2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Screenshot_20171006-202431.png
kızlar bi bakin nasil sizce bu çanta spariş versemmi acaba
 
Bugun hastane sonrasi alisverise ciktim. Lohusa terligi taki yastigi vs vs malzemesi aldim
Fotigraf cekimi icin tac yaptim bitane. Lohusa terligi ve taki yastigi yarim kaldi cunku onune yapiscak ayilari bulamadim. Bide cocugu ev disindaki yerlerde yere rahat koymak saga sola rahat yatirmak icin pazen kumas aldim onu da kestim bictim ama dikmeye mecalim kalmadi. Bide ahsap isikli isimlik icin ahsap almoatim onu da boyadim. Geberiorum bunlarda fotttegraflarEki Görüntüle 2052674 Eki Görüntüle 2052675 Eki Görüntüle 2052676 Eki Görüntüle 2052677 Eki Görüntüle 2052678

Valla supermis her seyini halletmissin canıımmm ahsap isimligi nerden aldın?
 
Günaydın kızlar, yoyko bebek arabalarına bakıyorduk buaralar, ama sadece internette satış olduğu için ,inceleyemedigimizden dedim kullanan birini görürsem sorucam. Dün de denk gelince hemen sordum nasıl memnun musunuz diye, arabanın iyi olduğunu bi problem yaşamadıklarını , internetten siparişle aldıklarını söyledi sorduğum anne, fiyat olarak da çok uçuk değiller , hatta Hepsiburada da en son 800 küsura görmüştük indirimde. Casual ayarında kalite olarak bana öyle geldi. Benden başka yoyko düşünen var mı ??
 
Eki Görüntüle 2052705 kızlar bi bakin nasil sizce bu çanta spariş versemmi acaba
Canım kullanışlı bir çantaya benziyor ama benim fikrimi soracak olursan her kıyafetine de uyması açısından kırmızı gibi belirgin bir renk çantada olmaması seni daha rahatlatır gibi geldi. Ana renk siyahsa kenarlar gri veya soft renklerle geçiş olsa daha iyi olur gibi ama tabi bu da güzel nasıl icine sinerse :KK24:
 
Sabah sabah gözümü açmamla sipariş vermem bir oldu kızlar deli gibi bir tüketim çılgınlığı icerisindeyim bu aralar hadi hayırlısı ay sonu gelmesin:KK48: Az önce moms greenden bebek çamaşır deterjanı bulaşık deterjanı el sıvısı ıvırı zıvırı bir dünya sipariş verdim. Bebisle birlikte eşimle bizde artık onun kullandığı deterjanları sabunları kullanmaya karar verdik. Sadece bebeğin sağlığını düşünüyoruz peki ya biz anne babalar ne olacak. Evet evet kendimize de bebek deterjanı siparişi verdim ekstradan. Bebeğimiz bizim yaşantımızı şimdiden değiştirmeye başladı :anneadayı:
 

Senin bir süre kartlara el koymak lazım yeleklere bak ya bari bedenleri farklı alsaydın canım tuluma bayıldım örgülü pratik alt açma çok kullanışlı kesinlikle
Avent emziği kızım emmemişti öylen çok beğeniyorum ki şimdi aldığımı emmezse yine bundan alacğkm
 
Senin bir süre kartlara el koymak lazım yeleklere bak ya bari bedenleri farklı alsaydın canım tuluma bayıldım örgülü pratik alt açma çok kullanışlı kesinlikle
Avent emziği kızım emmemişti öylen çok beğeniyorum ki şimdi aldığımı emmezse yine bundan alacğkm
Canım dolabı boşaltmaya üşendim fotograftakiler kıyafetlerinin 3te1 ama çoğu hediye :KK48: yelekler 3u farklı beden birini hediye veririm battaniyeler fln çok oldu hediye vereceğim birilerine hep azaltacağım kıyafetleri yani :)

Emzik işi de bebekten bebeğe fark ediyormuş canım sen daha iyi bilirsin gerçi kimi hic marka şekil fark etmeden ne görse emiyormuş kimi de sabit bir model emiyormuş bazısı hic emmiyormus o yuzden 1 2 tane alsak yeter denemelik :super:
 
X