- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #4.201
Çok sağol canım sakınmak gerek kendimizi nefes bile alamıyorumgeçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım sakınmak gerek kendimizi nefes bile alamıyorumgeçmiş olsun canım
geçmiş olsun canim benim inşallah tez zamanda iyi olursunÇok sağol canım sakınmak gerek kendimizi nefes bile alamıyorum
Gećmis olsun canimÇok sağol canım sakınmak gerek kendimizi nefes bile alamıyorum
Kizlar ben alişverisimi bitirdim tek ateş olcerim kaldi onun da bir acelesi yok.darisi herkesin basina bazen cok sey aldim die dusunuyorum bakalim.umarim dogru gerekli seyleri almisimdir 2 ay surekli alisveris yaptim diyebilirim cogunuinternetten aldim.trendyol,hepsi burada ,bebe konfor besik com, ve baby mall un istanbul yolundaki magazasindan puset almadim susleri bebegin ve benim ihtiyaclarim tahmini 3 bine yakin tuttu siz nasil bir butce harcadiniz ....cok mu gereksiz sey aldim acaba ?
Gunaydin arkadaslar , resimdeki gibi bisey alan var mi bizim icin cok kullanisli olacak sanki kis bebekleri olacak ? Bide burda nerelerde var bu tarz seyler hic gezerken falan gozune takilan oldu mu ?
Tumu canim tum alisverisimanlamadım sadece süslere mi 3 bin harcadın
Tumu canim tum alisverisim
geçmiş olsun canim benim inşallah tez zamanda iyi olursun
Gećmis olsun canim
Hepsi 3binse bence çok iyi. Henüz yeni almaya başladım ben de çoğunu internetten alıyorum ve yazıyorum bir kenara bakalım kaç lirayla bitecek alışveriş :)Kizlar ben alişverisimi bitirdim tek ateş olcerim kaldi onun da bir acelesi yok.darisi herkesin basina bazen cok sey aldim die dusunuyorum bakalim.umarim dogru gerekli seyleri almisimdir 2 ay surekli alisveris yaptim diyebilirim cogunuinternetten aldim.trendyol,hepsi burada ,bebe konfor besik com, ve baby mall un istanbul yolundaki magazasindan puset almadim susleri bebegin ve benim ihtiyaclarim tahmini 3 bine yakin tuttu siz nasil bir butce harcadiniz ....cok mu gereksiz sey aldim acaba ?
Kizlar ben alişverisimi bitirdim tek ateş olcerim kaldi onun da bir acelesi yok.darisi herkesin basina bazen cok sey aldim die dusunuyorum bakalim.umarim dogru gerekli seyleri almisimdir 2 ay surekli alisveris yaptim diyebilirim cogunuinternetten aldim.trendyol,hepsi burada ,bebe konfor besik com, ve baby mall un istanbul yolundaki magazasindan puset almadim susleri bebegin ve benim ihtiyaclarim tahmini 3 bine yakin tuttu siz nasil bir butce harcadiniz ....cok mu gereksiz sey aldim acaba ?
Canim benim kizimdan kalan ufak tefek esyalar var zatenHepsi 3binse bence çok iyi. Henüz yeni almaya başladım ben de çoğunu internetten alıyorum ve yazıyorum bir kenara bakalım kaç lirayla bitecek alışveriş :)
3000 TL ne aldın yazar mısın? en azından eksikleri tespit ederim. ben daha yolun başındayım sanırımCanim benim kizimdan kalan ufak tefek esyalar var zaten
Gerçekten çok işe yaradı canım gece uyuduysam yarım baş soğan sayesindedir
Kvde saten yorgan yaptırmis ne severim bende zaten sanki normal yorgan olmuyor birde ona gobekli nevresim olcakmis Allahim sana geliyorum tarzim olmayan şeyleri önüme getirmesine sinir oluyorum benim kucuklugumdende var gobekli ama eskide kaldı artık bunlar bırak istedigim gibi yapiyim ya anlayissiz heves ediyorsun eyvallahta biraz sınırıni bilsen nolur sanki takmiyim dedikce uykularm kaçıyor neyse cok beklemesin kullanicam diye normal nevresim gecirir bırakırm öyle
O kadar kirilmis ve sogumusumki ne yapsa batiyor canim insaAllah onu takmamayi birgün basaricamben kızımda sık sık kullandım
Ama o kokuyu çıkartmak bir o kadar zor
He he de geç canım boş şeyleri takma artık kafana