- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 35
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.061
mantıklı valla alacak kımse yok cevrde ama katlanıp saklanması hosuma gıttıO katlananlar en iyisi küvet sonra evde fazlalık oluyor 6 aylık olunca zaten içinde zapetmek zorlaşıyor ben kuzenimden ödünç aldım 2-3 ay yıkarım içinde sonra banyomda duşta yıkayacağım
nasıp dıyelım o zaman ::=)Benim evde epey yer var da portatif olsun istiyorum canım :) fiyatı setlere göre baya pahalı indirim denk gelirse süper olur :)
aynen canım cok haklısın genelde ordan aldık zaten herseyımızıAlincak cok sey var valla nacizane tavsiyem garanti kapsamli olabilcek seyleri al giyimdense e bebek basit bi firma diil cunku yarin bisi olsa urune gidip muhattap olabilcegin biri olabilir en azindan
benım de aklıma yattı bakalım :))Canım ben bundan alacağım küçük bir ürün değil. Normal küvet ebatında 1-2cmlik bir fark vardı sadece. Yeğenim 16 aylık hala kullanıyoruz çok rahat.
kızlar besıktas cıkıs setı almak ıstıyoryuz goren duyan var ıse yardımcı olun bıze
nerden aldınız canım foto da atarmısın yada lınk aynen kısa gıyılıyor da heves ısteBiz aldık ama lisanslı değil o kadar parayı minnacık şeye vermek istemedim bide çıkış az giyiliyor 120 tl aldık
guzel gunlerde saglıkla gıysın cıcılerını cımcıme maasallahKızlar aldıklarımin resimleri
canım ınstagramda mı nerde bende bakayımCanım ben bayb shower için şu yeseren kalem yapan yer diye soyledi ya bi arkadaş bynazli diye orda yaptırdım, işte panosu,bayraklı ismi vs..kalan ihtiyaclari ise tahtakaleden aldık, tül.,balon,masaüstünü, cupcake için stand, kadeh..bunlarda çok az bişey tuttu zaten 25 kişilik bi organizasyon. Öyle arkadaşlar arasinda
Canım bebeğine göre değişir ama genelde bebekler 50 52 cm arasında doğuyor bana da 56 cm aldiklarin büyük gelir yeni dogan için 52 cm al dediler alacağım bende daha almadım :)Kızlar dün eminönünden aldıklarımı o meşhur komşuya da gösterdim. Tecrübeli diye, ben yenidoğan ebatlarında hiçbir giysi almadım bu arada. Hastane çıkışı da almayacağım. Çok küçük bebeğim olmaz diye düşünüyorum o yüzden hep 0-3 ay almıştım. Amma velakin kadın dedi ki (komşum) yenidoğanla 0-3 ay arası da bir beden var, cm olarak 56 cm oluyor ondan mutlaka al. İlk ay o bedeni giyer, 3'er tane body tulum falan al dedi. Bu aldıkların baharda giyeceği ebatlar dedi. Bana da mantıklı geldi ama ben yenidoğandan sonra 0-3 ay var sanıyordum. Neyse dün gece h&m e gittim 3lü uzun koluu bir body aldım. Bi ara da tulum alırım diyorum.
prıma premıum yazıyor bende de ama yesıl pkaet bakalım ne gelecek gercı yesıl olsa ne olacak ben usenırım ıade etmeye kız:)Ay kızlar valla bu bebek bezini bir alamadım gıcık oldum ya :) biliyorsunuz internetten sipariş ettiğim bebek bezi beyaz paket değil yeşil gelmişti iade ettim dün gidip görerek bizzat marketten alayım dedim bir gittim bu sefer paketin yarısı yeşil yarısı beyazdı. Paketleri mı yenilendi bu bebek bezinin kızlar
Hahah normalde bende üşenirim de hic paketi kabul etmeden kargocu getirdiği gibi gönderdimprıma premıum yazıyor bende de ama yesıl pkaet bakalım ne gelecek gercı yesıl olsa ne olacak ben usenırım ıade etmeye kız:)
:))Hahah normalde bende üşenirim de hic paketi kabul etmeden kargocu getirdiği gibi gönderdim
maşallah aldiklarina canım benim allahim bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. inşallah aldiklarini güle güle kullanin allahim güzel ailenizi korusun inşallah ...Kızlar aldıklarımin resimleri
350 TL sadece duvar süsleri mi yoksa beşik yan koruma filan birlikte mi? Tek duvarsakilerse çok pahalı.. Aslında kendin de yapabilirsin.. Duvardaki balonlar filan tarzı bir şey.. Bir de ahşap, ya da ışıklı bebeğin isminin yazdığı bir şey yaptırabilirsin..Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var ogluma sadece besik alicam benim odamda kalacak dekoratif bi seyler istiyorum asagiya resimlerini attim.sizce hangisi ilkinin maliyeti 70 ikicinsinin 350 bu arada kizimdan kalma funna baby uyku setim var hic kullanmadi ilk gunku gibi duruo ortak renkleri kiz uyku takimi degil yani.....
ben alttakine bayıldım çok güzelKizlar fikirlerinize ihtiyacim var ogluma sadece besik alicam benim odamda kalacak dekoratif bi seyler istiyorum asagiya resimlerini attim.sizce hangisi ilkinin maliyeti 70 ikicinsinin 350 bu arada kizimdan kalma funna baby uyku setim var hic kullanmadi ilk gunku gibi duruo ortak renkleri kiz uyku takimi degil yani.....
Yok canim 16 parca 350 tl350 TL sadece duvar süsleri mi yoksa beşik yan koruma filan birlikte mi? Tek duvarsakilerse çok pahalı.. Aslında kendin de yapabilirsin.. Duvardaki balonlar filan tarzı bir şey.. Bir de ahşap, ya da ışıklı bebeğin isminin yazdığı bir şey yaptırabilirsin..
Balonlar çok hoşKizlar fikirlerinize ihtiyacim var ogluma sadece besik alicam benim odamda kalacak dekoratif bi seyler istiyorum asagiya resimlerini attim.sizce hangisi ilkinin maliyeti 70 ikicinsinin 350 bu arada kizimdan kalma funna baby uyku setim var hic kullanmadi ilk gunku gibi duruo ortak renkleri kiz uyku takimi degil yani.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?