- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 31
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #1.941
yesa cumartesiymis gidebilir miyim henuz belli degil eşimin isine de baglı biraz ama toplaşıp tanıştıktan sonra gitsek ne kadan tatlış oluuurrr :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2049403
yesa cumartesiymis gidebilir miyim henuz belli degil eşimin isine de baglı biraz ama toplaşıp tanıştıktan sonra gitsek ne kadan tatlış oluuurrr :)
Yaaaaaa çok heveslendim mmm temizlik için cagirmasaydim gelirdim sanırım bu cumartsi boştum normalde ama simdi iptal etmem de zor olur gibi
Kizlar montu sormussunuz
Biraz pahalı
https://urun.n11.com/mont-kaban-yelek/sezonun-en-sik-pelus-kiz-bebek-montu-P149294827
Inşallah vardir alırsın canım ben de faceye koydum sanırım arkadaslarimiz bana surpriz baby shower yapacaklar bi umut belki bundan alirlarrrrrBu montta tam bir aliexpress havası yok mu ya belki vardır orda daa :)
meltem_kaya kız valla şahin gözlerimnenn biliverdim bak arattım cıktı aliexpresste cok bundan fiyatları da 30 lira civarı görünüyor
Inşallah vardir alırsın canım ben de faceye koydum sanırım arkadaslarimiz bana surpriz baby shower yapacaklar bi umut belki bundan alirlarrrrr
Hahaha super fikir aslındaAhh baby shower cok icimde kalacak insallah alırlar canım yanına da alışveriş listesini atsaydın belki toplar gelirlerdii aaa yanlışlıkla onu da mı atmısııım neyse almıssınz cok sagolun derdin iste bu kadaar
speedy-gonzales canım sen ergo bayb nin kangurusunu da tavsiye etmişsin
Nasıl bi ürün, ne kadar kullandın? Fiyatlarına baktim da en uygunu 500 TL. Çok geldi bana ama degermi
Para verip verdiğim paranın hakkını aldığın ürünlerden birisi işte canım ben yarı fiyatına aldım o zaman tek bordo renk kalmış satılmamış 250 tl gibi ücrete aldım. 6 aylıktı kızım arabaya oturmuyordu sonra 2 yaşına kadar hep bunla gezdik. 3 Aydan itibaren oturtabilirsin ama istersen extta ücret ile yenidoğan aparatını alıp doğar doğmaz kullanabilirsin de
Hmm.cok iyiymiş. Peki konforlu mu yani belin vs agriyor muydu. 2 yas baya büyükmüş. Acaba indirimli bulabileceğim bir yer var midır. Eşim çok istiyor kanguru.
Aliexpress urunu bu kizlar. Foto olarak aratin boyle seyleri ali de ondan sonra baska yerlerden alin. Ustune 2 kati kar koyuyolarKizlar montu sormussunuz
Biraz pahalı
https://urun.n11.com/mont-kaban-yelek/sezonun-en-sik-pelus-kiz-bebek-montu-P149294827
Çoook güzell olmuuuuşşşEki Görüntüle 2049463 Eki Görüntüle 2049464 bu da bizim hastane cikis setimiz. Yarin kargoya cikacakmis:)
Annebebeksepetimonline diye instagramda bi sayfa. 180 tlye yaptirdim canim. Bunu azcik bisi giydirip sonra saklamayi planliorumÇoook güzell olmuuuuşşş
Ahmet kuzey sağlıkla giysin inşallah..
Ben de böyle isme özel bir şey yaptırmak istiyorum ama nereye yaptıracağıma karar veremedim.. Sorması ayıp olmazsa nereye ve ne kadara yaptırdığını öğrenebilir miyim?
Annebebeksepetimonline diye instagramda bi sayfa. 180 tlye yaptirdim canim. Bunu azcik bisi giydirip sonra saklamayi planliorum
Eki Görüntüle 2049463 Eki Görüntüle 2049464 bu da bizim hastane cikis setimiz. Yarin kargoya cikacakmis:)