- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 45
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Ben de su ana kadar hic internetten siparis vermedim. Bakarak almayi seviyorum ki iyi ki bakarak aliyorum mesela netten siparis versem kuvet ayagim ve kuvet uyumu pek guvenli olmayacakti. Ben bu ay banyo malzemelerinin hepsini aldim . Sadece sepetli kuvet ayagim, isitici fanim(bunun icin koctasa gidicem) bir de sebamed bebe sabunum kaldi istediklerim kalmadigi icin. Tabi dayanamayip birkac kiyafet aldim hosuma gidince. Bu ay ki kota doldu. Onumuzde ki aya allah kerim :)Ben hiç başlamadım canım biliyorsun evdeyim hala netten bakıyorum ama ilk eşyalarının en azından bir kısmını dokunarak, severek alayım istiyorum beşiğe karar verdin mi canım sen? Bu arada lcw bebek ürünlerine de bakabilirsin yakın bir arkadaşım yönetici orada bebek ürünleri konusunda için rahat olsun dedi kumaşı, boyası bebekler için özel üretimmiş aklında bulunsun canımm
Lcw ye de yolum duserse alici gozle bakim canim hic bakmamistim. Isitici fana bakinca aklimda sana da haber verecegim.
Bir de banyo filesi yerine kopuklu banyo filesi aldim herkes pek memnun kalmis, kullanisli olacak gibi duruyor .