- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.721
Hakediyorlar malesef bende bir yolunu bulacam artık yag cektim biraz sökmedi baska yöntem bulmam gerek
Ben daha suslerden falan bahsetmedim onlari duyunca nolcak merak ediyoree
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakediyorlar malesef bende bir yolunu bulacam artık yag cektim biraz sökmedi baska yöntem bulmam gerek
Son ana kadar söyleme bence ya da aldıktan sonraya bırak zaten almis olcan laf etsede is isten geçiyorBen daha suslerden falan bahsetmedim onlari duyunca nolcak merak ediyoree
Son ana kadar söyleme bence ya da aldıktan sonraya bırak zaten almis olcan laf etsede is isten geçiyor
bej rengini aldım canım
Ohoo ben oyle cok agladim sen cocugundanmi esirgiyon diye kiyafetsizmi birakcam cocugu bu ne alisveris hirsi diye kiziyodu bizimkide cok biliyolar
https://www.e-bebek.com/baby-plus-6-fonksiyon-bir-arada-ana-kucagi-p-byp-mc3032Merak ettim ya ne aldın ?
canımmmm sen gidip magazada görerek mi aldınSon ana kadar söyleme bence ya da aldıktan sonraya bırak zaten almis olcan laf etsede is isten geçiyor
Aldım kalıbımı bakalım ama 1 tane aldım umarım çıldırmam yaparken sen yazana kadar 5 6 kalıp alacaktimCanım Aynı gün bitecek diye düşünme. Acelem iz de yok bi yere yetişmiyor ya. Zaten gündüz çalışıyorum sabah yapıp çıktığım.oluyor bazen eşimi almadan önce eve uğruyorum o zaman çıkarıp hemen bi çift daha koyuyorum eşimi alıp dönünce yine koyuyorum hafta ici 5 tane bile yapsan 8 günde bitti gitti :)
Aynen canım onun benzeriÇok tatlıymış tiny love modeli gibi
Almadim ben daha canım ama magazada gördüm yakındn güzeldi netten siparis daha iyi ya da sana yakin magazaya getirttirsende olur sorun çıkarsa direk onlarin önünde görmüş olursncanımmmm sen gidip magazada görerek mi aldın
bizim burada ki magaza da seçenekler az o yüzden internetten sipariş edeceğim
sağol canımAynen canım onun benzeri
Almadim ben daha canım ama magazada gördüm yakındn güzeldi netten siparis daha iyi ya da sana yakin magazaya getirttirsende olur sorun çıkarsa direk onlarin önünde görmüş olursn
Aldım kalıbımı bakalım ama 1 tane aldım umarım çıldırmam yaparken sen yazana kadar 5 6 kalıp alacaktim
Yok canım ben hıc oraya gıtmedım benım doktorun muayenesıne gıdıyorum ben ama oğlene kadar orda hasta alıyor doktorum benım ya tobb ya medıcanayı dusunelım dedı ulasım acısından tobb 1 2 daha fazla fıyatı dedı. zaten ben kendı ekıbımle gırıcem sız sadece hastanenın otel konforuna karar verın gerısı bende dedıCanım. Tobb da aysegul hanim Mi ne varmış hiç gittin mi nasıl ?
ben varım canım ama netten almayacam bı magazamız var taksıtle alıcam gıbı batıyoruz galıbaKızlar bebek odasına hali arayanlar varsa
Trendyola gelmiş pek güzel halılar balonlar filler Baykuşlar pek güzeller bi bakin:)
Hayırlısıyla kucagına alsın canım sağlıcakla inşaAllah. bak bak canım bır göz at hemsırelerın falan ılgısı nasıl oda falan canımsınSali gunu arkadasimin dogumu var ayni doktora gidiyoruz o da medicana da yapacak susleme olayini o da benim gibi kendi yapacak gittigimde sorarim
Unibaby kullanicam canım memnun kalirsam onla devam pisik kremi sudocrem alicam birde desitin krem aldım ileri pisikler için banyo sonrası yağlamak veya totosunu yaglamak icin zeytinyağı kullanicam ısıtip sogumus sekildesağol canım
bebek bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettin sen
ben ersağ ve uni baby arasında kararsızım
Kızımda bende deli gibi alışveriş yaptım öyle böyle değil eşim söylenirdi beraber alırdık ama söylenirdi yine de
Şimdi tersi durumdayız sürekli tabiiii ikinci ya önemsemiyorsun dimi diyor hahahahaj yine alıyorum ama rolleri değiştik..
baktım bu dilden anlıyor bende böyle davranıyorum
İkinciyi bekleyelim o zaman bakalim nolcak daha beter olmasinda :)))
ellerine sağlık cok güzel olmuş harika görünüyorEki Görüntüle 2054620
Bu da benim kuzunun patigi. Istedigim kadar duzgun olmadi ama fena da olmadi galiba. Oldugu kadar artik :)
yeğenim ersag önerdi ben henüz birsey almadim aralik gubi inşallah alirimhanımlar ersağın bebek bakım ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben uni baby düşünüyorum ama araştırmadan da almak istemiyorum
şimd bunda aldıklarını kullanacaksın sonra kendine göre de şu şu ne gereksizmiş diyeceksin ikinci de ondan çok alamıyorsun 1. Kalan çok oluyo zaten
Eşim Eminönü’nde şimdi sık sık alacak varsa ben alayım diyor kendisi hevesli