- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.761
Bende geceligimi uzun kol pijama takımımi kisa kol alicam ya da tam tersi seklinde pembe gecelik kırmızı pijama takımı istiyorum begendigm birşey bulurum insaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok güzel olacak eminim ben de bir parça keçe alıp deneyeceğim önce yapabilirsem üretime geçerim zaten vakit bol oyalana oyalana yaparız canım :)
Aynen canım süper olucakmis gibi hissediyorum bendeAyy çok güzel olacak eminim ben de bir parça keçe alıp deneyeceğim önce yapabilirsem üretime geçerim zaten vakit bol oyalana oyalana yaparız canım :)
Tülden ben de emin olamadım canım iki model de çok güzel. Tülleri de aslında yuvarlak kesilmiş şekilde toplu satılıyor Eminönü'ne gidersen aklında bulunsunAynen canım süper olucakmis gibi hissediyorum bende
1 liradan yapsam o yuvarlaklari cok mu küçük olur onda kararsiz kaldım iki şekil gördüm direk yuvarlak birde balon skli gibi olan ama bana yuvarlak pratik geldi balon seklini tutturamam belki birde sen arkasina tül düşünüyormusun ben fiyonka etiket zimbalicam hosgeldin elif yazılı bakalım planladigim gibi olucakmi
BayıldımmmKızlar doğumdan sonra hepimize bundan lazım hem gezeriz hem kilo veririz
Tül kaba duruyor diye hoşuma gitmedi aslinda canımTülden ben de emin olamadım canım iki model de çok güzel. Tülleri de aslında yuvarlak kesilmiş şekilde toplu satılıyor Eminönü'ne gidersen aklında bulunsun
Çoook güzel canım etikete bayıldımm hem yuvarlak daha kolay olur. Önce hepsini çizip üst üste koyup kesersen daha pratik olabilir :)Eki Görüntüle 2056241 Eki Görüntüle 2056242
Bu şekilde nasıl olur sence canım L Lilyumm_ etiketi öyle hoşuma gitti kaydettm baska güzel gorursem ona gecis yaparım
Boş ver o zaman hiç tülle uğraşma kuzum :) küçük fiyonklar da toplu satılıyor mu acaba gitmişken bakarsın canımTül kaba duruyor diye hoşuma gitmedi aslinda canım
Ilk fırsatta yapmak icin heyecanlandim annemlerdeym malzemelerm yanımda değil sen tahminen kac tane yapicaksn canım ben 30-40 tane düşünüyorum yapabilirsemÇoook güzel canım etikete bayıldımm hem yuvarlak daha kolay olur. Önce hepsini çizip üst üste koyup kesersen daha pratik olabilir :)
Aynen olmadi icime sinmezse alırım yakindaki bir tuhafiyeden ve bildiğim kadarıyla paketli var icinde 50-100 tane oluyor sanırım canımBoş ver o zaman hiç tülle uğraşma kuzum :) küçük fiyonklar da toplu satılıyor mu acaba gitmişken bakarsın canım
Ben kendimi tanıyorum çok üşüyen biriyim alicam en kalınında penye ocak ayı yahu kara kış resmen hic yarim kollu alıp üstümde hirkayla gezemem üşüyünce. çok sıcaklarsam kiviririm kollariSimdi bi sey soruciiim lohusa takım alırken nasıl alacaksınız herkes hastane cok sıcak oluyor bi de dogum sonrası ateş basıyor yarım kollu al diyo ne yapcaanız bi fikir
Ayaklarımizi kesinlikle sıcak tutmalyiz usutmemeye dikkat etmemiz gerek aslında bebiste etkileniyormus bizim herseyimzden kuzenimde gördüm dün usuttm hemen huysuzlasti dedi Allahtan ben corap giymeyi severim corapsiz gezmem sicakta olsa usurm diyorsan kesinlikle kalın al canım podufuk yumos olanlar cok tatlilarBen kendimi tanıyorum çok üşüyen biriyim alicam en kalınında penye ocak ayı yahu kara kış resmen hic yarim kollu alıp üstümde hirkayla gezemem üşüyünce. çok sıcaklarsam kiviririm kollari
İp jüt ipi diye satılıyor canım. Ben de en fazla 40 tane yaparım :) fiyonk da toptan satılıyormuş internetten baktım şimdi canımIlk fırsatta yapmak icin heyecanlandim annemlerdeym malzemelerm yanımda değil sen tahminen kac tane yapicaksn canım ben 30-40 tane düşünüyorum yapabilirsem
Aynen olmadi icime sinmezse alırım yakindaki bir tuhafiyeden ve bildiğim kadarıyla paketli var icinde 50-100 tane oluyor sanırım canım
Gidince alicaklarm miknatis fiyonk ve ipi kecemle silikonum var baska eksik galiba
Heh iyi canım paket olmasi süper ipte top halindedir oda bir top gibi yeter miknatista paketli satılıyor zaten geriye yapmak kalıyor sen nerden alicksn malzemeleri nettenmi yoksa tuhafiye gibi yerdenmiİp jüt ipi diye satılıyor canım. Ben de en fazla 40 tane yaparım :) fiyonk da toptan satılıyormuş internetten baktım şimdi canım
Canım durumum malum, o yüzden Eminönü'ne gidemem artık buralardan bakarım ya da netten sipariş veririm :) ip fazlasıyla yeter ben yıllar önce kolonya yapmak için almıştım hala bitmedi bence yapımı da pratik olacak kesme işini toplu yaparsakHeh iyi canım paket olmasi süper ipte top halindedir oda bir top gibi yeter miknatista paketli satılıyor zaten geriye yapmak kalıyor sen nerden alicksn malzemeleri nettenmi yoksa tuhafiye gibi yerdenmi
Beraber başlarız olmadı canım zamanimizda var nasılsaCanım durumum malum, o yüzden Eminönü'ne gidemem artık buralardan bakarım ya da netten sipariş veririm :) ip fazlasıyla yeter ben yıllar önce kolonya yapmak için almıştım hala bitmedi bence yapımı da pratik olacak kesme işini toplu yaparsak
Aynen canım daha vakit var :) oy mutluluk balonları olsun onlarBeraber başlarız olmadı canım zamanimizda var nasılsa