- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.881
İyi geceler kızlar..
Bu hafta annem yanımda, o yüzden uzak kaldım yine sizden.. Diğer konunun ucu kaçtı yakalayamadım, ama burada yazılanları hemen hemen okudum..
Annemle birlikte temizlik, alışveriş filan geçiyor günler.. Bebişin hazır olan eşyalarını yıkadık, ütüledik, hatta kesenlere koyduk hastane çantasına yerleştirilmeye hazır olarak.. Daha vakit çok var ama hazır annem buradayken yapalım dedik, çünkü birdahaki gelişi doğumdan en fazla 1 hafta öncesi olur herhalde.. Kıyafet işini halletmişim zaten ben farkında olmadan, alacak pek bir şey kalmamış ❤ küvet setini aldık, bir de pazen kumaş aldık annem kenarını tığlıyor, eski battaniyelerimiz gibi ❤
Beşik bakıyoruz karar veremedim bir türlü..Bir karar verebilirsem eğer onu alacak annem gitmeden..
Nasıl beşik alacağından çok ne kadar yatmalı , kaç cm yerin var o önemli alsında
Uzun süre yatsın diyorsan büyüyen beşik en iyisi yıllarca kullanır ama sonra oda yaparım dersen de park yatak tarzı bir şey olabilir yine 3-4 yaşa kadar yatar yerim az kısa süre yatsın dersen bambu beşikler güzel bildiğin tezgahtar gibi yazdım