- 12 Haziran 2016
- 100
- 127
- Konu Sahibi ayprensesii
Benim eşimle görümcem ikiz ☺Ayrıca abimin tek yumurta ikizi kızları var...Benimde olurmu diye merak ediyordum ama tek kese şimdilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim tamamina erdirsin insAllahBenim tüp bebek iki tane yerleştirildi ikisi de tutundu. Ama ailem de çok ikiz var. Teyzemler, kuzenler doğal yolla ikizler. Ailenin kadınlarının çatıları ikize müsaitmiş. Benim de öyle mi bilmiyorum ama.
Evet canım ilk gebeliğim. 1,5yıldır istiyorduk. Çikolata kisti var bnde bide. Siz ne kadardır istiyordunuz canım? Vlla her doktora girişimiz ayrı heyecan,diğer kontrolü bekleyiş ayrı stres olacak galiba :))
Hayir canim olmaz esinlede beraber oluyorsun ultrason zarar vermez
Benim sat 1 ekim canım karnımdan görülmedi ama vajinal ultrasyonda ancak gorebildik inşallah görebilirsin
Yapma canım olur mu öyle şey, cinsellik bile yasaklanmıyor bu dönemde.
Su siralar gebeligin ilk üc ayi yorulma bol bol dinlen bol bol sebze meyve ceviz tuket beyin gelisimi icin super bebeginİnşallah
Bilmiyorum kızlar 4 yıl sonra olunca herseydn korkar oldum
Progestan falan onlara bakilir takvie ilaclar verir vitamin falanKızlar dr beta dan başka tahlil istiyor mu istiyorsa ne istiyor? Yarın öğlen randevu sonuçları gösterene kdr eşimin işe gitmesi gerekicek acba acile gidio beta istesemmi
Biz yeni yeni istemeye başlamıştık, çok bekletmedi bizi miniğim
Kalp atışını da duyduktan sonra sırada ne olacak acaba? Doktorum bir dizi test yapılacağını söyledi bana ama henüz o araştırmaya girmedim ben, sen biliyormusun?
Kizkardesim 5. haftada duymustuKalp atışından sonra ilerleyen haftalarda 2li test 3lü test filan yapılıyor. Bebeğin ense kalınlığı,Allah korusun down sendromlu olup olmadığı vs araştırılıyor. Arkadaşlarımdan duyduğum bunlar. Demek ki 7-8.haftalar kalp atışı için uygun zamanlar oluyo. Gerçi bugün arkadaş dedi 6.haftada duyduk biz diye ahh keşke dedim bende:))
Kizkardesim 5. haftada duymustu
Ben esk.deyim. buradaki ozellerin doğum paketlerinin fiyatını ogrenicem. Belki Ankara'ya gelirim uymazsaGünaydın temmuz güzelleri Ankarada olup özel hastane de takip ve doğum düşünen var mı?
Günaydın kızlar ,ben de bursa da oturuyorum 1 tane 5 buçuk yaşında oğlum var ocak ta kimyasal gebelik ,nisan da da 6 haftalik dusuk yaptim 3 ay korun duk anca şimdi oldu umarım herşey yolunda gider çok korkuyorum yine bişey olursa diyeçarşamba test yaptım silik ti pazar tekrar yaptım baya bi belirgindi ama daha kan tahlili yaptırmadım pzt yaptırıp bi daha ki pzt doktora gitsem diyorum..çok geç olmaz diil mi
Olmaz cnm ancaGünaydın kızlar ,ben de bursa da oturuyorum 1 tane 5 buçuk yaşında oğlum var ocak ta kimyasal gebelik ,nisan da da 6 haftalik dusuk yaptim 3 ay korun duk anca şimdi oldu umarım herşey yolunda gider çok korkuyorum yine bişey olursa diyeçarşamba test yaptım silik ti pazar tekrar yaptım baya bi belirgindi ama daha kan tahlili yaptırmadım pzt yaptırıp bi daha ki pzt doktora gitsem diyorum..çok geç olmaz diil mi
Saol cnm,sen bugün gidicektin değil mi,haberlerini bekliyorum..hepimiz için hayırlısı neyse o olsun kucağımıza almak nasip olur inşallah. .Geçmiş olsun allah bunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bnce kan yaptır kafan rahatlasın
Saol cnm,sen bugün gidicektin değil mi,haberlerini bekliyorum..hepimiz için hayırlısı neyse o olsun kucağımıza almak nasip olur inşallah. .
Amin cnm evet bu gün yoldyım suan gidiyorm hayırlısı inşallah güzel şeyler duyarm