Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canim,kararsiz kaldim ya.bi manuel alayim,olmazsa elektrikli alayim madem.e bebekte 179 lira ikili sagma makinesiMerhaba 11 aylık oğlum var. Lansinoh tekli pompa almştm .iyi ki almışım dediklerim arasında. Dışarı çıkarken hop sağ sütü al yanına en zor anında içir sütü . Bebeği birine mi emanet edeceksin hop sağ sütü koy biberona git istediğin yere. Kısacası iyi ki lerim arasında olur kendileri.
Ben tekliyi 190a mı ne almştım. Manuel alma şahsi fikrim elin dayanmaz sağ sağ. Bu daha pratik. Ve bebeğin emme şeklini en iyi taklit eden lansinoh diyorlar .Tesekkur ederim canim,kararsiz kaldim ya.bi manuel alayim,olmazsa elektrikli alayim madem.e bebekte 179 lira ikili sagma makinesi
Kıyamam, gurbet zor değil mi?Sagol aslım.olmadi oyle yaparim.hazirliksiz yakalanmak istemiyorum.simdi ben listeyi yaptim hepsini birden alicam.
Simdi alacaklarimi yazayim da,eksiğim yanlışım varsa nolur duzeltin emi❤
Hastane çıkışı 10 lu
Bi kac tane 0-3 ay zibin kiyafet
3-6 ay zibin kiyafet pantolon falan
Kalın battaniye
Biberon
Emzik
Reflu yatagi
Göğüs ucu kremi
Banyo kuveti,kovasi,firca,sampuan vs..
Beşik
Ana kucagi
Ağız mendili
Çorap
Kendime 1 tane lohusalik gecelik
Bebek arabasini dogduktan sonra insallh
Yenidogan bezi
Baska da aklima birsey gelmiyor var mi eksigim yanlizim evde hazirliksiz yakalanmiyim diyorum.bütün alisveris bunlar mi bu kadar mi ?
Büyük müslinlerden al ben 4 tane almıştım hala kullanıyorum çok amaçlı. Banyodan çıktıpnda önce ona sarıyorum suuyunu çekince bornoza alıyorum. Bi başkasını bez değişim sonrsrı popoyu yıkadıktan sonra beline sarıyorum onunla kuruluyorum :)Sagol aslım.olmadi oyle yaparim.hazirliksiz yakalanmak istemiyorum.simdi ben listeyi yaptim hepsini birden alicam.
Hastane çıkışı 10 lu
Kalın battaniye
Biberon
Emzik
Reflu yatagi
Göğüs ucu kremi
Beşik
Ana kucagi
Ağız mendili
Çorap
Yenidogan bezi
Baska da aklima birsey gelmiyor var mi eksigim yanlizim evde hazirliksiz yakalanmiyim diyorum.bütün alisveris bunlar mi bu kadar mi ?
Islak mendil,pişil kremi,Sagol aslım.olmadi oyle yaparim.hazirliksiz yakalanmak istemiyorum.simdi ben listeyi yaptim hepsini birden alicam.
Hastane çıkışı 10 lu
Kalın battaniye
Biberon
Emzik
Reflu yatagi
Göğüs ucu kremi
Beşik
Ana kucagi
Ağız mendili
Çorap
Yenidogan bezi
Lohusa taç terlik filan da al canım depend hasta kilodu sezaryen yada normal ikisinde de ilk 2 gün çok işine yarar göğüs pedi wee nin yine jelli olanları tavsiye ederim bebek bezi gibi emiyor diğerleri sızdırıp ıslanıp hasta etmişti beni :)Sagol aslım.olmadi oyle yaparim.hazirliksiz yakalanmak istemiyorum.simdi ben listeyi yaptim hepsini birden alicam.
Hastane çıkışı 10 lu
Kalın battaniye
Biberon
Emzik
Reflu yatagi
Göğüs ucu kremi
Beşik
Ana kucagi
Ağız mendili
Çorap
Yenidogan bezi
Cok tesekkur ederim canim benim,esim afrin gorevinde suan.evde yalnızım.o anca doguma gelebilir.o gelmeden herseyi halledeyim diyorum.cok sagol kuzumKıyamam, gurbet zor değil mi?
Çok takılma kuzum, herşey şimdi elimizin altında. Çoğu marketlerde bile var. Eşin alır gelir hemen.
