- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.021
Aynen canım ilkinde hep mavi düz kıyafet gömlek pantolon ama kızlar öyle mi kokoşluğun dibine vuracaz
Evet canım ikisinide yasamak lazım bir kız bir oğlanbeni tarif ettin sanki hep öyleyiz ama mavi yok fazla kızımda çıkardım acısını çok gğzel oluyor
Çok şık güle güle kullansın canım. çit çitli bebek battaniyesini nereden ne kadara aldin cnmTeyzeler bunlarda bizim ilk alışverişimiz kız annesi olmak gerçekten çok baskaymis tokalar ayakkabılar tüller taşlar hep incik boncuk
Oh ne güzel kb bizimki iğne almaz annem ondan beter zaten herşeyimi ben alicam Allah bu zamanda kimseye muhtaç etmesin
Canım soğuk olursa evin battaniye üzerine mecbur yorgan örtersin duruma göre bakarsın
Süper olmuş canım güle güle kullansın bebişin. Bana da hiçbir şey gelmedi. Daha doğrusu bir yengem bi tarak seti verdi bir de bambu beşik verecek. Bu kadar. Ben nedense başka hediye gelmez diyorum yani herkes birer kıyafet alır o kadar bence.Bana hic hediye gelmiyor ben de hicbir sey almiyorum, ne olacak bizim kizin hali diyordum ama su son birkac haftadir o kadar cok hediye geldi ki, galiba hicbir sey almamakta cok mantikli bir hareket yapmis oldum. Resmen bana alacak pek bir sey kalmadi neredeyse. Besigini annem veriyor, kardeslerimle bana yillar once kullanmis oldugu bambu besik. Cok guzel kaliteli, cibinlik yeri de olan cici bir besik. Ona pembe bir nevresim de dikecek insaallah, tabi kumasini secmemiz gerekiyor. Ev tipi anakucagi, kanguru, kuvet-kova-masrapa-file seti, ve sut sagma makinesini eltim kendi bebeginde az kullandigi ici bana veriyor. Ayrica tulumlar, zibinlar, 5li takimlar, yelekler, hirkalar vs hediye olarak geldi. Ve banyo tarak seti, gogus ucu kremi, battaniye, bornoz gorevi goren baslikli havlu da geldi. Bize almak icin bebek arabasi, oto koltugu, bebek odasi mobilyasi vs gibi buyuk seyler kaldi. Ve bir de biberon emzik gibi seyler eksik.
İki ay önceden krem sürün düzenli olarak diyorlar ama sanırım yine de yara oluyormuşKızlar, kuzenim yeni doğum yaptı, göğüsleri inanılmaz yara oldu, çok zor emziriyor. Onu görünce benim de gözüm korktu açıkçası.
Göğüs ucu yarasını engellememiz için ne yapmak gerekir, öncesinden önlem almaya başlayalım bari de riski en aza indirelim.
Yenidoğan döneminde yada ilk 3 ay zorlanırsın gibi geldi bana kuzum, ama bende sıfır tecrübe olduğu için sen benim lafıma güvenme yine deKızlar bende bebek küveti almak istemiyorum ya bilmiyorum yanlis yapıyorum ama alicam bebegimi kucagima pacalarimi da sivayip bende onla beraber kuvete giricem elimde yıkayıp eşime veriyim diyorum nasıl çokmu ütopik :)
Hayırlı olsuuunnnnnnKızlar bebek Arabamız geldi odanın ortasında duruyor kendisi Hahaah :)
Yağmurluk ve ayak tulumu çıktı neyseki.nedense çıkmaz diye korkmusttum:)
Deneyimsizlik işte napalım neyse ki tek derdimiz küvet olsun :)Yenidoğan döneminde yada ilk 3 ay zorlanırsın gibi geldi bana kuzum, ama bende sıfır tecrübe olduğu için sen benim lafıma güvenme yine de
Canım muhtemelen kesişmişizdir bende Eminönündeydim tüm günKızlar Pert durumdayım, bugün gün boyu eminönündeydik. Baya bir şey hallettik.toplu almakta iyi oldu.yarin aldıklarımı atarım resimleri..herkese iyi geceler
Amiiiinnn sağlıktan sonra en önemlisi o..Hayırlı evlatlar yetiştirelim inşallah. Güzel nesillerde imzamız olsun :)
Canım müslinlere bayıldım markası neydi onların, hepsini güle güle kullanmak nasip etsin.Kızlar aldıklarımin resimleri
Evet canım çok sağ ol sağlıkla giysinler inşallah
Aman canım küçücük bebek nasıl bogulacak ya büyüyünce neyse de ilk aylarda bir şey olmaz canım zaten sarıp sarmalıyon kıpırdayamıyorYorganla boğulur vs diyolar ya napcagımı bilemedim dogrusu
Canım ben almadım hepsini babamız Bursa'dan almış toplu olarak 300 lira dedi hepsineÇok şık güle güle kullansın canım. çit çitli bebek battaniyesini nereden ne kadara aldin cnm
Ben sıkıca giyindirip yarım kundak yapmayı düşünüyorum canımOooh elleri dert görmesin valla ne iyi yapmış :) bizimki de bebek arabasını aldı :)
O degil de yorgan ortulmez diyen cok da biz bu bebişleri nası örtcez?
Güle güle kullansın kuzucuk hepsine bayıldımmKızlar aldıklarımin resimleri