-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #4.801
Hamile uyku yastığı almıştım geceleri zor oluyordu yastıklarla. Aynı zamanda emzirme yastığı olarak kullanılıyor. Ama çok gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum emzirme aşamasında.kızlar emzirme yastığı alan var mı gerekli mi acaba
Unibaby yenidoğan ıslak pamukNormal pamuk mu yoksa pamuklu mendil gibi bişey mi
sağol canım Bi bakayım bunlaraUnibaby yenidoğan ıslak pamuk
Prima premium bez
Bir de evde olduğum ve fırsatım oldukça twins kuru mendilleri suyla ıslatıp vakumlu kapta tutup kullanacağım. Bunu göğüs ucunu emzirmeden önce kremden arındırmak için de kullanacağım.
İnsallah teyzesi tsk ederizOyy cicilerine kurban hemen bulursun yer ya ona
yüne alerjisi olan biri olarak diyebileceğim olmaz canım ben birgün misafir evinde yün yatağa denk geldim heryerin kabardı altıma onu koy bunu koy yok olmadı en son gecenin korunde ev sahibini utana sıkıla uyandırdım kanepeye geçtimYün yatağın Üstüne pamuk yorgan falan serip bebeği öyle koysak Bi çözüm olur mu acaba
Bebek odası yapmayıp sadece beşik alacak olanlara bir sorum var kızlar.
Bebeğin kıyafetlerini, eşyalarını nereye koymayı düşünüyorsunuz? Kendi dolabınızda falan yer mi açacaksınız yoksa dolap, şifonyer vs mi alacaksınız?
hadi yaaaa o kadar fena mı oluyooooyüne alerjisi olan biri olarak diyebileceğim olmaz canım ben birgün misafir evinde yün yatağa denk geldim heryerin kabardı altıma onu koy bunu koy yok olmadı en son gecenin korunde ev sahibini utana sıkıla uyandırdım kanepeye geçtim
Sağol canım hemen bakıyorumEki Görüntüle 2061662 bole bisi canim makyaj pamugu gibi
Ben aldım cok gerekli degil ama isimi gorucek diye düşünüyorum sonra oturmasi icinde kullaniliyormus pisman olmam insaAllahkızlar emzirme yastığı alan var mı gerekli mi acaba
Bez olarak sleepy aldım islak mendil unibaby yenidogan ama ondn az aldim yedekte durması icin yoksa baby&me pamuk aldim onu kullanicamArkadaşlar ıslak mendil ve Bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz
Güzel günlerde kullanın ins. Çok hoşmuş ben de kaba olsun istemiyorum. Kaça aldınız acabaKızlar ben bu çantayı aldım. Pek yorum yok hakkında internette. Ben hem kibar hem kullanışlı bi şey arıyordum. Bunu görür görmez tutuldum. Fiyatı biraz pahalı ama.. Dün gedi çok beğendim. çok kaliteli haberiniz olsun :) Markası okiedog. Benim gibi sırt çantası olsun ama kaba olmasın diyen varsa bakabilir:)
Güzel günlerde kullanın ins. Çok hoşmuş ben de kaba olsun istemiyorum. Kaça aldınız acaba
Alışveriş topiği hangisi canım
kızlar emzirme yastığı alan var mı gerekli mi acaba
Arkadaşlar ıslak mendil ve Bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz
Aliexpressten çanta alan anniş adayları. Resimlerinizi bekliyorumm. 11.11 indirimini bekliyorum ben de almak için
Sleepy Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz peki ürünleri Nasıl acabaBen almadim dusunmuyorum simdilik:)
İslak pamuk uni baby yeni doğan
Bez prima premium care
Ben de ben de bendeeeéeee
Sleppy güzel midir acabaBen aldım cok gerekli degil ama isimi gorucek diye düşünüyorum sonra oturmasi icinde kullaniliyormus pisman olmam insaAllah
Bez olarak sleepy aldım islak mendil unibaby yenidogan ama ondn az aldim yedekte durması icin yoksa baby&me pamuk aldim onu kullanicam
nasıl başardınSonunda yükleyebiliyorum aliexpressten aldığım çanta...