- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.101
Teşekkür ederim canımAllah yardimcin olsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımAllah yardimcin olsun canim
Bugun hastane sonrasi alisverise ciktim. Lohusa terligi taki yastigi vs vs malzemesi aldim
Fotigraf cekimi icin tac yaptim bitane. Lohusa terligi ve taki yastigi yarim kaldi cunku onune yapiscak ayilari bulamadim. Bide cocugu ev disindaki yerlerde yere rahat koymak saga sola rahat yatirmak icin pazen kumas aldim onu da kestim bictim ama dikmeye mecalim kalmadi. Bide ahsap isikli isimlik icin ahsap almoatim onu da boyadim. Geberiorum bunlarda fotttegraflarEki Görüntüle 2052674 Eki Görüntüle 2052675 Eki Görüntüle 2052676 Eki Görüntüle 2052677 Eki Görüntüle 2052678
Eki Görüntüle 2052705 kızlar bi bakin nasil sizce bu çanta spariş versemmi acaba
Eki Görüntüle 2052705 kızlar bi bakin nasil sizce bu çanta spariş versemmi acaba
Askıları pek rahat değil gibi geldi bana, fazla kalın sanki, sırt çantası normalde de kullanıyorsan ve spor giyiniyorsan olabilir, ama daha iyisini bulabilirsin bence canım acele etme.Eki Görüntüle 2052705 kızlar bi bakin nasil sizce bu çanta spariş versemmi acaba
Lazer kesim yapan bi yere kestirdim canimValla supermis her seyini halletmissin canıımmm ahsap isimligi nerden aldın?
Canım kullanışlı bir çantaya benziyor ama benim fikrimi soracak olursan her kıyafetine de uyması açısından kırmızı gibi belirgin bir renk çantada olmaması seni daha rahatlatır gibi geldi. Ana renk siyahsa kenarlar gri veya soft renklerle geçiş olsa daha iyi olur gibi ama tabi bu da güzel nasıl icine sinerseEki Görüntüle 2052705 kızlar bi bakin nasil sizce bu çanta spariş versemmi acaba
hepside cok guzel,guzel gunlerde giymeyi nasip etsin rabbim insallah
Amin canım çok sağol :)hepside cok guzel,guzel gunlerde giymeyi nasip etsin rabbim insallah
Canım dolabı boşaltmaya üşendim fotograftakiler kıyafetlerinin 3te1 ama çoğu hediye yelekler 3u farklı beden birini hediye veririm battaniyeler fln çok oldu hediye vereceğim birilerine hep azaltacağım kıyafetleri yani :)Senin bir süre kartlara el koymak lazım yeleklere bak ya bari bedenleri farklı alsaydın canım tuluma bayıldım örgülü pratik alt açma çok kullanışlı kesinlikle
Avent emziği kızım emmemişti öylen çok beğeniyorum ki şimdi aldığımı emmezse yine bundan alacğkm
Bayıldımm hepsine harikalar. Güzel günlerde kullansın bebeğin :) pufidik yelekleri nerden aldın canım
Bir de çıt çıtlı kundağı/ battaniyeyi sorayım canım :)