- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.841
Soğuk silikonla olabilir belki ama bilemedim :)Aaa napicam ben simdi neyle yapışır peki birşeyle yapışsın bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğuk silikonla olabilir belki ama bilemedim :)Aaa napicam ben simdi neyle yapışır peki birşeyle yapışsın bari
502 olabilir. Soguk silikon olur ama cok saglam olmaz. Bence kutuya koyAaa napicam ben simdi neyle yapışır peki birşeyle yapışsın bari
kafamda çok netlestirmistim ya bütün planlarım bozulmuş gibi hissediyorum şuanSen kesin mıknatıs kararlı misin canm
Mıknatıstan vazgeç yapıştırma derdi de olmaz :)
Soğuk silikon diye birşey mı varmış tutunacak bir dal buldum su an502 olabilir. Soguk silikon olur ama cok saglam olmaz. Bence kutuya koy
Ilk defa duyuyorum soğuk silikonu bir araştırayımSoğuk silikonla olabilir belki ama bilemedim :)
Bunun battaniyesi cok tatli oluo canim guzel gunlerde kullanKizlar battaniye icin bu ipi aldim
Cok tutunma soguk silikona. Ben eltime isimlik yapmistim. Soguk silikonla yapistirdim. Bi sure sonra takir takir dokuldu harflerIlk defa duyuyorum soğuk silikonu bir araştırayım
Aaa çok şıkmış renkleri tam bebek için bayıldımKizlar battaniye icin bu ipi aldim
Hahahah tmm cnm sağol çok bel bağlamayımCok tutunma soguk silikona. Ben eltime isimlik yapmistim. Soguk silikonla yapistirdim. Bi sure sonra takir takir dokuldu harfler
Kutu yap.kutuHahahah tmm cnm sağol çok bel bağlamayım
Canım Maltepe park düşünüyoruz gelebilir misin :)
Tamam canim o zaman ValentinusNF ile F ferayegul de gelip gelmeyeceklerini soylesinler gun ve saati ayarlayalim illa herkese uyan bir ayar yaparizBu Salı'ya ayarlayamazsam önümüzdeki haftaya ayarlarım canım mutlaka :) bence şahane olacak
Tamamdır canım :) ay bir heyecanlandım benTamam canim o zaman ValentinusNF ile F ferayegul de gelip gelmeyeceklerini soylesinler gun ve saati ayarlayalim illa herkese uyan bir ayar yapariz
Kutu da yapacaktım canım ya tüh tüh ay hayır bilsem su delikli kalıplardan oluyor alır ondan yapardım hani asmalık şeklinde neye niyet neye kısmet olsunKutu yap.kutu
Ah ah Avrupa yakası tüm gençliğim orda geçti :) burada 2yıldır alışmaya çalışıyorum tüm çevrem orda aslındaoooo bana epey uzak Avrupa yakası Beyoğlu tarafındayım ben
Canim kalibin ust kismina tasi dokerken cop sis sokup delikli yaoabilirsin tasi. Ama bu mofelde hos dururmu omun kararini sen verKutu da yapacaktım canım ya tüh tüh ay hayır bilsem su delikli kalıplardan oluyor alır ondan yapardım hani asmalık şeklinde neye niyet neye kısmet olsun
Kizlar bende anadoludayim lakin ultra hareketli oglumu bakicisina birakabilirsem (abla daha yenk basladigi icin alisma surecindeyiz) bende gelmek isterim valla cok güzel olur. Siz tarihi belirleyin insallah uymaya çalışırım ben.Tamam canim o zaman ValentinusNF ile F ferayegul de gelip gelmeyeceklerini soylesinler gun ve saati ayarlayalim illa herkese uyan bir ayar yapariz
Oh çoğalıyoruz ne güzel :) tamamdır canım ultra hareketli oğluşun da gelsin ne olur kiKizlar bende anadoludayim lakin ultra hareketli oglumu bakicisina birakabilirsem (abla daha yenk basladigi icin alisma surecindeyiz) bende gelmek isterim valla cok güzel olur. Siz tarihi belirleyin insallah uymaya çalışırım ben.