Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Tarhana Çorbası - Kaşarlı Mantar -Urfa Kebabı - Kadayıflı Muhallebi tarifi nasıl önde anlamış değilim. Menüde olmamasına rağmen resimde içli köfte var. O da hoş bir görüntü katıyor ama aslında aldatmaca oluyor..menüde olmayan bir yemek neden resme koyulmasna izin verilmiş ki? :stop:

Tarhana Çorbası - Kaşarlı Mantar -Urfa Kebabı - Kadayıflı Muhallebi tarifi nasıl önde anlamış değilim. Menüde olmamasına rağmen resimde içli köfte var. O da hoş bir görüntü katıyor ama aslında aldatmaca oluyor..menüde olmayan bir yemek neden resme koyulmasna izin verilmiş ki? :stop:
Diğer menüleri incelediniz mi :confused:
Biri gelir niye cacık, pilav yok hiçbir menüde, olmamış der
Biri gelir neden ekstra yemek var, aldatmacalı der
:deli:
Kurallara aykırı bi durum yok efenim, içiniz rahat olsun :KK52:

Masaya yaptıkları tariflerin dışında istedikleri herşeyi koyabilirler.Kurallara aykırı hiç birşey yok:KK66:

Kizlar burda alakasiz olacak ama anne olanlara bi sorum var, alisverislere artik basladim ama birseyi merak ettim.elektrikli göğüs pompası cok gerekli birsey mi?bilmedigim icin soruyorum.300 liraya buldum bitane lansinoh markasi.cok mu pahali.sizler aldiniz mi pompayi?kac paraya aldiniz?

Kizlar burda alakasiz olacak ama anne olanlara bi sorum var, alisverislere artik basladim ama birseyi merak ettim.elektrikli göğüs pompası cok gerekli birsey mi?bilmedigim icin soruyorum.300 liraya buldum bitane lansinoh markasi.cok mu pahali.sizler aldiniz mi pompayi?kac paraya aldiniz?
Ben manuel aldım fiyatı 50 miydi neydi hatırlamıyorum.. gerekli değil çalışmıyorsan.. ben oğlum bi gece küvezde kaldı onun için almıştım..

Ben manuel aldım fiyatı 50 miydi neydi hatırlamıyorum.. gerekli değil çalışmıyorsan.. ben oğlum bi gece küvezde kaldı onun için almıştım..
Gerekli değil diyosun tamam o zaman,bi dusuneyim.alip almamakta kararsizdim.hazirliksiz yakalanmak istemiyorum malum yalnizim ya hipposum:/

Çalışmayacaksan bence de gereksiz elektrikli olanlar ama manuel almalısın ben wee nin almıştım çok işime yaradı ilk zamanlar yoğun bakımda yatmıştı sütler birikmemesi için 2 saatte bir sağardım tabi ben o zaman bilmiyordum sağılması gerektiğini mastit oldum sen al yine manuel bulunsun yanında :KK15:

Merhaba 11 aylık oğlum var. Lansinoh tekli pompa almştm .iyi ki almışım dediklerim arasında. Dışarı çıkarken hop sağ sütü al yanına en zor anında içir sütü . Bebeği birine mi emanet edeceksin hop sağ sütü koy biberona git istediğin yere. Kısacası iyi ki lerim arasında olur kendileri.:anne:

Çalışmayacaksan bence de gereksiz elektrikli olanlar ama manuel almalısın ben wee nin almıştım çok işime yaradı ilk zamanlar yoğun bakımda yatmıştı sütler birikmemesi için 2 saatte bir sağardım tabi ben o zaman bilmiyordum sağılması gerektiğini mastit oldum sen al yine manuel bulunsun yanında :KK15:
Sagol aslım.olmadi oyle yaparim.hazirliksiz yakalanmak istemiyorum.simdi ben listeyi yaptim hepsini birden alicam.
Simdi alacaklarimi yazayim da,eksiğim yanlışım varsa nolur duzeltin emi❤
Hastane çıkışı 10 lu
Bi kac tane 0-3 ay zibin kiyafet
3-6 ay zibin kiyafet pantolon falan
Kalın battaniye
Biberon
Emzik
Reflu yatagi
Göğüs ucu kremi
Banyo kuveti,kovasi,firca,sampuan vs..
Beşik
Ana kucagi
Ağız mendili
Çorap
Kendime 1 tane lohusalik gecelik
Bebek arabasini dogduktan sonra insallh
Yenidogan bezi
Baska da aklima birsey gelmiyor var mi eksigim :KK43: yanlizim evde hazirliksiz yakalanmiyim diyorum.bütün alisveris bunlar mi bu kadar mi ?

X