2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Çok saol canım.İnan bende senden güzel haberler bekliyorum yine.Rabbim yardımcın olsun.Rabbim hayirlı saglıklı evlatlar nasip etsin ikimizede
Amin kuzum hamişlerin duası kabul olurmuş RABBIM kabul eylesin INŞAALLAH ümmeti muhammedle içinde de bizlere RABBIM saģlikli sıhhatli yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin

Canım benim kanamam var halaaaaaaa evde dinleniyorum sizlere bol bol dua ediyorum bu dönemde iyi olur diyorlar... doğal deneyelim dedik eşimle temmuzda inşallah gerek kalmazda yeniden tüp denicez
INŞAALLAH bitanem gerek kalmicak inanıyorum RABBIM tedaviye gerek kalmadan evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza almayı nasip edicek

Canım benim kanamam var halaaaaaaa evde dinleniyorum sizlere bol bol dua ediyorum bu dönemde iyi olur diyorlar... doğal deneyelim dedik eşimle temmuzda inşallah gerek kalmazda yeniden tüp denicez
İnsallah tüpe gerek kalmadan doğal yolla hamiş kalırsın canım

Yok canim 4 te çıkıcakmış

Gül merhaba

İnş güzel haberler alırsın. Bugün senin kaçıncı günün ilk testin mi ? Bnde hastaneler geç veriyor diye dışarda yaptırmayı istiyorum bnm de yarın test günüm 10.gün gelmez derken geldi yarın ve bu sefer de cok korkuyorum

Meraba canım.İdrar testi yaptım bi tek onun dışında ilk kez kan verdim.Bugün 13.günüm canim.Korkma canım korkunun ecele faydası yok gerçeklerle yüzleşmek zorundayız.İnşallah güzel haberler alırız

Kızlar transferde acı hissediyor musunuz yarın sabah olcak

Kızlar maşallahınızı alırım degerim 613 çıktı.10 gün sonra bebişimi görmeye gidicem inşallah
MAŞAALLAH kuzum RABBIM sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına almayı nasip etsin RABBIM INŞAALLAH

MAŞAALLAH kuzum RABBIM sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına almayı nasip etsin RABBIM INŞAALLAH
Amin canım amin..Saolasın güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…