- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.041
Çok güzeller canım gerçekten kız çocuğu eşyaları başka oluyor, güle güle kullanınTeyzeler bunlarda bizim ilk alışverişimiz kız annesi olmak gerçekten çok baskaymis tokalar ayakkabılar tüller taşlar hep incik boncuk
Aman canım küçücük bebek nasıl bogulacak ya büyüyünce neyse de ilk aylarda bir şey olmaz canım zaten sarıp sarmalıyon kıpırdayamıyor
Sağ ol canım dikkat etmek gerekir tabi Rabbim hepimizin bebislerini korusunBöyle felaket tellallığı yapmak Değil niyetim ama ilk 1 sene ani bebek ölümleri olabilen bir şey. Yatağında bebekten başka bir şey olmamalı, hatta bu yüzden yatağı bile yumuşak olmamalı. Konuyu bir okuyun derim
http://www.saglikvakti.com/ani-bebek-olumu-sendromu/
Sağ ol canım inşallahÇok güzeller canım gerçekten kız çocuğu eşyaları başka oluyor, güle güle kullanın
Canım müslinlere bayıldım markası neydi onların, hepsini güle güle kullanmak nasip etsin.
Gül e güle kullan canım. Valla herkes paylaşıyor aldiklarini ozendim benimde paylaşasım var ama hepsini dolabına yerleştirdim üşeniyorum çıkarıp çekmeyeEki Görüntüle 2052270 Eki Görüntüle 2052272
Kızlar bunlarda benim Eminönünden aldıklarım. Daha çoo eksiğimiz var yavaş yavaş tamamlayacağız inşallah.
Çiçekli kemer takabilirsin canım taç ve kemer satılıyor foto çekimleri için :)Kızlar mrb ben bu elbiseden aldım giyen ben değilim siteden göstermek icin aldım şimdi çok mu beyaz kemer kısmını ve kol kısmına neler yapabilirim fıkır verir misiniz Eki Görüntüle 2052269
Güle güle güzel günlerde kullanın canım :)Eki Görüntüle 2052270 Eki Görüntüle 2052272
Kızlar bunlarda benim Eminönünden aldıklarım. Daha çoo eksiğimiz var yavaş yavaş tamamlayacağız inşallah.
Güle güle kullanın canım eksikler bitmiyor Rabbim helalinden guzelinden nasip etsin herkese inşallahEki Görüntüle 2052270 Eki Görüntüle 2052272
Canın sıkıldığı bir vakit çıkarı çekebilirsin eğlence olur sanaGül e güle kullan canım. Valla herkes paylaşıyor aldiklarini ozendim benimde paylaşasım var ama hepsini dolabına yerleştirdim üşeniyorum çıkarıp çekmeye
Amin kuzum hep beraber inşallahGüle güle güzel günlerde kullanın canım :)
Amiiiinnnn canım hepimizin bebeklerine de nasip etsin RabbimGüle güle kullanın canım eksikler bitmiyor Rabbim helalinden guzelinden nasip etsin herkese inşallah
Çok güzellermiş ben de Bursa'ya gidince bi bakayım , kapalı çarşıda bulurum umarımCanım, bizde tesadüfen gördük, havuzlu Handa organik kitikami diye bi yer vardı. Ürünler yüzde yüz organik olduğu için biraz pahalı 2 tane muslini ordan aldım. Sanırım tanesi 45 ti.diger büyük pembeliyi de aziz bebe den. Bebek sarayı diye geçiyordu sanırım. O da 35 ti galiba
Yil donumu seysi subat die biliorum benKızlar bu ebebekten daha önce alışveriş yapanlar büyük indirim fırsatı ne zaman olur acaba belki kuruluş yıldönümü için falan yapar siz bilirsiniz şimdi öyle şeyleri benim bir sürü ıvır zıvır almam gerek son aya bırakıyorum
Kızlar mrb ben bu elbiseden aldım giyen ben değilim siteden göstermek icin aldım şimdi çok mu beyaz kemer kısmını ve kol kısmına neler yapabilirim fıkır verir misiniz Eki Görüntüle 2052269
aynen bayagı beyaz ama mavısı de ıcıme sınmemıstı bende kemerını falan kendım yapayım dedım tac takarım dedım ama ıste nasıl bı model yapacagım bılmıyorumCanım pek beyaz geldi en azından kırık beyaz krem gibi yapsalarmis
Ama çiçekli taç bileklik vs vs takacaksan olur sanki bilemedim
bı bakayım da onlar da kucuck seylere dunya para ıstıyorlar yaÇiçekli kemer takabilirsin canım taç ve kemer satılıyor foto çekimleri için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?