- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Ben suan progestan kullanıym sen ne ıcın kullancan cnmBende durum söyle adet olmayı bekliyorum canım . Olunca klomen ve progestan kullanıcam yani adet sonrası bizde de çalışma olacak :) hayırlısı olsun hepimize
ben suan sadece folikasit kullaniyorum folbiol haftaya gidip yumurtlama takibi yapicak yumurta gelisimine bakicaklarpco nedir polikistikovermi
Ilac falan kullaniyormusun canim kontrol altindayim derken biraz daha açabilir misinbence cok uzulme kadinlarin cogu oyle ilacla tedavi ediliyo hamile kalmada cok buyuk sorun deil o tatlim bendede var o bidahaki ay hamilelik istiyorum allahin izniyle insallah olur bakalim kontrol altindayim haftaya yumurtlama takibine alinicam insallah iyi olur hersey
tabiki hemen anlatiyim canim benim yumurta sayim cok rahim iyi ama yumurtalarim tembel gerektigi gibi buyumuyor bende bebek istiyorum dun tahlillerimi yaptirdin doktorum yumurta sayin cok sen hemen hamile kalirsin dedi ama kalaniyorum dedim suanlik sadece folbiol kullaniyorum haftaya yumurtlama takibi yapicak catladigi hayirlisi tabiki ben cok doktora gittim hepsi ayni seyi soyledi ama hayirlisi allahtan tabikiIlac falan kullaniyormusun canim kontrol altindayim derken biraz daha açabilir misin
Merhaba geleceğin anneleri size hikayemi anlatayım.
Ben 23 yaşında 3 yıllık evli bir bayanım standart pko rahatsizligim var kilolu bir bayanım su 3 yıldır hiç korunmadik çeşitli ilaçlar 2 aşılama 6 kere klomen+pregnly iğnesi oldum ama fayda etmedi tüp bebek için yaş bekliyorum 3 gün önce biliyorum eski koca karı seylerine nasıl inanirsın diyeceksiniz haklısınız ama ben Allah'ın izni ile şu dünyada evlat kokusu duymadan ölmek istemiyorum bütün cabam bu yüzden işin sonu ben 3 gün önce kasık çekme yaptırdım yaşlı bir teyze yaptı bunu eskiden ebe imiş çok yakın çevremde kiler bu işlemden sonra 2 ayda hamile kalmışlar size sorum şu yaptıran ve pozitif sonuç alan var mı ?
Bende çevremde çok duydum bu yolla hamile kalanları ama hiç yaptırmayı düşünmedim saçma gelmişti bana ama o kadar çok duydum ki böyle hamile kalanlariMerhaba geleceğin anneleri size hikayemi anlatayım.
Ben 23 yaşında 3 yıllık evli bir bayanım standart pko rahatsizligim var kilolu bir bayanım su 3 yıldır hiç korunmadik çeşitli ilaçlar 2 aşılama 6 kere klomen+pregnly iğnesi oldum ama fayda etmedi tüp bebek için yaş bekliyorum 3 gün önce biliyorum eski koca karı seylerine nasıl inanirsın diyeceksiniz haklısınız ama ben Allah'ın izni ile şu dünyada evlat kokusu duymadan ölmek istemiyorum bütün cabam bu yüzden işin sonu ben 3 gün önce kasık çekme yaptırdım yaşlı bir teyze yaptı bunu eskiden ebe imiş çok yakın çevremde kiler bu işlemden sonra 2 ayda hamile kalmışlar size sorum şu yaptıran ve pozitif sonuç alan var mı ?
Bebeğin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Merhaba kızlar, daha önce başımdan kimyasal gebelik geçti. Doktor hiç korunma gebe kalabilirsin yine demişti. Tabi ağustosta bunu yaşayınca her ay idrar testi itinayla alındı, çift çizgi görme çabaları derken , bu ay size neler yaptığımdan bahsedeceğim. Gerçekten güzel haberi aldığımda bu siteyle paylaşıcam diye kendime söz vermiştim. Regliyken adaçayını günde 1 fincan içtim. Sadece 4-5 gün içtim. Keçiboynuzu pekmezi aldım. eşime içiremedim, kendim içtim:)) Çok faydası var sonuçta... Kafam göre gittim folbiol aldım daha once folıc 1 kullanmıştım. Çift çizgiyi gördüm. Rabbim size de nasip etsin inşallah. Sadece belki birilerine faydalı olurum diye yazdım. İnancınızı kaybetmeyin
Amin canım Allah razı olsunBebeğin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Rabbim inşallah sanada tüm isteyenlerede bi köşede banada nasip eder inşallah soğan kürüne başlıcam önümüzdeki ay inşallah bi de hayıt suyunu çok duydum onuda denemek istiyorumHoşgeldin canım inan hepimiz senin gibi düşünüyoruz bizcede erken diil kim ne derse desin ama anlamıyorlar bende yaklaşık 10 aydır çocuk istiyorum ne kadar çok istiyorsam o kadar olmuyor klomen 1 aşılama 1 tüp bebek ve sonuç negatif şimdi kurlere başladım eşime keçi boynuzu kürü kendime soğan kürü ne başladım bugün de adaçayı na başladım belki bi mucize olur da doğal yollardan olur olmazsa tekrar tüp bebek yapacak bişey yok sende dene istersen bu kurlerden
Canım kasık çektirdim şimdi 6. Gününde yım ebe kadinin yanına gittik bu iş burda olmaz kızım evine gelmem lazım eşinin de evde yanında olması lazım dedi eşim çalıştığı için ertesi günü izin aldık ebe kadın evimize geldi akşam üstü karnımı açtım mısır püskülü getirmiş yanında eşarp istedi mısırı içine bagladi kasigimda elini gezdirdi biraz bastı oraya bağladı mısırı eşarplakasik cektirme ne oluyo hic duymadim bile nasil oluyo
Merhaba canım ben senin yerinde olsam başka doktora gider ve yalan söylerdim :) 1yıldır istiyoruz çocuk fakat olmuyor adetlerimde düzensiz ona göre tedavini ciddiye alır . Adet düzenli görmüyorsun acaba düzenli yumurtlama oluyor mu bence buna da bakilmasi gerekir . Yani kısaca başka bir doktora git ve çocuk sahibi olmak istediğini söyle .Sa arkadaşlar bende hamile kalmak isteyenlerdenim Oldu olası adetim düzensizdi benim hep evleneli 6 ay oldu ilk aylar hamileliği düşünmüyoduk doğal yollardan korunduk sonra birden istemeye karar verdim 3 ay adet olmadım doktora gittim tarlusal verdi kullan hastalığın bitince gel deri gittim bi tarafında pco var dedi yumurtalıklarım az çalışıyomuş ben hamilelik istiyorum dedim daha erken önce adetini düzene sokacaz dedi femamed verdi kullanıyorum bide duphaston 2 ay süreyle kullanılacakmışım ama ben bebek istiyorum erken olduğunu düşünmüyorum ki ne yapsam bilemedim biraz uzun oldu hakkınızı helal edin düşüncelerinizi merakediyorum
Her sayfaya aynı şeyleri yazmak istiyorum ne bileyim herkesten farklı fikirler almak duymak umut oluyo bi nevi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?