2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Bugun hastane sonrasi alisverise ciktim. Lohusa terligi taki yastigi vs vs malzemesi aldim
Fotigraf cekimi icin tac yaptim bitane. Lohusa terligi ve taki yastigi yarim kaldi cunku onune yapiscak ayilari bulamadim. Bide cocugu ev disindaki yerlerde yere rahat koymak saga sola rahat yatirmak icin pazen kumas aldim onu da kestim bictim ama dikmeye mecalim kalmadi. Bide ahsap isikli isimlik icin ahsap almoatim onu da boyadim. Geberiorum bunlarda fotttegraflarEki Görüntüle 2052674 Eki Görüntüle 2052675 Eki Görüntüle 2052676 Eki Görüntüle 2052677 Eki Görüntüle 2052678

Canım yaptıkların harika maşallah sana :) bu taç için malzemeyi hazır mı aldın? Hani kahverengi çember şeklinde olanı? Ya da bir adı var mı bunun? Saçma bir soru olmuş olabilir :KK70:

Canım yaptıkların harika maşallah sana :) bu taç için malzemeyi hazır mı aldın? Hani kahverengi çember şeklinde olanı? Ya da bir adı var mı bunun? Saçma bir soru olmuş olabilir :KK70:
Canim o kahve uzerinde minik minik mavi tomurcuklar olan dumduz bisi icinde tel varmis. Bundan tac yapiolar dedi aldigim adam. Onun uclarini birbirine doladim. Uzerindeki boncuklar da paket halinde satilio. Yaklasik 70 cm falan bisiydi. Doladim doladim yaptim:KK70:

Canim o kahve uzerinde minik minik mavi tomurcuklar olan dumduz bisi icinde tel varmis. Bundan tac yapiolar dedi aldigim adam. Onun uclarini birbirine doladim. Uzerindeki boncuklar da paket halinde satilio. Yaklasik 70 cm falan bisiydi. Doladim doladim yaptim:KK70:
Çok güzel olmuş ya gerçekten canım :) ben de pembeli morlu bir şeyler yapayım kendime :) özendirdin beni :KK66:

Yap valla canm ben instagramda sordum 150 tl dediler. Bunu 12 tlye falan malettim
Çok şık ve kendi emeğin olmuş canım artık adamlar üstüne nasıl bir kar elde ediyorlarsa hesap edemiyorum :KK70: İçindeki telden bulamazsam normal bir teli baş ölçüme göre yapmaya çalışacağım :KK66:

Canım ne maharetliymişsin sen maşallah valla Allah içine sindire sindire kullanmayı nasip etsin hepsi cok güzel :)

Tesekkur edwrim canim
Çok şık ve kendi emeğin olmuş canım artık adamlar üstüne nasıl bir kar elde ediyorlarsa hesap edemiyorum :KK70: İçindeki telden bulamazsam normal bir teli baş ölçüme göre yapmaya çalışacağım :KK66:
Icindeki telden bulamazsan lohusa taci yapmak icin hazir yuvarlak teller var. Onlardan al canim. Daha da olmadi nakis kasnagini kafana gore olc onu al. Istersen boyarsin da

Tesekkur edwrim canim

Icindeki telden bulamazsan lohusa taci yapmak icin hazir yuvarlak teller var. Onlardan al canim. Daha da olmadi nakis kasnagini kafana gore olc onu al. Istersen boyarsin da
Aa kasnak da olur bak haklısın :) çok teşekkürler canım malzemeleri toparlayıp yapacağım hem kendime hem kızıma :KK66:

X