kızlar az önce kayınbabam aradı canım biraz sıkıldı. napıyosunuz dedi iyiyiz ben uzanıyorum çok sıcak dedim. bende anneni sana getirecektim ama çok sıcak getiremedim dedi.
ben de iyiki getirmemişsin baba ev dağınık ben uzanıyorum dedim. nolacakki annen gelse dağanık olsa dedi. ben de güzel bi sesle yok babacım ya düzgün olduğunda gelir annem dedim. böyle işte
kızlar ilk başta düşük riskim olduğu için eşim çok pimririkli evde bana iş yaptırmıyor haftada 3 gün falan yemek yaptırıyor sadece o da beceremediği için. ne bi temizlik ne bi toz ne bi süpürge ne düzenleme hiçbir şey yaptırmıyor terör estiriyor evde bir şey olacak diye korkusundan
sadece wc temizliği yapıyorum.
biraz büyüklerin düşünmesi gerekmiyor mu kız hamile çat kapı gitmeyelim gibisinden?? yani hamileyken hizmet mi bekleniyor bilmiyorum ki. açıkcası moralim bozuldu ben de eşime kızdım senin yüzünden bu diyalog yaşandı evim düzgün olsa getir derdim dedim. ben düzelticem yeter artık dedim ama çok sinirlendi ve giderken de yemin ettirdi az önce bir şeye dokunmayacağıma dair
Allah razı olsun adam elinden geleni yapıyor ama bir misafir ağırlanacak vaziyette değil şuan evim. akşam yapıcam gelince dedi. ona da üzülüyorum ama elim kolum bağlı.
sizce bu konuşmayı yapmam nasıl olmuş? ses tonum gayet sevecendi güleçti bunları söylerken. bir şey demeyecektim yine de ama bugün arar sonradan yine getiriyorum anneni der diye panik yaptım ve bunları söyledim k.pederime. eşime anlattım konuşmayı. babam senin açıksözlü olduğunu biliyor kötü bir şey dememişsinki dedi. ama içim hiç rahat değil
siz ne düşünüyorsunuz?