canim hatırladıklarım bunlar.Bide dol su içtim.
Evet bugün hiç girmedi heralde.Bugün kontrolü vardı.Gerçi kontrolu olduğu gün geç giriyo
Transfer günü yattım canım.2 3 günde işten sonra gelip dinlendim yemek falan yapmadim.Sonra rutine döndümEvde hiç yattin mi peki canm?
Dünde yoktu merak ettim INŞAALLAH bi sıkıntı yoktur sağlıklı olsunlarda ALLAH'IN izniyleEvet bugün hiç girmedi heralde.Bugün kontrolü vardı.Gerçi kontrolu olduğu gün geç giriyo
İnsallah sendede işe yarar bunlar canımSağol canım teşekkür ederim.Hemen ekran görüntüsü aldim canm transfer olduğum zaman bakmak için. .:))