Hayırlı, sağlıklı doğumun olsun inşallah
Allah yardımcın olsun canım yakın olsak yardımcı olurdum valla ya böyle zamanlarda Allah sağsalim hem eşine hem bebişine kavuştursun inşallahCok tesekkur ederim canim benim,esim afrin gorevinde suan.evde yalnızım.o anca doguma gelebilir.o gelmeden herseyi halledeyim diyorum.cok sagol kuzum
muslin ne ki acep,hic bilmiyorum canim.hemen internetten bakiyorum ve aliyorum.havluyu unutmusum bak havlu almam gerek dimi bide.Büyük müslinlerden al ben 4 tane almıştım hala kullanıyorum çok amaçlı. Banyodan çıktıpnda önce ona sarıyorum suuyunu çekince bornoza alıyorum. Bi başkasını bez değişim sonrsrı popoyu yıkadıktan sonra beline sarıyorum onunla kuruluyorum :)
ayy pisik kremini falan hepten unutmuşum ya,unuttugum ne cok sey varmis.hemen bunlari da not ettim alicam canim cok sagol.ara ara hatirlatin bana emi.Islak mendil,pişil kremi,
kendine hastane için terlik, alttan çıtçıtlı body, emzirme sütyeni, göğüs pedi, hasta bezi, ped...
Bu arada lohusa takımı alma çok gereksiz onun yerine güzel bi pijama ve sabahlık al..
tamam aslım bunu da not ettim.ay cok mutlu oldum Allah razi olsun hepinizden.sudan çıkmış balik gibiydim simdi fikir olustuLohusa taç terlik filan da al canım depend hasta kilodu sezaryen yada normal ikisinde de ilk 2 gün çok işine yarar göğüs pedi wee nin yine jelli olanları tavsiye ederim bebek bezi gibi emiyor diğerleri sızdırıp ıslanıp hasta etmişti beni :)
Ben de el pompasi kullandim elektrikli olan daha pratik olabilir belki durumun varsa alinabilir.Cok tesekkur ederim canim benim,esim afrin gorevinde suan.evde yalnızım.o anca doguma gelebilir.o gelmeden herseyi halledeyim diyorum.cok sagol kuzum
Allah razi olsun canim aslim benim ❤❤ bu kadar yardımın bile cok büyük birsry benim icin.hepinizin oyleAllah yardımcın olsun canım yakın olsak yardımcı olurdum valla ya böyle zamanlarda Allah sağsalim hem eşine hem bebişine kavuştursun inşallah
Offff afrin yaktı bizi vallahi ya bi bitseydi hayırlısı ile eşimde afrinde Ocak’tan beri allah hayırlı doğumlar versinCok tesekkur ederim canim benim,esim afrin gorevinde suan.evde yalnızım.o anca doguma gelebilir.o gelmeden herseyi halledeyim diyorum.cok sagol kuzum
Sagol canim,doguma yakin onu da alayim.1 tane alayim da nolur nolmazBen tekliyi 190a mı ne almştım. Manuel alma şahsi fikrim elin dayanmaz sağ sağ. Bu daha pratik. Ve bebeğin emme şeklini en iyi taklit eden lansinoh diyorlar .
Nasill yaa, 30umda anne oldum o zaman da vardi makine sen ne zaman dogum yaptin acaba:))Ben doğurduğumda pompa mompa yoğudu
Göğsüm şişti deyince kayınvalidem bi tas getirdi şu saplı olanlardan, ovalaya ovalaya sağdık
Ah ulan erken gelmişim dünyaya
Amiiin Allah razi olsun canim.sorma valla benim esim subatta gitti gidis o gidisOffff afrin yaktı bizi vallahi ya bi bitseydi hayırlısı ile eşimde afrinde Ocak’tan beri allah hayırlı doğumlar versin
Yaa Allah kavuştursun sağ salim, bebeğiniz eve neşe getirsin, sağlık mutluluk, bereket getirsin.Cok tesekkur ederim canim benim,esim afrin gorevinde suan.evde yalnızım.o anca doguma gelebilir.o gelmeden herseyi halledeyim diyorum.cok sagol kuzum
Cümlemizden canım benim ne zaman istersen yazabilirsin bizde mutlu oluyoruz faydamız dokunursa ne mutluAllah razi olsun canim aslim benim ❤❤ bu kadar yardımın bile cok büyük birsry benim icin.hepinizin oyle
Amiiiiinnn cok sagol canim benim ❤❤❤❤Yaa Allah kavuştursun sağ salim, bebeğiniz eve neşe getirsin, sağlık mutluluk, bereket getirsin.
Yaşadığın şehri gördüm şuan bizde oradayız desem aaaaaAmiiin Allah razi olsun canim.sorma valla benim esim subatta gitti gidis o gidis