- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.961
triko olanini gormedim. Hangi sayfa bende bi bakayimTeşekkürler.. Ben de öyle düşünüyorum , fotoğraf çekiminde filan giydirip sonra hatıra saklamalık..
Ben de instagramda bir sayfada beğendim, bir triko olan, bir de penye olan seti var, hangisi daha mantıklı kararsızım..
Senin yaptırdığın sayfaya da bakayım bir..
tesekkur ederim canim. ❤çok güzel olmuş , sağlıkla giysin renk tonları da çok gğzel
Canım harika sağlıkla giysin oglusun bayıldım süpermisEki Görüntüle 2049463 Eki Görüntüle 2049464 bu da bizim hastane cikis setimiz. Yarin kargoya cikacakmis:)
Sagol canim daha iyileri senin bebisine olsun.insallahCanım harika sağlıkla giysin oglusun bayıldım süpermis
Canım benim cok sagol ama malum teyzesi bir sürü cicisi var daha olursa giyemeden buyucekSagol canim daha iyileri senin bebisine olsun.insallah
Benm de bi evimin direeeenen konuşmam lazımm :) ama cok istedim ya birleşip gidebilmeyi bakalım kısmet belkim :)
foto yukleyememısım ne alemım ya :) chıcco aldım canımNe aldın canım ?
burun aspıratoru bebegın burnuna gırer mı ya buyuk gıbı geldı bana ama boyutu var mıydı kı bak sımdı geldı aklımaEvet canim oyle. Burun aspiratoru ben trendyoldan aldim. Otri bebe. Indirimdeydi. O tirnak makasi setinden cikan arkasi yuvarlak olanlar hicbi ise yaramio
kız nerden aldınız :) ben alamadım halaHaha aldım dün canım henüz elime ulaşmadı tabi bekliyorum. 1 paket daha mı alsaydım ki hazır uygunken ama fazla gelebilir :) Internette okuduğum yorumlara göre premium care 1 ve 2 den genel olarak memnun anneler bende 3 bedenden sonra sleepy'e geçiş yapmayı düşünüyorum :)
bende sen gıbıyım canım eskıden kalma bıseyler gelıyor aklıma sınır oluyorum tartısıyorum bılmem ne...2 hafta durumu gozlemliycem canim cidden kontrolumden ciktigini hissediyorum ki kendimi taniyip bu gibi durumlari iyi yonettigimle ilgili hep gurur duymusumdur kendimle halbu ki. Bu durumun sadece hamilelige has normal bir durum oldugunu da dusunmuyorum isin kotusu.
Eger hala ustesinden gelemiyorsam bir psikologa gitmek galiba en iyisi olacak.
Su an tek ama tek istedigim bebegimin saglikli bir sekilde dogmasi ona zarar vermekten korkuyorum duygu durumumdan oturu.
Isin kotusu direkt su durum beni asiri sinirlendirdi diyebilecegim bir durum da yok o anda sinirlendigim sey olmasa baska biseye zaten sinirlenmis olucam gecmiste ki alakasiz seyleri kazip cikaricam vs. Umarim kendi basima ustesinden gelebilirim canim. Onerdigin kitaba baslamis sonra tatil rehavetiyle birakmistim simdi kendime is edinip okusam iyi olacak. Cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin.
ya bende ısterım ama bende gelemem annem ve teyzeler ıle bulusacagız ustelık esım nobetcı oraya uzagz bırazEki Görüntüle 2049403
yesa cumartesiymis gidebilir miyim henuz belli degil eşimin isine de baglı biraz ama toplaşıp tanıştıktan sonra gitsek ne kadan tatlış oluuurrr :)
canım nerde yaptırdın bende bakmak ısterımEki Görüntüle 2049463 Eki Görüntüle 2049464 bu da bizim hastane cikis setimiz. Yarin kargoya cikacakmis:)
Bi daha olursa yine haberleselimcanım inşallah görüşürüz :)
ya bende ısterım ama bende gelemem annem ve teyzeler ıle bulusacagız ustelık esım nobetcı oraya uzagz bıraz
Bi daha olursa yine haberleselimcanım inşallah görüşürüz :)
ya bende ısterım ama bende gelemem annem ve teyzeler ıle bulusacagız ustelık esım nobetcı oraya uzagz bıraz
ben kendı beyazlarımı da onla yıkasam dıyorum :)Sende güle güle kullan canım :) roxyden kullananlar gayet memnun yorumlara göre inşallah sende memnun kalırsın kıyafetleri yıkayınca bizede söylersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?