- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.141
Hepsi çok güzel canım, şu polar gibi olanlara bayıldım, yumuşacık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi çok güzel canım, şu polar gibi olanlara bayıldım, yumuşacık
Teşekkür ederim canımHepsi çok güzel canım, şu polar gibi olanlara bayıldım, yumuşacık
Evet tatlım öyle oluyorlar ağız bezi yapacaksan eğer ince geldiyse penye agiz bezlerinden alabilirsinkızlar bugün mermerşahi bez baktım hayal kırıklığına uğradım çok ince süzülmüş gibi. metresine 6 lira dedi şimdilik almadım. bir tülbent kadar bile kalınlığı yok gazlı bezden hallice. bu bezler hep böyle mi? kalite kalite değişiyor mu?
Evet tatlım öyle oluyorlar ağız bezi yapacaksan eğer ince geldiyse penye agiz bezlerinden alabilirsin
Evet canım ince bir bez. Seyrek dokuma oluyormuş.kızlar bugün mermerşahi bez baktım hayal kırıklığına uğradım çok ince süzülmüş gibi. metresine 6 lira dedi şimdilik almadım. bir tülbent kadar bile kalınlığı yok gazlı bezden hallice. bu bezler hep böyle mi? kalite kalite değişiyor mu?
Benim var arabam alsam yeni yoyko alirim internet yorumlarina ve gozume o hitap ettiGünaydın kızlar, yoyko bebek arabalarına bakıyorduk buaralar, ama sadece internette satış olduğu için ,inceleyemedigimizden dedim kullanan birini görürsem sorucam. Dün de denk gelince hemen sordum nasıl memnun musunuz diye, arabanın iyi olduğunu bi problem yaşamadıklarını , internetten siparişle aldıklarını söyledi sorduğum anne, fiyat olarak da çok uçuk değiller , hatta Hepsiburada da en son 800 küsura görmüştük indirimde. Casual ayarında kalite olarak bana öyle geldi. Benden başka yoyko düşünen var mı ??
Tatlim ya kuvez ortusu icin bende tuz ve malzeme aldim hatta keceden biseyler yaptirdim kuvez susune takmak icin nasil yaptin kuvez ortusunu olculer nasil bi foto atar misin bitirinceIyi aksamlar kizlar. Bugun kapi susunun arkasina takilcak tulu ve kuvoz ortusunu bide omun ucuna takilcak fiyonku hallettim. Ha bide serbet icin sebil susledim resmen heyecanlaniorum
Canim.bildigin krem tul aldim. Tulun eni 3 mt oluomus. Ben kapi susu ve kuvoz ortusu icin 5×3 aldim. Kuvoz icin 4 e 1 kestim. Artan 2×5 i de kapi susu icin kullandim. 1 mt de ortada kaldi. Kuvoz icin makinede pile verdim ustune de bildigin don lastigi gecirdim pilenin haricinde baya da kiristi zaten ustunde. Ama biraz inceme geldi altina astar mi yapsam die dusunuorum smdiTatlim ya kuvez ortusu icin bende tuz ve malzeme aldim hatta keceden biseyler yaptirdim kuvez susune takmak icin nasil yaptin kuvez ortusunu olculer nasil bi foto atar misin bitirince
Foto atar misin musait olunca ...tesekkurlerCanim.bildigin krem tul aldim. Tulun eni 3 mt oluomus. Ben kapi susu ve kuvoz ortusu icin 5×3 aldim. Kuvoz icin 4 e 1 kestim. Artan 2×5 i de kapi susu icin kullandim. 1 mt de ortada kaldi. Kuvoz icin makinede pile verdim ustune de bildigin don lastigi gecirdim pilenin haricinde baya da kiristi zaten ustunde. Ama biraz inceme geldi altina astar mi yapsam die dusunuorum smdi
Olur tatlim ne demek ben de bitince atarim keceler bi gelsinSancim tutunca hastaneye onlari annem.tasicak die eve getirmiorumki annemde. Anneme gittigimde sana ozelden gondereyim olur mj canm
80 tl Aggu anne bebek bakım çantasıGüzelmiş canım fiyatı ne acaba
çok güzel canım benim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur bebegini beşiğinde güle güle mutlu musmutlu büyütürsün inşallah :)Kizlar ikea besikten vazgectim bugun mağazalari gezdik ve bebe konforun kendi sitesinden aldik netten.sallaniyor ve 6 yaşa kadar kullaniliyor
.Canım dolabı boşaltmaya üşendim fotograftakiler kıyafetlerinin 3te1 ama çoğu hediye yelekler 3u farklı beden birini hediye veririm battaniyeler fln çok oldu hediye vereceğim birilerine hep azaltacağım kıyafetleri yani :)
Emzik işi de bebekten bebeğe fark ediyormuş canım sen daha iyi bilirsin gerçi kimi hic marka şekil fark etmeden ne görse emiyormuş kimi de sabit bir model emiyormuş bazısı hic emmiyormus o yuzden 1 2 tane alsak yeter denemelik
kızlar bugün inglesina trilogy bebek arabasına baktim jokerde, cok kullanisli geldi bana, çok beğendim. kullanan var mı acaba?
80 tl Aggu anne bebek bakım çantası
Kizlar ikea besikten vazgectim bugun mağazalari gezdik ve bebe konforun kendi sitesinden aldik netten.sallaniyor ve 6 yaşa kadar kullaniliyor