- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.821
Basit bisey aldim canim artik cok luzumsuz para harcamama karari aldim.Kutularin fotosunu koyar misin canim bende kutu arayisindayim da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basit bisey aldim canim artik cok luzumsuz para harcamama karari aldim.Kutularin fotosunu koyar misin canim bende kutu arayisindayim da
Ayy kutular cok hos. Bende bi cikip bakmaliyim sanirimBasit bisey aldim canim artik cok luzumsuz para harcamama karari aldim.
Tamam canim haber bekliyorum bana her saat uyar gibi metroyla gelecegim icin.Canım eşimle bir konuşayım o bırakacak çünkü beni ona göre yazayım tekrar :)
ay ne güzel olacak inşallah :)
Yanlış hatırlamıyorsam @ValentinusNF F ferayegul de bu yakada oturuyorlardı :)
Sagol canim cikip dolasmak zor oluo artik grip salgini yakinda havalarda sogur derken halledin bence.ben cok da masrafli islere girmeme karari aldim.artik yeter birde lavanta kesesi yapicam yeter.....Ayy kutular cok hos. Bende bi cikip bakmaliyim sanirim
kutular da torbalar da çok hoş:)) kızılayda nerden aldınSagol canim cikip dolasmak zor oluo artik grip salgini yakinda havalarda sogur derken halledin bence.ben cok da masrafli islere girmeme karari aldim.artik yeter birde lavanta kesesi yapicam yeter.....
Ayy çok tatlılar canım 1 liradan mı aldın bunları.Basit bisey aldim canim artik cok luzumsuz para harcamama karari aldim.
Ooo buluşmamı var kızlar Haftaiçi çok yoğun çalışıyorum kızlar benim gelmem zor görünüyor siz gününüzü ayarlayın ben gelebilirsem eşlik ederim 32. haftadan sonraki bulusmalariniza daha rahat katılabilirim izne ayrılacağım içinCanım eşimle bir konuşayım o bırakacak çünkü beni ona göre yazayım tekrar :)
ay ne güzel olacak inşallah :)
Yanlış hatırlamıyorsam @ValentinusNF F ferayegul de bu yakada oturuyorlardı :)
Bu Salı'ya ayarlayamazsam önümüzdeki haftaya ayarlarım canım mutlaka :) bence şahane olacakTamam canim haber bekliyorum bana her saat uyar gibi metroyla gelecegim icin.
Insallah diger kizlara da uyar soyle gobekli gobekli dolasiriz etrafta :))
Eki Görüntüle 2056843 Ben de kalıplarımı yavaş yavaş çıkarıyorum arkadaşlar. Ama karar veremiyorum çevresine dantel çekip arkasına mıknatıs yapıştırıp asetat kutu içerine koyup kutu üzerine etiket basıp mı versem yoksa hic kutulamadan dantele etiket yapıştırıp mi versem ya da fikriniz var mı
Tabi daha bezini falan da boyayacağım vakit bulursam toz pembe boyayla :)
Canım mıknatıs yaparsam 2 tane koyarım arkasına çünkü evet ağır ama mıknatıs yapmazsam da kimse evinde bir yere koyamaz atılır gider gibi geliyor miniğimin hediyelikleri. kutuya mı koy diyorsun canim bana da kutu daha şık olur gibi geliyor :)Canım bende de var bu kalıp :)
Süper olmuş :) ellerine sağlık
Bence mıknatıs boşver bu biraz ağır mıknatıs çekmez sanki
Ben bi arkadaşıma kutu içine koyup Kurdela ve etiket yapmıştım
Dantel içerisine koyup Kurdela ve etiket de çok güzel görünüyor
Canım mıknatıs yaparsam 2 tane koyarım arkasına çünkü evet ağır ama mıknatıs yapmazsam da kimse evinde bir yere koyamaz atılır gider gibi geliyor miniğimin hediyelikleri. kutuya mı koy diyorsun canim bana da kutu daha şık olur gibi geliyor :)
haha komiktir ki bende buzdolabına hic birşey yapıştırmam ama genelde insanlar koyuyorlar ya ondan dedimCanım Niye atsınlar kutular hep saklanıyor hatta ben buzdolabı üzerine hiç bir şey koymam sevmiyorum ama tüm hediyelikleri koyduğum bir yer var :)
canım internette içi yünlü olan gördüm ondan acaba mi dedim ama düşününce oğlumada çok kalın almamistimNeden pişman oldun canım gayet sıcak tutar bu
Erdogan dugme sanirim kutular 10 tanesi 3.5 tl torbakar tanesi 1 tl tesekkurler canimkutular da torbalar da çok hoş:)) kızılayda nerden aldın
Sicak silikonla yapismiyo kizlar bu taslar haberiniz olaCanım mıknatıs yaparsam 2 tane koyarım arkasına çünkü evet ağır ama mıknatıs yapmazsam da kimse evinde bir yere koyamaz atılır gider gibi geliyor miniğimin hediyelikleri. kutuya mı koy diyorsun canim bana da kutu daha şık olur gibi geliyor :)
Aaa napicam ben simdi neyle yapışır peki birşeyle yapışsın bariSicak silikonla yapismiyo kizlar bu taslar haberiniz ola
Aaa napicam ben simdi neyle yapışır peki birşeyle yapışsın bari
Canım Maltepe park düşünüyoruz gelebilir misin :)Heeeey İstanbul merede ne zaman görüşülüyor.