-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.781
Eki Görüntüle 2073326
Şekildeki şişeden sipariş verip içine mavi renk kolonya koymak istiyorum bi de süs gibi bişey takıcam.
Çikolatanın yanında bunları dağıtmayı düşünüyorum nasıl sizce?
Canım benimki geldi ama ben kapıya yetişemedim ya kargoda ya apartman görevlisinde. Bugün de dr randevusu git gel derken sormayı unuttuk sabah soracak bi eşim umarım geri gitmemiştir
randevun nasildi? bn çözdüm radyator işini bıraz karışık geldi ama gayet memnun kaldimCanım benimki geldi ama ben kapıya yetişemedim ya kargoda ya apartman görevlisinde. Bugün de dr randevusu git gel derken sormayı unuttuk sabah soracak bi eşim umarım geri gitmemiştir
Canım bebek iyi kilosu gelişimi iyi ama göbek kordonu dolanmış boynuna. Biraz daha sıkı takip edilecek. Kendi doktoruma ptesi gideceğim evham yapmamaya çalışıyorum şu an. Allahtan gevşek duruyormuş şu an kordon. Sağlıkla gelsinler hepsi.randevun nasildi? bn çözdüm radyator işini bıraz karışık geldi ama gayet memnun kaldim
haydaaa kordon dolanması için peki ne olacak hergun takip altında mı olacak? burda gecen birinin daha oyleydi o ne yaptı bilmiyorum. canım ısıtması gayet iyi hatta fazla yani. ilk çalıştırmada az koku yaptı ama geçti 1 -2 dk da kalmadı.Canım bebek iyi kilosu gelişimi iyi ama göbek kordonu dolanmış boynuna. Biraz daha sıkı takip edilecek. Kendi doktoruma ptesi gideceğim evham yapmamaya çalışıyorum şu an. Allahtan gevşek duruyormuş şu an kordon. Sağlıkla gelsinler hepsi.
Koku yaptı mı canım ilk çalıştırmada? İyi ısıtıyor mu?
Sanırım nst takibini sıklaştıracaktır kendi doktorum. Yordu bu süreç beni valla. Şimdilik ptesiye kadar hareket takibi yapıcam canım.haydaaa kordon dolanması için peki ne olacak hergun takip altında mı olacak? burda gecen birinin daha oyleydi o ne yaptı bilmiyorum. canım ısıtması gayet iyi hatta fazla yani. ilk çalıştırmada az koku yaptı ama geçti 1 -2 dk da kalmadı.
Kızlar birkaç şey danışacağım. bazı ürünleri netten sipariş vereceğim indirimde bildiğiniz yerler var mı? Birde siz hangi marka model aldınız?
1-AnaKUcağı -puset(hemen kullanılan ve arabayada takılabilen? almadım joie marka pusetim var onu kullanacağım
2-tırnak makası wee marka aldım makas kullanamadığım için tek tırnak makası aldım
3-Göğüskalkanı ve pedi marka model hiç önemli değil sık değiştiriliyor uygun fiyatlı istediğini al bide kalkan sonraya da bırakabilirsin belki hiç gerek olmayacak
4-tarak seti chicco at kılı ve inçe tarak aldım
5-Ateşölçer temassız weeweel marka aldım
6-bebek havlu seti
7-reflü yatağı
8-bebek çantası stylo marka
İnşallah kordonla oynamayı bırakır kerata :) Evham yapma inş. hayırlısıyla , sağlıkla kucağına alırsın..Canım bebek iyi kilosu gelişimi iyi ama göbek kordonu dolanmış boynuna. Biraz daha sıkı takip edilecek. Kendi doktoruma ptesi gideceğim evham yapmamaya çalışıyorum şu an. Allahtan gevşek duruyormuş şu an kordon. Sağlıkla gelsinler hepsi.
Koku yaptı mı canım ilk çalıştırmada? İyi ısıtıyor mu?
İnşallah canım. Şimdilik rahatım her şey Allah'tan. Güzel tamamlayalım inş hep birlikte bu süreci :)İnşallah kordonla oynamayı bırakır kerata :) Evham yapma inş. hayırlısıyla , sağlıkla kucağına alırsın..
Hepsiburada'dan kargolarim gelmeye devam ediyor. Dun de islak mendillerime kavustum. Bakalim bugun bir seyler gelecek mi? Bu arada islak mendil yerine bebekler icin pamuklar var, onlari islatip kullanmayi dusuneniniz var mi? E-bebek'te satildigini biliyorum, oradan baska bir yerde hic denk geldiniz mi?
Canim ben hastaneye bir cikolata bir kolonya goturuyorum sadece.Kizlarr gunaydin noruyonuz bakim nasil gidiyo sancilar bebisler buyudumu. Size ne soracam bu hastane susleme yok masa kurma cok gerekli bisimi ona gore herufle inatlasacam ama dusundukce banada gereksiz kaldi birde dogum sonrasi var onuda dusunmek lazim evet. Siz neler hazirladiniz hastane icin
Kizlarr gunaydin noruyonuz bakim nasil gidiyo sancilar bebisler buyudumu. Size ne soracam bu hastane susleme yok masa kurma cok gerekli bisimi ona gore herufle inatlasacam ama dusundukce banada gereksiz kaldi birde dogum sonrasi var onuda dusunmek lazim evet. Siz neler hazirladiniz hastane icin
Kizlarr bide dogum cantanizi hazirladinizmi
Demi o telasede bide organizatoru ara sonra gel al birak derse benimki beni hamile demez bogar ahahahah ugrasmak istemiyorum o an kimseyle dedi.Canim ben hastaneye bir cikolata bir kolonya goturuyorum sadece.
Bu aslinda gereklilik degil de senin icinde ki hevesle alakali. Ben soyle bir tarttim kendimi ve bunlarin disinda hicbiseyle ugrasmamaya karar verdim
Hastane cantam da hazir duruyor bir kosede en azindan cikti kafamdan mutluyum
Ay ne guzel kiz medicanadan vazmi gecsem dumduk oda galiba orasiiben yapmayacağım canım yaaaa
hastane kapıya bi süs asıyor, bi de bebegin geldiği tekerli yatak gibi bi sey var ya onun altına tül kumaş bi sey yapmıslar yeter
kendim sadece çikolata götüreceğim:)
Ay ne guzel kiz medicanadan vazmi gecsem dumduk oda galiba orasii