- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #1.041
Yoooo benim bebeto da erkek
Bordo minibüscu yeleği var
Ayicikli pijamasi var
:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoooo benim bebeto da erkek
Bordo minibüscu yeleği var
Ayicikli pijamasi var
:)
bakk kesicemmm o kız kıyafetleriniMalesef erkek kiyafetleri kısıtlı canım papyonlu ya da erkeksi karakterlerle dolu hep kızlara çalışıyorlar kız analari batsin diye
Evet manuel burda elektrikli almış anneler onun için soledim manuel birqz daha ugrastirici ama işallah emzirirsek sürekli sağım yapmicagimiz için çok sknti olmaz die düşünüyorumBuda manuel diil mi ki yaa
Oda takımı çok güzel canım hayırlısıyla sağlıkla gazsız kullansın inşallah çok beğendim ilk çocuk değil galiba kaçıncı buEki Görüntüle 2044593 Eki Görüntüle 2044594
B Belkibiumut canım alışveriş sayfasına paylaşmak daha doğru olur diye buraya ekledim.
Çok güzel canım sağlıkla giydir pijamalari çok hoş bol bol bulundurmak lazım
sağol canım cümlemiz inşaallahÇok güzel canım sağlıkla giydir pijamalari çok hoş bol bol bulundurmak lazım
İlk cocuk canım ya:)) birde erkek babası cok heycanlı yoksa şimdiden odasını alırmıydı? ah erkekler ah...Oda takımı çok güzel canım hayırlısıyla sağlıkla gazsız kullansın inşallah çok beğendim ilk çocuk değil galiba kaçıncı bu
Resimde kız görünce ikinci sandım ahah aynen dediğin gibi bu erkekler ne kadar rahat ne sinir bozucu o kadar heves ettik hamile kaldık bebiş bekliyoruz her şeye acele etme alırız ne gerek var falan çok daraliyorumİlk cocuk canım ya:)) birde erkek babası cok heycanlı yoksa şimdiden odasını alırmıydı? ah erkekler ah...
sağol canım benim cümlemize canım... rahat geçer inşallah
canım resimdeki yiğenim meleğim benim :) vallahi bizde tersi ben acele etme diyorum eşim cok aceleci... Hafta sonu sadece bakmaya gidelim diye ikna etti beni... Aldık çıktık... Neyse mobilya KDV indirimi bu ay sonunda bitceğinden pek itiraz edemedim. eninde sonunda alacaksan indirimli almak daha iyi.Resimde kız görünce ikinci sandım ahah aynen dediğin gibi bu erkekler ne kadar rahat ne sinir bozucu o kadar heves ettik hamile kaldık bebiş bekliyoruz her şeye acele etme alırız ne gerek var falan çok daraliyorum
Ay ne güzel hediye olması o zaman her şeyi al canım aceleci olması bazen iyidircanım resimdeki yiğenim meleğim benim :) vallahi bizde tersi ben acele etme diyorum eşim cok aceleci... Hafta sonu sadece bakmaya gidelim diye ikna etti beni... Aldık çıktık... Neyse mobilya KDV indirimi bu ay sonunda bitceğinden pek itiraz edemedim. eninde sonunda alacaksan indirimli almak daha iyi.
Puset ve park beşik oda takımının yanında hediye aldık canım.
Ay ne güzel hediye olması o zaman her şeyi al canım aceleci olması bazen iyidir
Bende Kasımda basliyacam hazırlıklara inşallah
Bende öyle düşünüyorum canım Rabbim bizleri ve bebislerimizi korusun inşallah bı kaç parça şey alırsın hazırlığını yaparsın diğer şeyler sonrada alınır ama insan heves ediyor heyecanı hazırlığı bambaşkaaslında en ideali Kasımda hatta doğduktan sonra almak... Benim ilk gebeliğim 10 Haftalıkken kalbi durdu. Bu sebeple cok temkinliyim. Hiç bişey almadım henüz kıyafet vs.
Benim 54 cm var sanırım yeni doğan ama bakarım yine hep aynı almadım 56 da var karışık gibi sanki :)
Cnm ben 4 takım alt üst ve 4 zıbınını 56 cm aldım yeni doğan olarak. Ancak 1 alt bir üstte prematüre aldım onlarda 48 cm sanırım
Ben hiç cm ile almadım
3-6 ay aldım genelde e benekten ve diğer mağazalardan prematüre kıyafete çok ihtiyacımız olacağını sanmıyorum.
Carters ve chicconun bedenlerinin diğer markalara göre daha büyük olduğunu söylemişti dün bir arkadaşım canım :)Bende cmlere bakmiyodum carteersdan yenidogan olarak geciyodu hastane cikisi niyetine aldim oda cok kucuk geldi gozume elime gecince.Bilemedim bi bakicam detayli
Chiccoyu bilmiyorum canim ama cartersin urunleri genelde daha küçük oluyoCarters ve chicconun bedenlerinin diğer markalara göre daha büyük olduğunu söylemişti dün bir arkadaşım canım :)
Niye cnm sendekiler kaç cm kio zaman benimki baya kucuk kalmis gercekten :)
Niye cnm sendekiler kaç cm ki