2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Canım çikolatalar çok güzelmiş nerden aldın acaba
 
Kızlar birkaç şey danışacağım. bazı ürünleri netten sipariş vereceğim indirimde bildiğiniz yerler var mı? Birde siz hangi marka model aldınız?
1-AnaKUcağı -puset(hemen kullanılan ve arabayada takılabilen?
2-tırnak makası
3-Göğüskalkanı ve pedi
4-tarak seti
5-Ateşölçer
6-bebek havlu seti
7-reflü yatağı
8-bebek çantası
 

1. bebek arabasının ana kucağını kullanıcam inşallah
2.bebedor çit çit makas aldım törpü almayı düşünüyorum ekstra
3.avent kalkan aldım. yine avent ped alacağım
4. chicco tarak seti alacagim.
5. alından ölçer aldım omron marka.
6.bebek havlu setinden kastını anlamadım. 2 tane bebek havlusu içine muslin aldım.
7.sevi bebenin reflu yatağını aldım.

umarım yardımcı olur sana tercihlerim.
 
Hayirli sabahlar!

Mamacim'dan siparislerim geldi dun. Bebek urunleri haricinde 3lu paket halinde sampuan da siparis etmistim, onun icinden bir tanesi akmis, biraz kotu olmus ama bebek urunlerini oyle guzel pitpitli kagitlara sarmislar, kapaklarini oyle guzel bantlamislar ki, ne bir akma, ne bir zarar, cok cok memnun kaldim. Son kullanma tarihi sadece Sudocrem'in uzerinde yaziyor, o da 2021. Sampuanin uzerinde acildiktan sonra 6 ay icinde tuketilmelidir yaziyor sadece, bir tarih goremedim. Bir de bebeklere hassas sivi deterjan almistim, onun ustunde de son kullanma tarihi yazmiyor. Zaten normalde de yazmiyor diye biliyorum. Ayrica klasik dijital ates olcer almistim, o da guzel calisiyor. 24lu yenidogan islak mendil almistim, onun kolisi de iyi. Emzik almistim, o da duzgun gelmis. Hediye olarak bir canta vereceklerdi zaten, 150 tl nin uzerinde alisveris oldugu icin. Merak edenlere anlatayim. Uzerinde mustela yazan, lacivert beyaz cizgili, su gecirmez plastik bir kumastan dikilmis canta. Onde fermuarli bir gozu, icte yan tarafta biberon gibi bir sey koymak icin kucuk file bir gozu var. İcinden alt degistirme mati dedikleri bir sey daha cikiyor. Cok kullanisli bir sey mi bilemedim, bakacagiz. Cantanin boyutunu ben daha ufak bekliyordum, icine cok sey alir. Omza asmalik askisi var. Bu kadar. Siparislerimin yaninda bir de tester olarak Mustela'nin tek kullanimlik vitamin barrier kreminden koymuslar. Ayrica bebek kitabi koymuslar, hani bu ilk yilim kitaplari var ya, ilk adimim, ilk oyuncagim, ilk haberimi duyunca hissettikleriniz gibi seyler olan, eglenceli hatira-not kitaplari olur ya, onlardan. Siparislerin kargoya verilmesi hemen ertesi gun oldu ama kargodan bize gelmesi biraz uzun surdu. Kisacasi genel olarak memnum kaldim, bu siteden alisveris yapilir, tesekkurler mamacim.com.

Vee hepsiburada'dan aldiklarim da posta posta geliyor. Yine bir bebek sampuani almistim, hicbir muhafaza yapmamislar, uyduruktan bir kartona sarmislar sonra da koli icine filan degil musamba bir kargo paketinin icine koymuslar. Oyle bir akmis ki, 500 ml lik sampuan neredeyse 400 ml'ye inmis. Ayni saticidan tirnak makasi seti de almistim, o da onun yaninda islanmis hep, her yer buram buram sampuan... Neyse... Bakalim hepsiburada'dan diger gelecekleri bekliyorum.
 
Cok guzellermis. Kilo fiyati ne kadardi?
 

Canim ben göğüs kalkanini 44 liraya mamacim.com dan aldim kizlarin onerisiyle diger yerlerden daha uygun geldi bana fiyati digerlerini netten almadim o yuzden bisey diyemicem :)
 
cerenkar


1-AnaKUcağı -puset = chicco liteway plus bebek arabası ve puset beraber travel sistem
2-tırnak makası = hediye set geldi içinde var
3-Göğüskalkanı ve pedi = kalkan almadım, ped lansinoh
4-tarak seti hediye set geldi içinde var
5-Ateşölçer = weewell alından ölçer
6-bebek havlu seti = sadece havlu aldım set falan değil. Tchibo aldım içine tülbent diktirdim.
7-reflü yatağı = almadım duruma göre
8-bebek çantası = aliexpress
 

Ne güzel bende doğma büyüme maltepeliyim. Ama şuan Kartal'da oturuyorum. Vallahi cok iyi iş yapmışsın hem ekonomik hemde cok şık..
 
Cok guzellermis. Kilo fiyati ne kadardi?
Sagol canim 145 ti 125 e aldim

Ne güzel bende doğma büyüme maltepeliyim. Ama şuan Kartal'da oturuyorum. Vallahi cok iyi iş yapmışsın hem ekonomik hemde cok şık..
Ben avrupa yakasinda dogup buyudum ve is dolayisiyla maltepeye tasinmistim, ailem o sirada bursadaydi. Ama iyi ki de tasinmisim daha sakin geliyor bana, avrupa yakasi sisti iyice hos istanbul tamamen sisti ya. En buyuk hayalimiz istanbuldan kacmak bakalim ilerleyen zamanlar ne gosterecek
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…