- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Kazen abi diyorsa BÜYÜK ödül diye, süprizlere hazır olmak lazım ağız tadıyla kullanmak nasip olsun gerçekten çok güzel... Daha güzelleri tüm isteyenlerin olsunYok artık, cidden BÜYÜK ödülmüş
Güzel günlerde kullansın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen abi diyorsa BÜYÜK ödül diye, süprizlere hazır olmak lazım ağız tadıyla kullanmak nasip olsun gerçekten çok güzel... Daha güzelleri tüm isteyenlerin olsunYok artık, cidden BÜYÜK ödülmüş
Güzel günlerde kullansın
Kazen Sakaryada galiba yoo uzak değilEgedeyim, uzak mı :)
Cok guzelmis gercekten agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin rabbim
Hayırlısı olsun. Deriz ya hep hediyenin küçüğü büyüğü olmaz diye. Önemli olan hatırlanacak bir anı olmasıKazen Sakaryada galiba yoo uzak değil
Hediyeni yarı yarıya bölüşelim ya da kazen Sakarya’da ise direk bana yollasın aynı memleketteyiz sonuçtaHayırlısı olsun. Deriz ya hep hediyenin küçüğü büyüğü olmaz diye. Önemli olan hatırlanacak bir anı olması
Aaa sen de mi sakaryadasın? Adama kargo parası olmasın bide valla verdim gittiHediyeni yarı yarıya bölüşelim ya da kazen Sakarya’da ise direk bana yollasın aynı memleketteyiz sonuçta
Evet canım, Sakaryadayım Allah razı olsun, yeni ev hediyesi olurAaa sen de mi sakaryadasın? Adama kargo parası olmasın bide valla verdim gitti
Sanki dükkan dükkanmı geziyorlar netten sipariş verirlerdir zaarBen leylmira nın yalancısıyım hippom
Hayırlısı olsun. Deriz ya hep hediyenin küçüğü büyüğü olmaz diye. Önemli olan hatırlanacak bir anı olması
Çok teşekkür ederimCanım şimdiden birinciligin hayırlı olsun ben de sana oy vermiştim
Geçen sene hediyem geldiğinde uzun bir süre şok oldum gerçekten fazlasıyla BUYUK bir hediye geldi
Kazen Sakarya'da değil :)Ben leylmira nın yalancısıyım hippom
Vallahi billahi aynı mesajı yazdım da sildim sonra49 oyda kaldım hayrına biri oy versin 50 olsun.. takıntılıyım
Maksat düz hesap olsun sonuçlar değişmeyecek :))