- 12 Nisan 2017
- 778
- 982
- 33
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Canım maclaren guest e baktın mı ben onu netten arastırdım ama quinny buzz aldım ama bunu almadaydım maclaren düşünüyordum açıkçasıAslında travel olduğu için bu pek hafif değil 7.5 kg5.6 kg.si vardı o da malesef ilk 3 ay 4 ay ne yapacagimi bilemedim anakucagi monte olmuyor. 1 yasindan sonra olmazsa daha hafif bir modele bakarim napalim.. :)
Baktım cnm 5.6 kg 0inci aydan itibaren kullanılabiliyor sırtı tam yatıyor ancak malesef ana kucağı yok hic bir anakucagi da olmuyor. ilk 6 ay kullanımında biraz sıkıntı yaratacaktı bizde o yüzden böyle aldık. Quinny buzlar çok kaliteli bir bebek arabası inşallah memnun kalırsınızCanım maclaren guest e baktın mı ben onu netten arastırdım ama quinny buzz aldım ama bunu almadaydım maclaren düşünüyordum açıkçası
Aynen öyle asansör şart özellikle ağır bebek arabalarında. yoksa bir kolda çocuk bir kolda bebek arabası mümkünatı yok hele birde ana kucağı varsa tek başına evden çıkmak diye birşey söz konusu olmazKızlar ,
Eviniz merdivenli ise asansör yoksa tek başınıza dışarı çıkacaksanız travel hiç önermem ilk arabam öyleydi sattım çok zor kullanmak.
İlk 6 ay Kolay bebeği ana kucağına koyup diğer elinizde alt Demir'i dışarı çıkabilirsiniz.
ama 2. Aparata geçtiğinizde tek elde alt Demir , Bebek , üst koltuk aparat dışarı çıkmak pek mümkün olmuyor. ( Demire koltuğu takıp kapatabilirsiniz olabilir ) traveller genelde takılmıyor
Daha arastirmadim canım park yatak incelerim onerini uygun birsey bakıyorum yatak için evime geçince besik falan almak istiyorum park yatagida katlanip her yere gidiyor diye istiyorumpark yataktada kraft calipsoyu begendim indirimdeydi hemde bu ara ama bende daha erken diye bekliyorum
Aynen öyle asansör şart özellikle ağır bebek arabalarında. yoksa bir kolda çocuk bir kolda bebek arabası mümkünatı yok hele birde ana kucağı varsa tek başına evden çıkmak diye birşey söz konusu olmaz
Kizlar merhaba bakiyorumda bayagi biseyler alinmis.6 sene sonunda cok zorlardan gecerek gelen bir bebek oldugu icin cok heveslerim var allah razi olsun esimde karismiyir.bende basladim alisverise. Once agirlari aldim.arabayi kraft xlx 360 aldim hafifliginden ziyade seriligi ve kullanim ozelligi cok iyi. Tek elle cift yonlu olabiliyor. Mobilya takimi aldim kakule marka resimlerini fikir olsun diye fiyatlari ile paylasiyorum yanlis anlasilmasin
Aynı alt acmanin pembesini anneannemiz aldı bize de güle güle kullanmak nasip olsun hepimize canımKızım yine kardeşine bir şeyler aldı.
Lcw tulum ve dışarıda alt açma örtüsü
Tesekkur ederim canim..hayirlisi ile kucagimiza almak nasip olsun hepimizinkinihepsi çok güzel sağlıkla gelsin kullansın minik..
bugün aldım fiyatı epey düşmüş almak isteyen olursa baksın..Aynı alt acmanin pembesini anneannemiz aldı bize de güle güle kullanmak nasip olsun hepimize canım
Tesekkur ederim canim..hayirlisi ile kucagimiza almak nasip olsun hepimizinkini
Biz alırken 12 falandi aynı mi halabugün aldım fiyatı epey düşmüş almak isteyen olursa baksın..
amin canımm
Biz alırken 12 falandi aynı mi hala
Ben indirimi yakalayamamisim o zaman canım sağlık olsun5-6 tl gibi bir fiyata aldım.
Kac kiloydu canim araba. Ben 6.5 kiloluk bisey almistim agir sayilmaz heraldeBizim arabamızda weib 1012 markaydı aslında aşırı ağır araba değil ama işte dışarı çıkmak eziyetti bide işin farklı boyutu var kızım asla o arabada durmadı 7 ay ve sonrası hiç kullanmadım arabayı sattığım kadın bile şaşırdı hem kanguru ile gezdik
Hayırlı olsun eşyalarınız :)Kizlar merhaba bakiyorumda bayagi biseyler alinmis.6 sene sonunda cok zorlardan gecerek gelen bir bebek oldugu icin cok heveslerim var allah razi olsun esimde karismiyir.bende basladim alisverise. Once agirlari aldim.arabayi kraft xlx 360 aldim hafifliginden ziyade seriligi ve kullanim ozelligi cok iyi. Tek elle cift yonlu olabiliyor. Mobilya takimi aldim kakule marka resimlerini fikir olsun diye fiyatlari ile paylasiyorum yanlis anlasilmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?