- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #4.241
Ates olceri hangi marka aldin canim gule gule kullan herseyini
Çok teşekkürler bu arada hep beraberce:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ates olceri hangi marka aldin canim gule gule kullan herseyini
kaçırdım galiba nereden ve ne kadara aldın acaba :)Weewell canım alindan ölçer
kaçırdım galiba nereden ve ne kadara aldın acaba :)
Güvenilir mi canım bakayım oraya
E bebekte 90 tl ben 58 e aldim galiba en buyuk boyunuebebekte falan indirime denk gelirsem alicam canım trendyoldan alışveriş yapamam çünkü kredi kartm yok anca kapıda odemliden alabilirm
Tamam canım sagol incelicem ilk firsattaBen aldım canım Sorun yasamadim eşimin abisi de cok kullanır bu siteyi
Ben orta boy alırım sanırım canımE bebekte 90 tl ben 58 e aldim galiba en buyuk boyunu
kızlar merhaba artık hazırlıklara başladım ama neyden kaç tane almalı bilemedim ikiz olunca
7 citcitli badi aldım 9 tanede oğlumdan kalan var
7 tane tek alt pijama 8 tanede oğlumdan kalan var
6 tane tek üst
2 tane 5li takım aldım 2 tane oğlumdan kalan var
3 tane 2li takım
4 tulum
4 çorap aldım oğlumdan kalan 20 çift çorap var
10 ağız mendili
iki kundak
3 Penye battaniye
1 tane kalın battaniye
kıyafet konusunda eksik var mı sizce tulum falan daha alayım mi bide hastane çıkışı alcam
evet canım aslında aldığım 5li takım baya guzel hastanede giydircem zaten ama oğlumda ilk gün 10lu takımı kullandım ikinci gün 5li takımı kullandım ondan dedim alayım diyeBence alma canım duruma göre bakarsın alt üst de var onları giydirirsin
5li takım hastane cikisi yerine geçmez mi canım ayrıyetten hastane cikisi da alacak misin ki
evet canım aslında aldığım 5li takım baya guzel hastanede giydircem zaten ama oğlumda ilk gün 10lu takımı kullandım ikinci gün 5li takımı kullandım ondan dedim alayım diye
Teşekkür ederim canım.. Siz de güle güle sağlıkla kullanın inşallah.. Arabayı bu hafta alacağız.. Daha doğrusu kayınvalidemler alacak arabayı, bu hafta buradalar, birlikte gidip alacağız..Gule gule kullanin tatlim bizimde araba kaldi ebebekteki calisan aralik subatta iyi indirim oluyor bence ozaman alin dedi
battaniye 2 tane örgü var 1 tane daha kalın alcam bide dediğin gibi hastane çıkışından çıkacak yeter heraldeAnladım Canım sen daha deneyimlisin
Bi de battaniye emin olamadım yani bence iyi ama burada da kızlar sanki battaniye çok olsa demişlerdi
10lu alacaksan ama onun içinden de battaniye çıkacak o zama daha da yeterli olur
battaniye 2 tane örgü var 1 tane daha kalın alcam bide dediğin gibi hastane çıkışından çıkacak yeter heralde
canım benim 4 tanede ayaksız tulum al biraz daha fazla giyerler battaniye takviyeside yaparsan harika olur kış bebekleri iki tane hemide :)kızlar merhaba artık hazırlıklara başladım ama neyden kaç tane almalı bilemedim ikiz olunca
6 tane tek üst
3 tane 2li takım
4 tulum
10 ağız mendili
iki kundak
3 Penye battaniye
1 tane kalın battaniye
kıyafet konusunda eksik var mı sizce tulum falan daha alayım mi bide hastane çıkışı alcam
evet canım 1 kalın battaniye daha alcam 2 örgü battaniye var bide hastane çıkışı alcam ondan çıkan battaniye olcak tulumda hastane çıkışından 2 tane çıkmış olcak 2 tanede ben alırım yeterli olur o zamancanım benim 4 tanede ayaksız tulum al biraz daha fazla giyerler battaniye takviyeside yaparsan harika olur kış bebekleri iki tane hemide :)
allahim güzel allahim kullanmayı nasip etsin inşallah canım benim...evet canım 1 kalın battaniye daha alcam 2 örgü battaniye var bide hastane çıkışı alcam ondan çıkan battaniye olcak tulumda hastane çıkışından 2 tane çıkmış olcak 2 tanede ben alırım yeterli olur o zaman
amin canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza tabiki önemli olan bu eksikler illaki oluyo sonradan alınıyorallahim güzel allahim kullanmayı nasip etsin inşallah canım benim...
yeterki sağlıkla gelsinler eksik birseyin olursada alirsin onlarin canı sağolsun :)
Bence yok gayet yeterlikızlar merhaba artık hazırlıklara başladım ama neyden kaç tane almalı bilemedim ikiz olunca
6 tane tek üst
3 tane 2li takım
4 tulum
10 ağız mendili
iki kundak
3 Penye battaniye
1 tane kalın battaniye