2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Teşekkürler.. Ben de öyle düşünüyorum , fotoğraf çekiminde filan giydirip sonra hatıra saklamalık..
Ben de instagramda bir sayfada beğendim, bir triko olan, bir de penye olan seti var, hangisi daha mantıklı kararsızım..
Senin yaptırdığın sayfaya da bakayım bir..
triko olanini gormedim. Hangi sayfa bende bi bakayim

çok güzel olmuş , sağlıkla giysin renk tonları da çok gğzel
tesekkur ederim canim. ❤
 
Evet canim oyle. Burun aspiratoru ben trendyoldan aldim. Otri bebe. Indirimdeydi. O tirnak makasi setinden cikan arkasi yuvarlak olanlar hicbi ise yaramio
burun aspıratoru bebegın burnuna gırer mı ya buyuk gıbı geldı bana ama boyutu var mıydı kı bak sımdı geldı aklıma:110:
 
Kızlar günaydın bebek bezlerinin Tümünde Migros ta 2. Si %50 indirimli . Tane hesabı yapamadım ama epey uyguna geliyordur . Geçen haftalarda bir arkadaşın önerisiyle Kipa dan 1 numara bez almıştım . Şimdi de gidip 2 tane 2 numara almayı düşünüyorum. Stok yapmak isteyen hatunlara duyurulur .
 
Günaydinlar:anneadayı:
Ben yatak arastirirken annemlerdeki yeri ölçüm yapmadim akıllı kafam ve bu yüzden istediğim yataktan vazgecmek zorunda kaldım 70lik yer yok malesef 60lik bakmam lazım neyse sağlık olsun:KK43:
 
Haha aldım dün canım henüz elime ulaşmadı tabi bekliyorum. 1 paket daha mı alsaydım ki hazır uygunken ama fazla gelebilir :) Internette okuduğum yorumlara göre premium care 1 ve 2 den genel olarak memnun anneler bende 3 bedenden sonra sleepy'e geçiş yapmayı düşünüyorum :)
kız nerden aldınız :) ben alamadım hala
 
2 hafta durumu gozlemliycem canim cidden kontrolumden ciktigini hissediyorum ki kendimi taniyip bu gibi durumlari iyi yonettigimle ilgili hep gurur duymusumdur kendimle halbu ki. Bu durumun sadece hamilelige has normal bir durum oldugunu da dusunmuyorum isin kotusu.
Eger hala ustesinden gelemiyorsam bir psikologa gitmek galiba en iyisi olacak.
Su an tek ama tek istedigim bebegimin saglikli bir sekilde dogmasi ona zarar vermekten korkuyorum duygu durumumdan oturu.
Isin kotusu direkt su durum beni asiri sinirlendirdi diyebilecegim bir durum da yok o anda sinirlendigim sey olmasa baska biseye zaten sinirlenmis olucam gecmiste ki alakasiz seyleri kazip cikaricam vs. Umarim kendi basima ustesinden gelebilirim canim. Onerdigin kitaba baslamis sonra tatil rehavetiyle birakmistim simdi kendime is edinip okusam iyi olacak. Cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin.
bende sen gıbıyım canım eskıden kalma bıseyler gelıyor aklıma sınır oluyorum tartısıyorum bılmem ne...
 
kızlar ben dun seker ıcın dıyetısyene gıttım 1800 kalorılık dıyet lıstesı aldım bugun ılk uygulama gunum dua edın ınsulıne gerek kalamdan ınsallah kurtulayım bu birdi:) ikinci ben e bebek dıye yola cıkıp babymall de buldum kendımı :) 100 lıraya 25 lıra ındırımden faydalandık :) mınık bornoz takımı aldık . burun asprtoru aldık fotoları atayım ınsallah yarın :) bebek arabalarına da baktık chıcco lıte way plus u tavsıye ettıler tabıkı fıyat yukseldıkce degısıyor ama uygun ve en guzelı bu dedıler bayanlar ıcın tasıması toplaması en kolay buymus :)
 
X