- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.781
Evet kizlarimizin balonları olucakAynen canım daha vakit var :) oy mutluluk balonları olsun onlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kizlarimizin balonları olucakAynen canım daha vakit var :) oy mutluluk balonları olsun onlar
Sagol canimellerine sağlık cok güzel olmuş harika görünüyor
Canım bitirince merakla bekliyorum fotoğrafını eminim çok şirin olacakSagol canim
Su linkte nasil yapildigini cok guzel anlatmislar yoksa hic tecrubem yoktu yapamazdim.
http://nazarca.com/bastan-sona-anlatimli-orgu-bebek-patik-turkce-videolu
Simdi aklima geldi linki paylasmak. Yapmak isteyen varsa buyrun kizlar
Vallahi bir hastane cikis setinden baska hicbisi almadik bugun dogsa totosunda donu olmicak oglusumunMerhaba arkadaşlar tam okuyamadım gecmişi muhakkak konusu gecmiştir.. Neler aldınız bebiklere ne hazırlıklar yaptınız bilhassa kıyafet olarak malum kış bebeği olacaklar
Arkadaslar bu kundaktan aldım kızlarıma ama sonra pişman oldum acaba içi yünlü gibi olanlar daha mı iyi olurdu siz nasıl şeyler aldınız dışarı çıkarken kullanmak için
Korbell cop kitusunu bugun anneme gidip aldim. Kutunun boyu umdugumdan yuksek. Rengi parlak bir beyaz. Sirin bi kutu. Icine baktm poset var. Anladigim.kadariyla piyasada satilan en kucuk paket. Beni cok sasirtan bi ozelliginden bahsedeyim. Posetlerde pudrali bebek kokusu var. Buram buram.kokuyo. cok tatli cok hosuma.gitti bu detayi. 60 70 tl verir miydim.hayir. ama indirimde yakalarsaniz bence alin
doğru canım bebeği zaten sıkı giydircez o zaman bu yeter başka bişey bakmicamBirebir bundan aldı annem bence cok fazla sarıp sarmalamak da sıkıntı neticede zaten kat kat giydircez :) kafasını filan kapatıcaz arabayla gelip gidecek sahsen yeterli buldum ben
Hahhahah benden beteri varmış :)Vallahi bir hastane cikis setinden baska hicbisi almadik bugun dogsa totosunda donu olmicak oglusumun
Korbell cop kitusunu bugun anneme gidip aldim. Kutunun boyu umdugumdan yuksek. Rengi parlak bir beyaz. Sirin bi kutu. Icine baktm poset var. Anladigim.kadariyla piyasada satilan en kucuk paket. Beni cok sasirtan bi ozelliginden bahsedeyim. Posetlerde pudrali bebek kokusu var. Buram buram.kokuyo. cok tatli cok hosuma.gitti bu detayi. 60 70 tl verir miydim.hayir. ama indirimde yakalarsaniz bence alin
Merhaba arkadaşlar tam okuyamadım gecmişi muhakkak konusu gecmiştir.. Neler aldınız bebiklere ne hazırlıklar yaptınız bilhassa kıyafet olarak malum kış bebeği olacaklar
Cop kutusu kuzumO niyyydi gısss korbell filan niymiş
Ben alma sebebimi soyleyim en azindan niyene cevap olur belki bi arkadas var burdaki bazi arkadaslarin malumu olan. Ne zaman bize gelse bebeginin kakali bezini kapinin disina bi posete bile koymadan(israrla poset vereyimdememe ragmen) koyiyo. Orayi kokutmasi ayri dert ben gorevli olsam almam. Ahlaksizlik. Bunu da sirf o yuzden esim 2 gune bir giderken kendisi cope atsin hem kokmaz da die dusunerek aldimİnsanlar bunu niye alirki diye dusunurken bi tavsiye almak sasirti beni
Merhaba arkadaşlar tam okuyamadım gecmişi muhakkak konusu gecmiştir.. Neler aldınız bebiklere ne hazırlıklar yaptınız bilhassa kıyafet olarak malum kış bebeği olacaklar
Bu patikleri bitirdim canim hatta seri uretimden elimde zaten ip var diye benim bebise bi de arkadasimin 6 aylik bebisine birden yapiyorum oturdugum zamanlarda :)Canım bitirince merakla bekliyorum fotoğrafını eminim çok şirin olacak
buhar makinası konusunda kararsızdım , ama kullananlar çok memnun kaldıklarını özellikle kış bebekleri için çok faydalı olduğunu soyleyince onuda weewellden aldık , biberon seti ,süt sağma makinası , oda termometresi, bakım seti,küvet,reflü yatağı fln tamam.
alışverişi hep severimde bu alınanlar başka bir mutluluk katıyor insana