Hayirli sabahlar!
Mamacim'dan siparislerim geldi dun. Bebek urunleri haricinde 3lu paket halinde sampuan da siparis etmistim, onun icinden bir tanesi akmis, biraz kotu olmus ama bebek urunlerini oyle guzel pitpitli kagitlara sarmislar, kapaklarini oyle guzel bantlamislar ki, ne bir akma, ne bir zarar, cok cok memnun kaldim. Son kullanma tarihi sadece Sudocrem'in uzerinde yaziyor, o da 2021. Sampuanin uzerinde acildiktan sonra 6 ay icinde tuketilmelidir yaziyor sadece, bir tarih goremedim. Bir de bebeklere hassas sivi deterjan almistim, onun ustunde de son kullanma tarihi yazmiyor. Zaten normalde de yazmiyor diye biliyorum. Ayrica klasik dijital ates olcer almistim, o da guzel calisiyor. 24lu yenidogan islak mendil almistim, onun kolisi de iyi. Emzik almistim, o da duzgun gelmis. Hediye olarak bir canta vereceklerdi zaten, 150 tl nin uzerinde alisveris oldugu icin. Merak edenlere anlatayim. Uzerinde mustela yazan, lacivert beyaz cizgili, su gecirmez plastik bir kumastan dikilmis canta. Onde fermuarli bir gozu, icte yan tarafta biberon gibi bir sey koymak icin kucuk file bir gozu var. İcinden alt degistirme mati dedikleri bir sey daha cikiyor. Cok kullanisli bir sey mi bilemedim, bakacagiz. Cantanin boyutunu ben daha ufak bekliyordum, icine cok sey alir. Omza asmalik askisi var. Bu kadar. Siparislerimin yaninda bir de tester olarak Mustela'nin tek kullanimlik vitamin barrier kreminden koymuslar. Ayrica bebek kitabi koymuslar, hani bu ilk yilim kitaplari var ya, ilk adimim, ilk oyuncagim, ilk haberimi duyunca hissettikleriniz gibi seyler olan, eglenceli hatira-not kitaplari olur ya, onlardan. Siparislerin kargoya verilmesi hemen ertesi gun oldu ama kargodan bize gelmesi biraz uzun surdu. Kisacasi genel olarak memnum kaldim, bu siteden alisveris yapilir, tesekkurler mamacim.com.
Vee hepsiburada'dan aldiklarim da posta posta geliyor. Yine bir bebek sampuani almistim, hicbir muhafaza yapmamislar, uyduruktan bir kartona sarmislar sonra da koli icine filan degil musamba bir kargo paketinin icine koymuslar. Oyle bir akmis ki, 500 ml lik sampuan neredeyse 400 ml'ye inmis. Ayni saticidan tirnak makasi seti de almistim, o da onun yaninda islanmis hep, her yer buram buram sampuan... Neyse... Bakalim hepsiburada'dan diger gelecekleri bekliyorum.