- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.861
Güle güle güzel günlerde kullansın miniğin canım :) yine kıyafet almışsın dayanamayıp çantanı kaça aldın acaba merak ettim bir de içinde termo bölümü var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle güzel günlerde kullansın miniğin canım :) yine kıyafet almışsın dayanamayıp çantanı kaça aldın acaba merak ettim bir de içinde termo bölümü var mı?
Sagol teyzesi evet dayanamadık ikisi benden ikisi anneannesinden olduGüle güle güzel günlerde kullansın miniğin canım :) yine kıyafet almışsın dayanamayıp çantanı kaça aldın acaba merak ettim bir de içinde termo bölümü var mı?
Yok canım artık olduğu kadar koyarım kutusuna veririm gelenlere isteyen istediğini yapsınCanim kalibin ust kismina tasi dokerken cop sis sokup delikli yaoabilirsin tasi. Ama bu mofelde hos dururmu omun kararini sen ver
Gule gule kullan heosi cok guzel
Küveti çok uyguna almışsın canım gecelikleri de öyle :) güzel bir alışveriş olmuş yorgunluğuna değmişEk olarak 2 tanede emzirme sütyeni aldim kızlar birde balon yapmak icin ip kurdele var birçoğunu annem aldı öyle güzel bir alisveris oldu
L Lilyumm_ Canım katlanabilen küvet aldim babyjem marka 89tlydi fileyi denedim süper oldu
Kapı susumuz sade oldu ama olsun icime sindi beni yansitiyor çiçek ve mor
Iki tane nevresimlik kumas aldık
Benim camasirlarimda tamam oldu gecelik ve pijama isim tamam pijamam kısa kol digerini uzun kol seçtim iki sutyeni 30a gecelik 50 pijama 40
Canta almicam dedim dayanamadim hosuma gitti ici gayet geniş malzeme kesesi termoslu cantasi ve alt acma var 110a aldım
Pelus battaniye anneannemizden yumusacik bayıldım böyle daha eksik kaldi tabi kıyafet almicaktk tutamadik kendimizi
Sağol canım teşekkür ederiz kızımlaGule gule kullan heosi cok guzel
Havuzlu handa 99tlydi 10tl kâr ettim dışarida bir bebek magazasinda rastgele denk geldim evet yorulduguma degdi ama eksik seyler var tabi hala zamanla artıkKüveti çok uyguna almışsın canım gecelikleri de öyle :) güzel bir alışveriş olmuş yorgunluğuna değmiş
Ck guzeller gule gule kullan canim. Am yanlis hatirlamiosam sen 5 cocuk buyutcek kadar kiyafet almamismiydin
Ah ah Avrupa yakası tüm gençliğim orda geçti :) burada 2yıldır alışmaya çalışıyorum tüm çevrem orda aslında
Sagol canım ama küçük seyi fazla degilki ben ne varsa saydığım icin size cok geldi yoksa 9-12 bile var kiyafetlerinin içinde cidden bak beni yanlış sey ettiniz sizCk guzeller gule gule kullan canim. Am yanlis hatirlamiosam sen 5 cocuk buyutcek kadar kiyafet almamismiydin
Canım küçük şey fazla yok zaten büyük aldım bunları bir 5li takim küçük o kadar ve ben size yazdim ya liste orda her aylik var ne varsa yazdim diye kötü hissettm kendimi şimdi
Canım benim Avrupa yakasına geçişim ancak doğumdan sonra olur ama olsun bebeklerimizle buluşuruzhadi ya demek buralardaydın.
sizlerle görüşmek isterim ama kısmet tabi
Belki sonra bide avrupa yakası olarak yaparız
Canım küçük şey fazla yok zaten büyük aldım bunları bir 5li takim küçük o kadar ve ben size yazdim ya liste orda her aylik var ne varsa yazdim diye kötü hissettm kendimi şimdi [/QUOTE
1 yıllık alışverişin bitti maşallah şaka yapıyorum tabiki de sağlıkla giymeyi nasip etsin bol bol kusacak zaten.
Canım benim Avrupa yakasına geçişim ancak doğumdan sonra olur ama olsun bebeklerimizle buluşuruz
Kısmet artık cnm denk gelebilirsek
Hadi oyle oksunSagol canım ama küçük seyi fazla degilki ben ne varsa saydığım icin size cok geldi yoksa 9-12 bile var kiyafetlerinin içinde cidden bak beni yanlış sey ettiniz siz
Canım küçük şey fazla yok zaten büyük aldım bunları bir 5li takim küçük o kadar ve ben size yazdim ya liste orda her aylik var ne varsa yazdim diye kötü hissettm kendimi şimdi
Di mi di mi :)Tamamdır canım :) ay bir heyecanlandım ben
Insallah uyar da gelirsin canimKizlar bende anadoludayim lakin ultra hareketli oglumu bakicisina birakabilirsem (abla daha yenk basladigi icin alisma surecindeyiz) bende gelmek isterim valla cok güzel olur. Siz tarihi belirleyin insallah uymaya çalışırım ben.