Tamam canım çok teşekkür ederim..Allah sağ salim kucağına versin inşallah..Transfer günü yattım canım.2 3 günde işten sonra gelip dinlendim yemek falan yapmadim.Sonra rutine döndüm
Kuzum merak ettim çok dünde girmemişsin senin o kuzucuklarini yerimHercai91 C cibilicibilisaksak06 Kızlarrr beni merak etmissiniz kıyamam teşekkür ederim :) bebeklerim cok iyiler kıpır kıpırlardı bugün gördük maşallah eller ayaklar durmuyordu :) Doktor birisini zor ölçtü yerinde durmadığı için. :) O biraz zıpır olacak sanırım :) Çok şükür güzel ilerliyor 2 hafta sonra perinatolog bakacak insallah güzel sonuclar alırız sizlerede en kısa zamanda Rabbim nasip etsin en içtem dualarım sizinle
-Gul- senide tebrik ederim cok sevindim hersey yolunda gitsin saglıkla kucagına al insallah.
Amin canım.Allah razı olsun bak boşu boşuna endişelenmişsin.Sorun olmamasına çok sevindim.İnşallah benim gebeliğimde senin ki gibi sıkıntısız ilerlerHercai91 C cibilicibilisaksak06 Kızlarrr beni merak etmissiniz kıyamam teşekkür ederim :) bebeklerim cok iyiler kıpır kıpırlardı bugün gördük maşallah eller ayaklar durmuyordu :) Doktor birisini zor ölçtü yerinde durmadığı için. :) O biraz zıpır olacak sanırım :) Çok şükür güzel ilerliyor 2 hafta sonra perinatolog bakacak insallah güzel sonuclar alırız sizlerede en kısa zamanda Rabbim nasip etsin en içtem dualarım sizinle
-Gul- senide tebrik ederim cok sevindim hersey yolunda gitsin saglıkla kucagına al insallah.
Yazdiriliyo Bitanem ben ilk folbiol kullanmıştım omepa q10 kullanmiştim sonra onlari kesti vinelac die bi vitamin başlamişti kan sulandirici iğneyede rapor çikarttirabiliyosun kuzumKızlar crino jel sağlık ocagında doktora yazdırılabiliyo mu bilginiz var mı.Bide ben folik1 diye folik asit kullanıyorum.Siz ne kullanıyosunuz
1 seferde 4 kutu crino jel yazdirabilirsin canımKızlar crino jel sağlık ocagında doktora yazdırılabiliyo mu bilginiz var mı.Bide ben folik1 diye folik asit kullanıyorum.Siz ne kullanıyosunuz
Tamam canım saol.Yarın gidip yazdırıyım bendeYazdiriliyo Bitanem ben ilk folbiol kullanmıştım omepa q10 kullanmiştim sonra onlari kesti vinelac die bi vitamin başlamişti kan sulandirici iğneyede rapor çikarttirabiliyosun kuzum
Canım crinone yazilmiyor demişti dr um... Ben de folic 1 kullandım pahalı ama en iyisi o... benim folic asit emiliminde sıkıntı vardı dr sadece bunu kullanacaksın dediKızlar crino jel sağlık ocagında doktora yazdırılabiliyo mu bilginiz var mı.Bide ben folik1 diye folik asit kullanıyorum.Siz ne kullanıyosunuz
Oh oh canım hadi bakalım sevindim...Hercai91 C cibilicibilisaksak06 Kızlarrr beni merak etmissiniz kıyamam teşekkür ederim :) bebeklerim cok iyiler kıpır kıpırlardı bugün gördük maşallah eller ayaklar durmuyordu :) Doktor birisini zor ölçtü yerinde durmadığı için. :) O biraz zıpır olacak sanırım :) Çok şükür güzel ilerliyor 2 hafta sonra perinatolog bakacak insallah güzel sonuclar alırız sizlerede en kısa zamanda Rabbim nasip etsin en içtem dualarım sizinle
Yarin gidip bi doktora sorıyim ne diycekCanım crinone yazilmiyor demişti dr um... Ben de folic 1 kullandım pahalı ama en iyisi o... benim folic asit emiliminde sıkıntı vardı dr sadece bunu kullanacaksın dedi
Hayırlı olsun canım.İnşallah güzel haberler alırsınMerhabalar benim de yarın 15:00 te transferin var ikinci deneme 2 embriyo konacak...
Canım ben iki hafta önce sorunsuz yazdırdım. Bitince tekrar gittim rapor istedi dedim doktorum uzakta suan alamam binbir rica ile yazdırdım. Haftaya Pazartesi son oldugu icin artık kullanmayacağım kesti doktorum folik asitide kesti decavite başlıyorum. Belki senden de rapor isteyebilir aklında olsun.Kızlar crino jel sağlık ocagında doktora yazdırılabiliyo mu bilginiz var mı.Bide ben folik1 diye folik asit kullanıyorum.Siz ne kullanıyosunuz
Tamam canım saolCanım ben iki hafta önce sorunsuz yazdırdım. Bitince tekrar gittim rapor istedi dedim doktorum uzakta suan alamam binbir rica ile yazdırdım. Haftaya Pazartesi son oldugu icin artık kullanmayacağım kesti doktorum folik asitide kesti decavite başlıyorum. Belki senden de rapor isteyebilir aklında olsun.
Saolasın canım.Mutluluk sarhoşuyum ben şu an.Sen bebeğin iyi olda canım çokta önemli deil buraya fazla bakamaman.Allah kolaylık versin senin işin neydi canımKızlar nasılsınız? Çalışmaya başlayalı takip edemiyorum sizi birikiyo yazılar-Gul- canım hayırlısı olsun tekrardan değerin süpermiş :) benimde tek embriyo 421 di değerim.
Özel bir şirketde muhasebe departmanındayım canım, çok yoğun oluyo işler ama masa başıyım allahdan. Bugün sabah halsiz uyandım nezle okur gibiydim ama öğleye geçti çok şükür. Sağ ayağım da dizimden aşağı olduğu gibi sızım sızım sızladı çok korktum bir ara. O da geçti allahdan ama nedenini bilemiyorumSaolasın canım.Mutluluk sarhoşuyum ben şu an.Sen bebeğin iyi olda canım çokta önemli deil buraya fazla bakamaman.Allah kolaylık versin senin işin neydi canım
Yoksa gerçekten ilaçlara güç yetmiyo bitanemTamam canım saol.Yarın gidip yazdırıyım bende
Şimdiden hayırlı olsun RABBIM tamamına erdirsin INŞAALLAH bitanemMerhabalar benim de yarın 15:00 te transferin var ikinci deneme 2 embriyo konacak...