- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.801
Neden pişman oldun canım gayet sıcak tutar buArkadaslar bu kundaktan aldım kızlarıma ama sonra pişman oldum acaba içi yünlü gibi olanlar daha mı iyi olurdu siz nasıl şeyler aldınız dışarı çıkarken kullanmak için
Cop kutusu kuzum
Ben alma sebebimi soyleyim en azindanniyene cevap olur belki bi arkadas var burdaki bazi arkadaslarin malumu olan. Ne zaman bize gelse bebeginin kakali bezini kapinin disina bi posete bile koymadan(israrla poset vereyimdememe ragmen) koyiyo. Orayi kokutmasi ayri dert ben gorevli olsam almam. Ahlaksizlik. Bunu da sirf o yuzden esim 2 gune bir giderken kendisi cope atsin hem kokmaz da die dusunerek aldim
Sonrasinda da bu cocugun cop kovasina ihtiyaci olmicak mi odasinda die dusunerek aldim benDusuncesiz bi davranis o cok cirkinmisBen hep aldiklarimi sonradan nereye koycam kaldircam derdinde oldugum icin bebege ayri bi cop kovasi almak sacma gelmisti bana Ama yerim olsa ve dedigin gibi indirimde yakalasam bende dusunmez diildim gusel gunlerde kullan insallah
Canım ben de gidemedim bir türlü kurslara, kaldı gibi görünüyor bakalım kısmet :) ne güzel olur uygun bir zamanda toplaşsak canım ben de çok isterimBu patikleri bitirdim canim hatta seri uretimden elimde zaten ip var diye benim bebise bi de arkadasimin 6 aylik bebisine birden yapiyorum oturdugum zamanlarda :)
Suveter yelege baslamistim onu da bitirince yolluycam.
Lilyum bu arada ben galiba memorial doguma hazirlik kurslarina gelemiycem gibi duruyo, metro ile neyse de hic gozum kesmiyo diger toplu tasima araclarini.
Bi ara lafi gecmisti maltepe parka yakin olanlarla soyle bir cay mi icsek acaba tanisalim belki yolu acar sonra da havalar guzel oldugunda bebislerle birlikte arada gorusuruz boylece :) bilmem ne dersiniz
Bende hizlanmak ataga gecmek depar atmak istiorumkızlar merhaba ,
biz arap atı misali alışveriş konusunda bir anda hızlandık :)
oda takımı ve bebek arabasını aynı günde hallettik çok şükür , üstümden büyük bir yük kalktı
Oda mantikli tabiSonrasinda da bu cocugun cop kovasina ihtiyaci olmicak mi odasinda die dusunerek aldim bendaha guzelleri senin olsun insallah canim♡♡
Bende hizlanmak ataga gecmek depar atmak istiorum
kışın iyi oluyor makine ,
Petekere su , yada bez koymakta faydalı ama makine daha garantili oluyo.
Son zamanlar artık alacaklarımız hızlanacak ilk çocuk olanlar daha çok şey alacağı için şimdiden almak en iyisi..
O zaman isteyenlerle onumuzde ki haftaici icin bir plan yapalim mi daha fazla agirlasmadan? Bana herhangi bir gun uyar ona gore ayarlarim onceden kararlastirirsakCanım ben de gidemedim bir türlü kurslara, kaldı gibi görünüyor bakalım kısmet :) ne güzel olur uygun bir zamanda toplaşsak canım ben de çok isterim
ilk çocuk olduğu için hiçbişeyimiz yoktu , herşeyi okuyup araştırıp karar vermeye çalışıyorum . 28.haftama giriyorum yarın ,kalan zamanda rahat rahat tamamlarım inş.
son aya çok bişey bırakmak istemiyorum
L Lilyumm_O zaman isteyenlerle onumuzde ki haftaici icin bir plan yapalim mi daha fazla agirlasmadan? Bana herhangi bir gun uyar ona gore ayarlarim onceden kararlastirirsak
Mesela hop hemen birgun sallayayim mesela Sali :)
Siz saati kararlaştırın ben uymaya çalışırım canım... Cok erken saatte buluşacaksak tam gün gitmem ona göre ayarlamaya çalışırım.Aksamustu saati uyar mi canim sana mumkun olan en uygun saati secmeye calisiriz hepimiz icin
Tamam canim herkese uygun bi saat seceriz. Lilyum, sen ve ben disinda gelmek isteyen cikar mi bir bakalim sonra da saati konusalimSiz saati kararlaştırın ben uymaya çalışırım canım... Cok erken saatte buluşacaksak tam gün gitmem ona göre ayarlamaya çalışırım.
Tamam canim herkese uygun bi saat seceriz. Lilyum, sen ve ben disinda gelmek isteyen cikar mi bir bakalim sonra da saati konusalim
Canım eşimle bir konuşayım o bırakacak çünkü beni ona göre yazayım tekrar :)O zaman isteyenlerle onumuzde ki haftaici icin bir plan yapalim mi daha fazla agirlasmadan? Bana herhangi bir gun uyar ona gore ayarlarim onceden kararlastirirsak
Mesela hop hemen birgun sallayayim mesela Sali :)
ay ne güzel olacak inşallah :)Siz saati kararlaştırın ben uymaya çalışırım canım... Cok erken saatte buluşacaksak tam gün gitmem ona göre ayarlamaya çalışırım.
Canim esim ve kizim hasta hafta sonu zir gorunuyor benimVayyyy istanbul grubu atak yaptı
Ben de ankaralilari durteyim:)
Kutularin fotosunu koyar misin canim bende kutu arayisindayim daBugun kizilaya indim lokum kutusu ve hediyelikleri koymak icin karton poset gibi suslu bisey aldim tanesi 1 tl posetlerin lokum kutusununda tanesi 0.35 kurus ankara ayazi baslamadan cikip halledeyim dedim yoruldum.yuruyus yapmiyorum kizimda 8 aylik hamileyken hop hop heryere gidiyordum yas da etkiliyor galiba birde bebek battaniye ipi aldim.sisle orulenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?