-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.621
şimdi orda da şöyle bir şey var buharlı alıp 250 tl vereceksem 350 verip ekstra buharli pişirme ürününü mu alsam diyorum ayy sonu yok bununtam bir alışveriş çılgınlığı di mi :)
Hiç düşünmedim ama herhalde ben alsam buharlı olanı tercih ederdim mikrodalga/ radyasyon ilişkisinden dolayı.
Hepsi buradadan mı aldın cnm.. daha önce mağazadan bakmıştın sanırımElele nin park yatağını aldım canım kalite olarak canlı olarak da gördüm iyiydi. Fiyatıda yatağıyla beraber 296 tl ye aldım bugün.
Canım son kullanma tarihi önemli. Bende emzik almistim başka bir siteden bana 5 sene öncesinin son kullanma tarihi bulunan emzik göndermişler. düşünsene o plastik o silikon ne hale gelmiştir çocuk emdikçe ona geçer zararlı. Burun asporatoru de aynı mantık sonuçta ki son kullanma tarihi koyuyorlar.
Evet hepsi burada dan aldım. mağazada baya övmüşlerdi kumaşı da yumuşak baya beğenmiştim. aldım.Hepsi buradadan mı aldın cnm.. daha önce mağazadan bakmıştın sanırım
sağol cnm bende bakayım biEvet hepsi burada dan aldım. mağazada baya övmüşlerdi kumaşı da yumuşak baya beğenmiştim. aldım.
aynen cnm doğumdan sonra 8 ayın var sanırım kullanırsın 8 ay sonra değiştirirsin üzülme boşverson kullanma tarihine degistiririz artik napalim meraktan acmis bulundum kutuyu
Yakın tarih değil ki canım o zamana kadar kaç kere daha kullanırsınKizlar mamacim siparisim geldi otri bebe aspiratorun kullanim tarihi 08.18 monodoz 11.18 tarihi yakin urun gonderilmis cok uzuldum ya
aynen cnm doğumdan sonra 8 ayın var sanırım kullanırsın 8 ay sonra değiştirirsin üzülme boşver
Yakın tarih değil ki canım o zamana kadar kaç kere daha kullanırsın
Boş ver üzülme canım zaten damlaları hemen bitiyor yedek uçları hemen kullan at hortumuda bir kaç kullanırsın için rahat etmezse degistirirsin ama gerek yok bu emzik değildi bir saniye burnu çekiyor oo kadarNe sekilde oldugunu bilmeyince bian yakin tarih diye üzüldüm yani almisken iyi olsun mantığıyla ama dediginiz gibi degistirilir o zamana kadar insan takintili olunca
Kızlar eksikleriniz kaldı mı acaba hazır mısınız doğumaevinize yeni bir bebek gelecek
Ben en hazırlıksız olanlardanım sanırım bu hafta izin aldım eksiklerime bakıp en azından hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum.Kızlar eksikleriniz kaldı mı acaba hazır mısınız doğumaevinize yeni bir bebek gelecek
geçen kış ev ısınmadığı için delonghi marka yağlı radyatör aldık. Biraz fiyatı fazla ufolara göre ama odayı sıcacık yapıyo kesinlikle tavsiye ederimArkadaşlar bebeğin odasına yağlı radyatör mu alsam yoksa duvara ufo mu moteletsem. Var mı yağlı radyatör kullanan memnun musunuz
gittigidiyor da 120 liraya buldum. Toplam 150 lira ve üzerine 15 lira indirim vardı ayrıca. Ben oradan aldım bugün :)Kızlar kulaktan ateş ölçer almak istiyorum, Weewell marka alan var mı? Mothercare'de indirimli
gittigidiyor da 120 liraya buldum. Toplam 150 lira ve üzerine 15 lira indirim vardı ayrıca. Ben oradan aldım bugün :)
Sağol canım sabah altus marka sipariş verdim :)geçen kış ev ısınmadığı için delonghi marka yağlı radyatör aldık. Biraz fiyatı fazla ufolara göre ama odayı sıcacık yapıyo kesinlikle tavsiye ederim
Aldım ben de radyatörü :) inşallah iyi çıkar canım. Bez, ıslak mendil alışverişini de halletmiş oldum. Bezin tanesi 0.31 kuruşa geldi radyatör sayesindeSağol canım sabah altus marka sipariş verdim :)
Çantamda bu