2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Kızlar su an hangi sitede bezlerde indirim var ben baktım ama geçen tanesi 35 kuruşlardan bahsediliyordu benim bulduğum 46 kuruşlara denk geliyor. Aldığınız siteyi söyler misiniiiz :)

Ste diildi sanirim yesa kipadan almisti yanlis hatirlamiosam

Aynen kızlar kipadan almıştım.


Ama şu an en ucuz joker de sanırım uygulamasıni da indirebilirsiniz :)
 
Bebek arabasına monte olabilecek mi ki yoksa ikisini de mi tasıyacaksınız canım
kışa denk gelecek nasılsa doktor kontrolüne falan anca giderken sadece pusetle taşırız sonra arabaya geçeriz demiştik ama ondan da vazgeçiyorum sanırım cadillac güzel gibi geldi. ben travel sistemin parçalanıp toplanmasından şikayet ediyodu herkes. Ama cadillacta hepsi bir arada toplanabiliyo. Normalde kararsızım herhalde arabayı almak çok zor olacak
 

Bende aynı o düşüncelerle manuel aldım. Umarım memnun kalırım hayırlısı :)
 

Hadi bakalım inşallah. Bol bol olup buzluğa atmak demişken, bir yakınımın vardı bol bol attı bir gün elektrikler kesilmiş işteyken bütün sütler gitmiş dolapta. Allah kullanabilmeyi de nasip etsin :)
 

Bence de öyle ama babalar da çok alma da alma gerginliği var nedense. Anlayamıyorlar ne gerekli neyi ne kadar almak lazım. Bende aman işten çıkmadan tüm eksiklerini alayım sonra tek maaşa düşünce eksik bir şey kalmasın zorlanmayalım telaşı var. Babamızda amaaan ne olucak yea doğduktan sonra lazım olursa alırız modu var :)
 
kız neye nereye bakıyoruz bende bakayım hemen :)
 
Canım ulusta gurolcan bebe mi dediler Özcan bebe mi dediler sallamayim bebek arabası toptancisi o yüzden uygun diyorlar ama ben gidip bakmadım
ulus konya sokakta özelcan bebe var orası baby mall un toptancısı ve sahibiymiş aynı zamanda, o yüzden araç gereçler daha uygun diyorlar:))
 
Ay süper olur

Karar verdiniz mi peki

Ben hala karArsiz bakıp duruyorum

İstediğim özellikler belli de araba belli değil
bende karar veremedım ya deneyıp alalım obur ay bası cıddıyım sıze de uygunsa olmadı bulussalım alalım bı arkdas var ıs yerınden belkı o da alır :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…