- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.001
kızlar ben dun seker ıcın dıyetısyene gıttım 1800 kalorılık dıyet lıstesı aldım bugun ılk uygulama gunum dua edın ınsulıne gerek kalamdan ınsallah kurtulayım bu birdi:) ikinci ben e bebek dıye yola cıkıp babymall de buldum kendımı :) 100 lıraya 25 lıra ındırımden faydalandık :) mınık bornoz takımı aldık . burun asprtoru aldık fotoları atayım ınsallah yarın :) bebek arabalarına da baktık chıcco lıte way plus u tavsıye ettıler tabıkı fıyat yukseldıkce degısıyor ama uygun ve en guzelı bu dedıler bayanlar ıcın tasıması toplaması en kolay buymus :)
Florijebaby canım.. Penye olan 10 parça, 275 TL dedi, triko olan 5 parça takım, 300 tl.. Gerçi soralı bayağı oldu fiyat değişmiş midir bilmiyorum.. Üstü nakışlı filan çok tatlı ama ❤
Ya ben de dün akşam bir şeyler attım sepete, mustela şampuan, bebe yağı VS.. Sonra başka ne alsam diye bakınırken indirim bitti,kalakaldım öyle.. Neyse ki küçük parçalar olduğu için çok üzülmedim..
Kipa indiriminden benim de senin sayende haberim olmuştu canım.. 1 tane 1 no, 2 tane de 2 no almıştım.. 3 numaralara bakmaya başlasam mı
ay kuzum güle güle kullan aslında çukurambardaki mağazada iyidir aynı ürün ama semt önemli gerçekten. istanbul yolunda sıra sıra babymall mınıcıty ebebk varmıs oralara baksammı dıyorum
https://tr.aliexpress.com/item/Larg...lgo_pvid=99a5c520-d1f2-4810-af8e-bdb5e988af62
kızlar ben bu modelı cok begendım alan var mı hosuma gttı aslında asagıdakı lınktekını alacaktım ama bunu gorunce vazgectım:)
https://tr.aliexpress.com/item/CERT...lgo_pvid=99a5c520-d1f2-4810-af8e-bdb5e988af62
https://tr.aliexpress.com/item/Larg...lgo_pvid=99a5c520-d1f2-4810-af8e-bdb5e988af62
kızlar ben bu modelı cok begendım alan var mı hosuma gttı aslında asagıdakı lınktekını alacaktım ama bunu gorunce vazgectım:)
https://tr.aliexpress.com/item/CERT...lgo_pvid=99a5c520-d1f2-4810-af8e-bdb5e988af62
weego var mıydı canım aynen ya bende kararsızım(( obur aya halledıp kasıma mobılya ya ayırmam lazım butcemı
ya bak da soyle bana da mıgros yakında var alırım aksam en azından super olur yada yarın2 numara çok güzel indirim buldum gittigidiyor ama 260 tane çok fazla yakin olsak alıp yari yarıya paylaşırdik tanesi 39 kuruş
Bugün inşallah Migros bakacağım bakalım kaç kusura geliyor
ıste o ıkıncıye gore usttekı daha konforlu geldı bana senceVayyyy çanta kardeşliği
Bende Mint yeşili ni alacağım ikinci çantanın :) kardes kardes takariz :)
en hafıf anakucagı bu dedı adamcagız kaldırdım ıyı gıbıydı zaten cogunluk eslerımız tutmaz mı dıye dusundum :)))Ana kucağı ah biraz hafif olsa 1 dk düşunmez hemen gidip alırdım 1000 liraya veriyordu ki avm deki bir dükkan
Dışarıda belki daha da indirim bulacağız ulusta falan
Sen ana kucağınai kaldirdin mi canım nasıl ağırlık sence
bende bı ulus a bakacagım zaten valız ıcın o ara bulur begenırsem alcıam yoksa 11 kasım alının ındırımını beklıycem :)))Üsttekini hiç bilmiyorum canım, ben de altta gönderdiğini almayı düşündüm ama emin değilim.. Burada biraz mağazalara bakayım, belki çok hoşuma giden bir şey olur diye bekliyorum..
yatak da muamma ıste bızde oda da alabılırz buyuk ıhtımal cunku dolap lazım kararsızım ınankıEmin olamadım canım
Bizim.bebek arabası kaldı 1000 tl diyelim
Park yatak kaldı 500 diyelim
Onun disinda büyük kalmadı neyseki :)
en hafıf anakucagı bu dedı adamcagız kaldırdım ıyı gıbıydı zaten cogunluk eslerımız tutmaz mı dıye dusundum :)))
yatak da muamma ıste bızde oda da alabılırz buyuk ıhtımal cunku dolap lazım kararsızım ınankı
ıste o ıkıncıye gore usttekı daha konforlu geldı bana senceortapedık sırtı da sıcak soguk koruması da var alttakınde o yok sanırım
bende bı ulus a bakacagım zaten valız ıcın o ara bulur begenırsem alcıam yoksa 11 kasım alının ındırımını beklıycem :)))
Yesaa bu liva pastanesi var gecenlerde kahvaltıya gitmiştim onun solunda babymall vardı diğerleri nerelerde acity mi o avm nin adı orda civil varsa oda iyi ama aşağıeğlencede çok büyük mağazası var civilin.Bak canım. Bak
İstanbul yolu tam bizim oralar
Önce gimart gidiyorsun
Baby mall e bebek Toker bebe
Sonra ilerliyoruz
Mini city avm civil :)
https://www.minicity.com.tr/bebek-kangurusu-66
kızlar baksanıza hem nasıl uygun hem nasıl tatlılar renklere bayıldım bırde bunlardanmı bır tane alsak acaba
Yesaa bu liva pastanesi var gecenlerde kahvaltıya gitmiştim onun solunda babymall vardı diğerleri nerelerde acity mi o avm nin adı orda civil varsa oda iyi ama aşağıeğlencede çok büyük mağazası var civilin.
ya bılemedım valla ben :)O kadar dikkat etmedim canım Şekil için ölürüz dedim Hahahaha
Aynen 11 Kasım birbirimizi durtelim:)
hahah süpersinolsun ne olacak sankı :)) pişik kremini de actık bız esım ıcın :))))))
hahah süpersinolsun ne olacak sankı :)) pişik kremini de actık bız esım ıcın :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?