Amin kuzum hamişlerin duası kabul olurmuş RABBIM kabul eylesin INŞAALLAH ümmeti muhammedle içinde de bizlere RABBIM saģlikli sıhhatli yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsinÇok saol canım.İnan bende senden güzel haberler bekliyorum yine.Rabbim yardımcın olsun.Rabbim hayirlı saglıklı evlatlar nasip etsin ikimizede
INŞAALLAH bitanem gerek kalmicak inanıyorum RABBIM tedaviye gerek kalmadan evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza almayı nasip edicekCanım benim kanamam var halaaaaaaa evde dinleniyorum sizlere bol bol dua ediyorum bu dönemde iyi olur diyorlar... doğal deneyelim dedik eşimle temmuzda inşallah gerek kalmazda yeniden tüp denicez
İnsallah tüpe gerek kalmadan doğal yolla hamiş kalırsın canımCanım benim kanamam var halaaaaaaa evde dinleniyorum sizlere bol bol dua ediyorum bu dönemde iyi olur diyorlar... doğal deneyelim dedik eşimle temmuzda inşallah gerek kalmazda yeniden tüp denicez
Canım sonuç belli oldu muAyy öyle de tatlı bi uyku çöktü ki anlamadım.Tahlil işine bakan bayan gelene kadar uyuya kalmasam iyidir
Yok canim 4 te çıkıcakmışCanım sonuç belli oldu mu
Yok canim 4 te çıkıcakmış
Meraba canım.İdrar testi yaptım bi tek onun dışında ilk kez kan verdim.Bugün 13.günüm canim.Korkma canım korkunun ecele faydası yok gerçeklerle yüzleşmek zorundayız.İnşallah güzel haberler alırızGül merhaba
İnş güzel haberler alırsın. Bugün senin kaçıncı günün ilk testin mi ? Bnde hastaneler geç veriyor diye dışarda yaptırmayı istiyorum bnm de yarın test günüm 10.gün gelmez derken geldi yarın ve bu sefer de cok korkuyorum
Hadi inşallahcanım brnimde yarın transfer bakalım nolcakYok canim 4 te çıkıcakmış
Neden cok gec?Yok canim 4 te çıkıcakmış
Yok canım hiç tedirgin olma acı falan yok 10-15 dk bi işlem meleklerini alıp geleceksin ALLAH'IN izniyleKızlar transferde acı hissediyor musunuz yarın sabah olcak
Saol canım.Arayıp haber verdiler demin 10 gün sonra bebişimi görmeye gidicem insallahNeden cok gec?senin sonucuni bekliyorum canim ... ogrenince etiketle lütfen cooook guzle haber alacagiz insallahhh icime oyle doğuyor
Canım hadi hayırlı olsun bitanem ben sana demiştim ikiz geliyor ikizKızlar maşallahınızı alırım degerim 613 çıktı.10 gün sonra bebişimi görmeye gidicem inşallah
Saol canım iyi dileklerin için.Ama tek embriyo konulmuştu 5.gün embriyosu sonradan ikiz olmaz heraldeCanım hadi hayırlı olsun bitanem ben sana demiştim ikiz geliyor ikiz
Canım neden olmasın bölünebiliyor... jeliboni diye arkadaş vardı o da öyle olmuştuSaol canım iyi dileklerin için.Ama tek embriyo konulmuştu 5.gün embriyosu sonradan ikiz olmaz heralde
MAŞAALLAHKızlar maşallahınızı alırım degerim 613 çıktı.10 gün sonra bebişimi görmeye gidicem inşallah
Amin canım amin..Saolasın güzel dileklerin içinMAŞAALLAHkuzum RABBIM sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına almayı nasip etsin RABBIM INŞAALLAH
Hayırlısı canım nasip kısmet hiç belli olmaz tabiCanım neden olmasın bölünebiliyor... jeliboni diye arkadaş vardı o da öyle olmuştu