- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
Başarılar dilerimTruman truman truman oleyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başarılar dilerimTruman truman truman oleyyy
Fedakar cefakar yasminsayım ♡♡♡
Sanki kazandığım yarışmayı veriyorum değil mi hippomFedakar cefakar yasminsayım ♡♡♡
Teşekkür ederimBaşarılar dilerim
Sende kazanacaksın inş.. devam :))Sanki kazandığım yarışmayı veriyorum değil mi hippom
Ben artık katılmak olsun diye katılıyorum, kazanmak gibi bir beklentim yokSende kazanacaksın inş.. devam :))
Diğer menüleri incelediniz miTarhana Çorbası - Kaşarlı Mantar -Urfa Kebabı - Kadayıflı Muhallebi tarifi nasıl önde anlamış değilim. Menüde olmamasına rağmen resimde içli köfte var. O da hoş bir görüntü katıyor ama aslında aldatmaca oluyor..menüde olmayan bir yemek neden resme koyulmasna izin verilmiş ki?
Masaya yaptıkları tariflerin dışında istedikleri herşeyi koyabilirler.Kurallara aykırı hiç birşey yokTarhana Çorbası - Kaşarlı Mantar -Urfa Kebabı - Kadayıflı Muhallebi tarifi nasıl önde anlamış değilim. Menüde olmamasına rağmen resimde içli köfte var. O da hoş bir görüntü katıyor ama aslında aldatmaca oluyor..menüde olmayan bir yemek neden resme koyulmasna izin verilmiş ki?
Katılın katılın, gözler bayram ediyor, çok güzel sofralarBen artık katılmak olsun diye katılıyorum, kazanmak gibi bir beklentim yok
Sizlerde buyurun, bayramımız çoğalsın. Hep birlikte sohbet-muhabbet, eğlence.Katılın katılın, gözler bayram ediyor, çok güzel sofralar
Hayırlı uğurlu olsun, düz hesapta kalsın.
Gözün aydın
Ben manuel aldım fiyatı 50 miydi neydi hatırlamıyorum.. gerekli değil çalışmıyorsan.. ben oğlum bi gece küvezde kaldı onun için almıştım..Kizlar burda alakasiz olacak ama anne olanlara bi sorum var, alisverislere artik basladim ama birseyi merak ettim.elektrikli göğüs pompası cok gerekli birsey mi?bilmedigim icin soruyorum.300 liraya buldum bitane lansinoh markasi.cok mu pahali.sizler aldiniz mi pompayi?kac paraya aldiniz?
Gerekli değil diyosun tamam o zaman,bi dusuneyim.alip almamakta kararsizdim.hazirliksiz yakalanmak istemiyorum malum yalnizim ya hipposum:/Ben manuel aldım fiyatı 50 miydi neydi hatırlamıyorum.. gerekli değil çalışmıyorsan.. ben oğlum bi gece küvezde kaldı onun için almıştım..
Çalışmayacaksan bence de gereksiz elektrikli olanlar ama manuel almalısın ben wee nin almıştım çok işime yaradı ilk zamanlar yoğun bakımda yatmıştı sütler birikmemesi için 2 saatte bir sağardım tabi ben o zaman bilmiyordum sağılması gerektiğini mastit oldum sen al yine manuel bulunsun yanındaKizlar burda alakasiz olacak ama anne olanlara bi sorum var, alisverislere artik basladim ama birseyi merak ettim.elektrikli göğüs pompası cok gerekli birsey mi?bilmedigim icin soruyorum.300 liraya buldum bitane lansinoh markasi.cok mu pahali.sizler aldiniz mi pompayi?kac paraya aldiniz?
Merhaba 11 aylık oğlum var. Lansinoh tekli pompa almştm .iyi ki almışım dediklerim arasında. Dışarı çıkarken hop sağ sütü al yanına en zor anında içir sütü . Bebeği birine mi emanet edeceksin hop sağ sütü koy biberona git istediğin yere. Kısacası iyi ki lerim arasında olur kendileri.Kizlar burda alakasiz olacak ama anne olanlara bi sorum var, alisverislere artik basladim ama birseyi merak ettim.elektrikli göğüs pompası cok gerekli birsey mi?bilmedigim icin soruyorum.300 liraya buldum bitane lansinoh markasi.cok mu pahali.sizler aldiniz mi pompayi?kac paraya aldiniz?
Sagol aslım.olmadi oyle yaparim.hazirliksiz yakalanmak istemiyorum.simdi ben listeyi yaptim hepsini birden alicam.Çalışmayacaksan bence de gereksiz elektrikli olanlar ama manuel almalısın ben wee nin almıştım çok işime yaradı ilk zamanlar yoğun bakımda yatmıştı sütler birikmemesi için 2 saatte bir sağardım tabi ben o zaman bilmiyordum sağılması gerektiğini mastit oldum sen al yine manuel bulunsun yanında