- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 45
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Kendi yasadigim tecrubelere dayanarak Allah eksikligini gostermesin ama yolumu devlete de dusurmesin2000 ankara için sudan ucuz canımm ya
Büyük konusmayim da devlette doğum yokum diyorrrrrr
Devlette doğum diyorsun yaaaaa hem de Ankarada devlet hastaneleri ne halde ah bi bilsen
Kendi yasadigim tecrubelere dayanarak Allah eksikligini gostermesin ama yolumu devlete de dusurmesin
Ben devletin aciline gitmek zorunda kalmistim. Devlet dedigimde egitim arastirma hastanesi.Aynen canım ben de devlette doğum yapan arkadaşımın ne çektiğini bilirim
Küçük yerlerde belki devlet hastaneleri güzeldir en azından hasta sayısı azdır ama ankarada doğumhaneler bile çok fena
Help me kızlar !!!
Ev tipi ana kucağı istiyorum.. kendisi sallanacak ama titreşim ama salıncak nasıl olursa hafif bir sallantı olmayacak ve tabi pahalı da olmasın.
Babanne ile dedemiz hediye alacak fikir arayışındayız.
Bana arkadaşım Verecek ödünç :)
Tiny love 3 u 1 arada ydi sanırım adi:). O bayaA memmunmus Darisi bana:)
Biliyorum onu çok istemiştim kızımda ama gereksiz olacaktı.
Şimdi onun dışında bir model istiyorum , üstünde oyuncaklı falan filan olabilir.
Bununda var oyuncağı aslinda ama fiyati yüksek bence. Kızlar da yazar vardır kesin hem güzel hem uygun fiyatlı :)
Canım fisher price markasının bir ürünü vardı daha sonra sallanan çocuk sandalyesine de dönüşebiliyordu. Fiyatını hatırlamıyorum link bakayım bir bulursam eklerim burayaÇok şirinmiş gidip bi bakayım
Bende int bunları buldum.
speedy-gonzales https://m.joker.com.tr/urun/fisher-price-yagmur-ormani-portatif-anakucagi-ve-sallanan-sandalye-69626 bir bakılabilir buna canım güzel bir indirimle de alınabilir iyiyse :)
Fiyat olarak max 400 olsun
Tiny love seçmeme sebebim aslında fiyatı değil titreşimi az bide yatak kısmı inçe.
Oo 2000 mi onlar mı senin yerine doğuruyor acababen ilkinde devlette yaptım bı kuruş bile vermedim çokta memnun kaldım kızlar yapmayın ne gerek var ya o parayla çocuğa neler alınır
Valla canım o kadarını bilemem haklısın belki de neyse herşeyin hayırlısı olsun2000 ankara için sudan ucuz canımm ya
Büyük konusmayim da devlette doğum yokum diyorrrrrr
Devlette doğum diyorsun yaaaaa hem de Ankarada devlet hastaneleri ne halde ah bi bilsen
Buradaki ozeller devletten kötü ya hemen sezaryen diyorlar korkudan gitmem ben evde doguracam galiba bu gidişlegünaydın ,
msjları geç gördüm ama gerçekten devlet hastanelerinde muamele çok kötü
tabi ki mecbur kalınırsa gidilecek , ama ben 1 ay evvel evime yakın bir kadın doğum hastanesinin aciline gittim.
ben boyle bir muamele görmedim , bana değil ama kanaması olan bir hamileye
o yuzden imkan varsa önceliğim özel hastane olmalı .
Çok pahalı geldi ya bu çocuk ürünleri neden böyle yaspeedy-gonzales https://m.joker.com.tr/urun/fisher-price-yagmur-ormani-portatif-anakucagi-ve-sallanan-sandalye-69626 bir bakılabilir buna canım güzel bir indirimle de alınabilir iyiyse :)
Valla canım o kadarını bilemem haklısın belki de neyse herşeyin hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun daAynen canım herkes sağlıkla istediği yerde dogursun
Ev olur tarla olur özel Olur devlet olur hahahah