2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu
Canım coraspin kanama yapabiliyor ama iğne kanama yapmıyor... gebelik surecimde ben de kan sulandırıcı iğne ve coraspin 300 lik kullandım kanamam olduğu halde iğneyi kesmedi benim dr um çünkü iğne kanamaya sebep olmaz demişti öyle... rahat ol dr en iyisini bilir

-Gul- -Gul- canım nasılsın bitanem.... benim kan testi sonucum çıkmış sonuç ağır d vitamini eksikliği normalde 20 olması gerekn sonuç 2 çıkmış ben de ve bu da bebeği etkilermiş düşük sebebiymis internette okudum ... dna sonucumuz 10 gun sonra cikacak insallah ....muhakkak vitaminlerine baktir canım :KK45:

-Gul- -Gul- canım nasılsın bitanem.... benim kan testi sonucum çıkmış sonuç ağır d vitamini eksikliği normalde 20 olması gerekn sonuç 2 çıkmış ben de ve bu da bebeği etkilermiş düşük sebebiymis internette okudum ... dna sonucumuz 10 gun sonra cikacak insallah ....muhakkak vitaminlerine baktir canım :KK45:
Tamam canim saol uyardığın için bi baktırıyım bende o zaman :KK200:

Canım coraspin kanama yapabiliyor ama iğne kanama yapmıyor... gebelik surecimde ben de kan sulandırıcı iğne ve coraspin 300 lik kullandım kanamam olduğu halde iğneyi kesmedi benim dr um çünkü iğne kanamaya sebep olmaz demişti öyle... rahat ol dr en iyisini bilir
Canim coraspin 300 luk biraz fazla degil mi genelde 100 mg lik veriyorlar

Merhaba canım, kan pıhtılaşmam oldugu için ben hem coraspin hemde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bugüne kadar hiç kanamam olmadı. Bir iki damla gelmisti oda crinone jelden kaynaklıydı. Test yapılmadan verilen coraspini tedbir amaçlı veriyor çoğu doktor. Korkmadan kullanabilirsin Allah korusun bilemezsin kan pıhtılaşman vardır kullanman senin yararına olur :)
Bende oyle dusundum korkuyorum acikcasi bi kayip daha yasamaktan.coraspin dis etimi kanatti benim sizde de oldu mu :KK70: yani doktorlar tedbir amacli peynir ekmek gibi veriyor coraspin eger ki bi tehlikesi olmus olsaydi hic baslatmazlardi diym?

Bende oyle dusundum korkuyorum acikcasi bi kayip daha yasamaktan.coraspin dis etimi kanatti benim sizde de oldu mu :KK70: yani doktorlar tedbir amacli peynir ekmek gibi veriyor coraspin eger ki bi tehlikesi olmus olsaydi hic baslatmazlardi diym?
Bence hiç kötü düşünme doktor verdiyse vardır bir bildiği :) İnşallah bu kez sağlıklı bir şekilde ilerler ve kucagına alırsın canım.

Kızlar pıhtılaşma olduğu nasıl anlaşılıyo [/

Tedaviye başlamadan önce yapılmıştır belki de aPTT testi. Bana yapılmıştı herhangi bir sorun yoktu ama yine de clexane igne verdi şimdilik bunu sonra bakarız aspirin e geçeriz dedi

Sağol canim o kadar cok yorum okudum ki coraspinin cok kanama yaptığına dair korktum açıkçası.bulundugum ilde iğne yazmiyorlar pihtilasma testi yapilmadan.igne coraspinden daha mi az sulandiriyo kani acaba?coraspin daha mi fazla sulandiriyor sence
Ben de kullaniyorum cok sukur kotu bi durum yok

X