- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #4.781
Cok mersi canim.sanirim bende nasip olursa bu kremden alicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşkler canım 480 tlye aldım gardrobuAyy nekadar guzel aldiklarin ❤gardrop nekadar fiyati ?
Çok güzel çok beğendim canım güle güle kullanın inşallahSelam kızlar,
bebişimize hastane çıkışı olarak bunu sipariş ettik.
http://www.hepsiburada.com/karyel-b...kisi-yenidogan-zibin-set-bk10-p-HBV000002WMAG
Fiyatı uygun geldi. Yorumlar da çok güzel, inşallah yorumlarda anlatıldığı gibi çıkar.
Eki Görüntüle 2061511
Benim dolabımda yer yok sifonyer yada dolap şart bize ama taşınma durumumuz var taşınınca oğluma oda takımı alıp dolabıda büyük almayı düşünüyorum 3 kapılı falan o zaman beraber kullansınlar şimdilik sepet alicam bebeğeBebek odası yapmayıp sadece beşik alacak olanlara bir sorum var kızlar.
Bebeğin kıyafetlerini, eşyalarını nereye koymayı düşünüyorsunuz? Kendi dolabınızda falan yer mi açacaksınız yoksa dolap, şifonyer vs mi alacaksınız?
Sifonyer fiyatları çok yüksek dolap alınır o paraylaİkeadan sifonyer almayi dusunuyorum divanim var onunla takim yapicam ama fiyatlarda masallahlik durumda:))
Çok güzeller canım güle güle kullanın inşallahBen gardrop olarak Eki Görüntüle 2061585 bunu aldım kızlar
Kızçeme hastane çıkışı olarak bunu aldım başka kıyafet almıcam abiden kalan çok Eki Görüntüle 2061590 Eki Görüntüle 2061586
Tşkler canım hayırlısıyla hepimiz güzel günlerde kullanalımÇok güzeller canım güle güle kullanın inşallah
Evet yaa idare edebilcegim kadar edicem artikSifonyer fiyatları çok yüksek dolap alınır o parayla
Canım al bir yatay sepet köy o minicik tatlis kıyafetleri ya ne uğraşıyon zaten büyüsün oda şart oda alicazEvet yaa idare edebilcegim kadar edicem artik
Canım tekzenden aldığın dolabın fotoğrafını gönderebilir misintayinci olduğumuz için oda yapmıyorum ama idareten bi dolap alalım dedik. Tekzenden 3 kapaklı dolap aldık taşıması kurması herşeyiyle 300liraya denk geldi. Taşınmayı kaldırırsa eğer gittiğimiz yerde de kullanırım dedim ama bakalım
Bisiler yapicaz bi yer bulcam artik pasamin ciciklerineCanım al bir yatay sepet köy o minicik tatlis kıyafetleri ya ne uğraşıyon zaten büyüsün oda şart oda alicaz
Islak pamuk olarak unibaby, bez olarak da prime premium care aldım ben ilk etap için birer büyük paket. Memnun kalırsam onlardan devam ederim canımArkadaşlar ıslak mendil ve Bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz
pamuk aldim islatip kullanicam bezde prima premium care aldım bakalim ilerde nolurArkadaşlar ıslak mendil ve Bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz
Yengem kullanmisti rahat ama gereklimi bence degil olmasada olurkızlar emzirme yastığı alan var mı gerekli mi acaba
canim ben aldim.e bebekte emzirme haftasi indirimi varken.oturmaya basladiginda falanda kullaniliyomus.bakalim isimize yarayacakmi.ama baya sert bisey.ben yumasak saniyodum.elime alinca kisa sureli sok gecirmistim.kızlar emzirme yastığı alan var mı gerekli mi acaba
Oyy cicilerine kurban hemen bulursun yer ya onaBisiler yapicaz bi yer bulcam artik pasamin ciciklerine
Normal pamuk mu yoksa pamuklu mendil gibi bişey mipamuk aldim islatip kullanicam bezde prima premium care aldım bakalim ilerde nolur