-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.821
Amiiinn insallah canim bugun kargoya vericeklerdi olmadi yarin verirler galiba bende mevlid icin yaptirdim yanina twsbih aldim bide lokum seker kutusu artik oldugu kadarbana da haber verirsin canim benim bende yaptiracagim ... allahim nasip ederse
dogumdan sonra mevlüt yapacağım zamana yaptırmak istiyorum..
seninkini merak ettim ..
ayrica ben cocuklarada tül kese içinde balon bonibon şeker çikolata tarzinda yaptirip dağıtacağım inşallah o günleri bebeğimizi kucagimiza alip görürüz ..
Kizlarr gunaydin noruyonuz bakim nasil gidiyo sancilar bebisler buyudumu. Size ne soracam bu hastane susleme yok masa kurma cok gerekli bisimi ona gore herufle inatlasacam ama dusundukce banada gereksiz kaldi birde dogum sonrasi var onuda dusunmek lazim evet. Siz neler hazirladiniz hastane icin
Kizlarr bide dogum cantanizi hazirladinizmi
Ay ne guzel kiz medicanadan vazmi gecsem dumduk oda galiba orasii
İyi geceler kızlar, bende kapı süsümü aldım sonunda
of fazla ısıtmıyor mu bu soba gibi aşırı geldi bana
Ay bunu bende cok begenmistim cok sevimli bisi ama baska biseye karar verdim :)) güle güle kullansin insallah odasinda :)
bana da haber verirsin canim benim bende yaptiracagim ... allahim nasip ederse
dogumdan sonra mevlüt yapacağım zamana yaptırmak istiyorum..
seninkini merak ettim ..
ayrica ben cocuklarada tül kese içinde balon bonibon şeker çikolata tarzinda yaptirip dağıtacağım inşallah o günleri bebeğimizi kucagimiza alip görürüz ..
Canım bende bir kapı süsü olarak kalmasın ilerde de kullanırım die bunu tercih ettim duvara vs asarm die
ayy çok güzel görünüyorCanim bu arada benim yaptirdigim bundan Eki Görüntüle 2073829 Eki Görüntüle 2073830
Tam bizlik işte yuppiof fazla ısıtmıyor mu bu soba gibi aşırı geldi bana
ayy çok güzel görünüyor
harika hepside super :)
allahim bebeğini kucağına gostersin inşallah
instagramdan mi yaptirdim acaba?cok guzel olmus,guzel saglikli gunlerde kullanin insallahİyi geceler kızlar, bende kapı süsümü aldım sonunda
instagramdan mi yaptirdim acaba?cok guzel olmus,guzel saglikli gunlerde kullanin insallah
iyi akşamlar canım nekadara yaptırdın çok güzel
Sendemi orda yapacaksin canim ben bi gittim oraya serum yedim bazi kapilarda vardi bazisinda yoktu.acaba kendileri direk takiyormu simdi onlara guvenip almazsam kuru kuru kalirmiki onemli bisi degil ama heves isteCanim medicanadami yapican sende kapi susu veriyolar ama bebek kuvozunde tul filan yok
Sendemi orda yapacaksin canim ben bi gittim oraya serum yedim bazi kapilarda vardi bazisinda yoktu.acaba kendileri direk takiyormu simdi onlara guvenip almazsam kuru kuru kalirmiki onemli bisi degil ama heves iste