- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.001
Hatirladim gormustum sayfada bizde konustuk anlastik fiyatlari gayet makul geldi banaBenim çiçekli canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatirladim gormustum sayfada bizde konustuk anlastik fiyatlari gayet makul geldi banaBenim çiçekli canim
Bende onu gibi bir şeyi çok aradım bulamadım kaldırıldı dediler havuzlu Handan mı aldın ?
Hatirladim gormustum sayfada bizde konustuk anlastik fiyatlari gayet makul geldi bana
Yok bunu otri bebe ile eczaneden aldik
sağa sola sokunca unutuyorum ben ondan gözümün önünde ne alırsam o dağın üstüne bırakıyorum
ilk bebekte de aynı durumdaydım perinatlog acil iğne verdi adını unuttum Doğumu engelleye iğne kanama olunca da yapılıyor. O zaman gittiğim doktor gerek yok ama çok aşırı dikkatli olmalısın dedi. O doktorum zaten dünyanın en rahat en iyi doktoruydu. Boynuna kordon dolandı mesela 32 de başka dr acil sezaryen der çok normal dedi.
39 da doğurdum doğuracağım gün bile eve yolladı beni stres olmayım diye hep 3 kg fazla okursa normal yapmam diyordum kilosunu sakladı benden çok iyiydi canım doktorum ya
Adam ölmüş gibi konuştum ama yaşıyor hastane kötü sadece
Doktor gercekten cok onemli nice insanlar doktorun soylemleri yuzunden bebeklerini aldiriyo yada korkulara endiselere kapiliyo hamilelikleri mahvoluyo
kesinlikle canım bilmediğimiz bir şey doktor ne derse evet diyoruz sorgusuz yapmak durumunda kalıyoruz. Rabbim karşımıza iyi insanlar çıkarsın.
Kizlar bende genel olarak sorayim bende hediyelik olarak tohum bombasi yapmayi dusunuyorum hic yapan deneyen oldumu acaba kendim yapsam diyorum
bi arkadaşım Eminönü’den alıp yapmıştı güzel bir hediyelik int nasıl yapıldığı yazıyordur olmadı sorarım ona istersen
internette izledim ama deneme sansim olmadi henuz vakit ayiramadim hazir alimida dogakagitla gorustum tanesine 1.35 istio oylede cok masrafli olucak galiba sorabilirsen sevinirim ya en azindan yapan birinden ogrenmis olurum saglam olur :)
Tsk ederim :)tamam canım sorar sana bilgi veririm.
Oh ne güzel kb bizimki iğne almaz annem ondan beter zaten herşeyimi ben alicam Allah bu zamanda kimseye muhtaç etmesinKızlar kv sağolasın baby Jem kuvet takımı almis
Hastane çıkışı almış
Bunlari zaten konuşmuştük ben alacağım alma demişti
Extra 2 alt üst daha almış
Bi de ince kapitone battaniye var ya ondan almış
Örgü de yapıyor bayaa
Artık bi şey alma bir sürü oldu dedim umarım dinler :)
Canım soğuk olursa evin battaniye üzerine mecbur yorgan örtersin duruma göre bakarsınOooh elleri dert görmesin valla ne iyi yapmış :) bizimki de bebek arabasını aldı :)
O degil de yorgan ortulmez diyen cok da biz bu bebişleri nası örtcez?
Teyzeler bunlarda bizim ilk alışverişimiz kız annesi olmak gerçekten çok baskaymis tokalar ayakkabılar tüller taşlar hep incik boncuk
Aynen canım ilkinde hep mavi düz kıyafet gömlek pantolon ama kızlar öyle mi kokoşluğun dibine vuracazah bu kızlara nele var böyle ya hepsi çok güzel.
sağlıkla kullansın dantelli dantelli kokoş kıtafetlerni
B Badekuti canım ben dün akşam yeşeren kalem siparişimi verdim . Hatun sayfada en az 20 gün önce sipariş verin yazınca bu ay bari bu masraf çıksın istedim . Etiketi küçük prens seçtim . Üzerine babası ile güzel bir söz yazdık . O kadar heveslendim ki anlatamam . Doğuma yakın da hacı Şerif ten isimli çikolata ve lokum sipariş vereceğim .
Kadının sayfasını o kadar beğendik ki şimdiden Mevlüt’te neler alır , dağıtırım planlarımı yaptım . H Hayrosgiller umarım doğru alıntı yaptım , konseptine bayıldım canım . Sağlıklı gelsin evlatlar .
B Badekuti canım ben dün akşam yeşeren kalem siparişimi verdim . Hatun sayfada en az 20 gün önce sipariş verin yazınca bu ay bari bu masraf çıksın istedim . Etiketi küçük prens seçtim . Üzerine babası ile güzel bir söz yazdık . O kadar heveslendim ki anlatamam . Doğuma yakın da hacı Şerif ten isimli çikolata ve lokum sipariş vereceğim .
Kadının sayfasını o kadar beğendik ki şimdiden Mevlüt’te neler alır , dağıtırım planlarımı yaptım . H Hayrosgiller umarım doğru alıntı yaptım , konseptine bayıldım canım . Sağlıklı gelsin evlatlar .