- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #2.061
Oyy çok tatlı :) güzel guzel giysin minigin inşallahBunlar da minnoşumun ilk ürünleri hepi topu bu kadar ama heves ettim paylaşmak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy çok tatlı :) güzel guzel giysin minigin inşallahBunlar da minnoşumun ilk ürünleri hepi topu bu kadar ama heves ettim paylaşmak istedim
İnşallah canım güzel günlerde giydirelim miniklerimize :) durup durup bunlara bakıyorum manyak gibi Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuOyy çok tatlı :) güzel guzel giysin minigin inşallah
ayne oyle hatlar karıstı :)başkasına yazicaktin sanırım cnm :)
Canım bildiğim kadarıyla kangurunun alt kısmı önemli, çocuğun bacakları aşağıya doğru sarkmamalı, senin belini hafif sarıyor gibi olmalı yanlara doğru , yoksa kalça çıkıldığına neden oluyormuş. Desenleri güzel evet, bu ayrıntıya dikkat etmemiz gerek o yüzden yazayım dedim.https://www.minicity.com.tr/bebek-kangurusu-66
kızlar baksanıza hem nasıl uygun hem nasıl tatlılar renklere bayıldım bırde bunlardanmı bır tane alsak acaba
Yesaa bu liva pastanesi var gecenlerde kahvaltıya gitmiştim onun solunda babymall vardı diğerleri nerelerde acity mi o avm nin adı orda civil varsa oda iyi ama aşağıeğlencede çok büyük mağazası var civilin.
Yaaa çok şeker bunlarBunlar da minnoşumun ilk ürünleri hepi topu bu kadar ama heves ettim paylaşmak istedim
Di mi teyzesi minnoş minnoşYaaa çok şeker bunlar
Yaa kız çocuğu işte illa çiçek böcek çok güzeller Allah giymeyi nasip etsin yavrularımızaDi mi teyzesi minnoş minnoş
yatak boyutunu ne seçtiniz?
park yatakta
Nasıl ördün canım çok güzel çok beğendimÇok güzel olmuş canım bu :)
Ah canım keşke örebilsem yanlış etiketleme oldu nervouscookie ören bayanNasıl ördün canım çok güzel çok beğendim
tabi yaparsın o kadar kolay ki ben de pek yapamam diyordum ama sık iğne yapabiliyorsan çok kolay yaparsın. ben minik top falan yapmıştım küçük şeyler yaparak elin alışsın zamanla göz kararı bile çok güzel şeyler üretebiliyorsun. hem korkma sayısı eksik fazla oldu diye anlaşılmıyor hiç hem yamuk yumuk bile olsa çok orijinal oluyor kesinlikle denemelisinCanım sence tığ çekmeyi bilen biri internet videoları izleyerek yapabilir mi amigurumi annem örmüştü bir tane ama ben de örmek istiyorum
Tamam canım senden aldığım feyzle ip aldırayım anneme deneyeyim çok özeniyorum çünkü böyle güzel şeyler üretebilenlere :)tabi yaparsın o kadar kolay ki ben de pek yapamam diyordum ama sık iğne yapabiliyorsan çok kolay yaparsın. ben minik top falan yapmıştım küçük şeyler yaparak elin alışsın zamanla göz kararı bile çok güzel şeyler üretebiliyorsun. hem korkma sayısı eksik fazla oldu diye anlaşılmıyor hiç hem yamuk yumuk bile olsa çok orijinal oluyor kesinlikle denemelisin
kolay gelsin bitiren paylaşsın :)Tamam canım senden aldığım feyzle ip aldırayım anneme deneyeyim çok özeniyorum çünkü böyle güzel şeyler üretebilenlere :)
Çok güzelmiş canım güle güle, güzel günlerde kullan :) karyola alacağım fikrim hala sabit bu konuda :)L Lilyumm_ sen de karyola besik alacaksin degil mi?
Ben galiba karar verdim. Ne cok ucuz ne de cok pahali geldi bana. Korkulugu asansorlu, altinda 2 cekmece, sallanabilir ozellikli istersen iptal de edebiliyorsun. Malzeme mdf, boya bebek mobilyasina uygun.
Besik + yayli ortopedik bebe yatagi + uyku seti 1050 tl. Eger uyku setlerinin bi ust versiyonunu secersen 80 fark aliyorlarmis(yanlari fermuarli olan tipler)
Resmini de yolluyorum
Eki Görüntüle 2049789