- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
daha o konulari hic konusmadik.Kızlar isim olarak neler dusunuyorssunuz bıraz da bunu konusalım ben erkek olursa Ensar vefa koymak istiyorum yardım eden vefalı manasında kız olursa da kızıma uyumlu dıye duru ismi bı de gülce Hosuma gıdıyo bu sıralar ama esım ne der bilmem
nasil oldun canim.Cok sağol canim evet erik gerçekten cok iyi calistiriyor
nasil oldun canim.
Erkek olursa Muhammed Zeyd, kız olursa Elif Amine olur büyük bir ihtimalle. ❤❤:EKızlar isim olarak neler dusunuyorssunuz bıraz da bunu konusalım ben erkek olursa Ensar vefa koymak istiyorum yardım eden vefalı manasında kız olursa da kızıma uyumlu dıye duru ismi bı de gülce Hosuma gıdıyo bu sıralar ama esım ne der bilmem
hadi insallah tamamen kesilirKahverengine döndü kanamam cok şükür yatiyorum bende canim sen nasılsın ne yapiyorsun
hadi insallah tamamen kesilir
bende yatiyorum sicaktan kalkamiyorum ki. Aksama ogretmen arkadasin oglunun düğünü var. ne giyinecegim diye kara kara düşünüyorum.
Ay ne bileyim. kafam karmakarışık. hoc gidesim de yok ama gitmem gerek. hediyesi bende. gobegimi cikartmayacak birseyler bulmam lazim. ve rahat etmem lazim.Bu haftlarda hic bisey yakistiramiyom bende kendime karnim gazdan sisti hep. En iyi yine elbiseler duruyor.
Güzelmis :)Ben erkek olursa yasir ufuk kiz olursa nurlina istiyorum ❤ ufuk esimin adi nur da benim ismimden
Bizde de herkesin cift ismi var. Ben iki ismim okdugu icin kendi soyadimi kullanamiyorum. O yuzden kiza tek isim dusunuyorumTek ısım iyi olmuyor bızım ailede herkesın Ikı ismi var buyurse hangisini severse onu kullanır bı de aynı ısım den cokca olması biraz zor oluyor Ikı ısım olunca :)
Maşallah cok guzelErkek olursa Muhammed Zeyd, kız olursa Elif Amine olur büyük bir ihtimalle. ❤❤:E
Ya bizim de soyadı demir en basıt mesela duygu kızım sadece duygu demir olsa onun isminden 150 tane cikar karsıma ama Eda Duygu demır belki nadir yada hıc yokturBizde de herkesin cift ismi var. Ben iki ismim okdugu icin kendi soyadimi kullanamiyorum. O yuzden kiza tek isim dusunuyorum
Evlenirken baya soylenmistim ben annemlere. Hatta 2. Adimi sildirmeyi bile dusunmustumYa bizim de soyadı demir en basıt mesela duygu kızım sadece duygu demir olsa onun isminden 150 tane cikar karsıma ama Eda Duygu demır belki nadir yada hıc yoktur
Kızlar isim olarak neler dusunuyorssunuz bıraz da bunu konusalım ben erkek olursa Ensar vefa koymak istiyorum yardım eden vefalı manasında kız olursa da kızıma uyumlu dıye duru ismi bı de gülce Hosuma gıdıyo bu sıralar ama esım ne der bilmem
Cok siddetli kanamam basladi tuvaletimi yapar gibi akiyor daha dün gittim doktora ne yapayim kizlar akil verin cok korkuyorum
gelsin canim sana baksin. hizmet beklemeyecekse. durumunu bildikleri halde bu sekilde konusma.olmamis. benim kv yakin. Allah razi olsun benim.bu surecte yemegimden tutun oglumun banyosuna varana kadar kendi yaptirdi. evden cikarkende sıkı sıkı tembih eder. bir seye dokunursun kiyameti kopartirim diye. bu sureci kv. sayesinde atlattim.kızlar az önce kayınbabam aradı canım biraz sıkıldı. napıyosunuz dedi iyiyiz ben uzanıyorum çok sıcak dedim. bende anneni sana getirecektim ama çok sıcak getiremedim dedi.
ben de iyiki getirmemişsin baba ev dağınık ben uzanıyorum dedim. nolacakki annen gelse dağanık olsa dedi. ben de güzel bi sesle yok babacım ya düzgün olduğunda gelir annem dedim. böyle işte
kızlar ilk başta düşük riskim olduğu için eşim çok pimririkli evde bana iş yaptırmıyor haftada 3 gün falan yemek yaptırıyor sadece o da beceremediği için. ne bi temizlik ne bi toz ne bi süpürge ne düzenleme hiçbir şey yaptırmıyor terör estiriyor evde bir şey olacak diye korkusundansadece wc temizliği yapıyorum.
biraz büyüklerin düşünmesi gerekmiyor mu kız hamile çat kapı gitmeyelim gibisinden?? yani hamileyken hizmet mi bekleniyor bilmiyorum ki. açıkcası moralim bozuldu ben de eşime kızdım senin yüzünden bu diyalog yaşandı evim düzgün olsa getir derdim dedim. ben düzelticem yeter artık dedim ama çok sinirlendi ve giderken de yemin ettirdi az önce bir şeye dokunmayacağıma dairAllah razı olsun adam elinden geleni yapıyor ama bir misafir ağırlanacak vaziyette değil şuan evim. akşam yapıcam gelince dedi. ona da üzülüyorum ama elim kolum bağlı.
sizce bu konuşmayı yapmam nasıl olmuş? ses tonum gayet sevecendi güleçti bunları söylerken. bir şey demeyecektim yine de ama bugün arar sonradan yine getiriyorum anneni der diye panik yaptım ve bunları söyledim k.pederime. eşime anlattım konuşmayı. babam senin açıksözlü olduğunu biliyor kötü bir şey dememişsinki dedi. ama içim hiç rahat değil
siz ne düşünüyorsunuz?
Canmm zaman kaybetme..doktorunu ara yada hastaneye gıt ama stres yapma Allhım korusun bebegını senı deCok siddetli kanamam basladi tuvaletimi yapar gibi akiyor daha dün gittim doktora ne yapayim kizlar akil verin cok korkuyorum
kesede falan kanama var miydi canim.bugun aksi gibi pazar. kadin dogum hastanesi yok mu yakınında. bir daha git olmazsaCok siddetli kanamam basladi tuvaletimi yapar gibi akiyor daha dün gittim doktora ne yapayim kizlar akil verin cok korkuyorum
gelsin canim sana baksin. hizmet beklemeyecekse. durumunu bildikleri halde bu sekilde konusma.olmamis. benim kv yakin. Allah razi olsun benim.bu surecte yemegimden tutun oglumun banyosuna varana kadar kendi yaptirdi. evden cikarkende sıkı sıkı tembih eder. bir seye dokunursun kiyameti kopartirim diye. bu sureci kv. sayesinde atlattim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?