- 7 Eylül 2016
- 704
- 781
- 103
Aynisi bende de var. Kalçanın sağ tarafı agriyor. Yürümek işkenceÇocuğum tüm kalsiyumumu tüketti. Dis ağrısından ölüyorum. Ayrıca kalçamin sağ tarafı ağrıyor. Resmen topallıyorum.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynisi bende de var. Kalçanın sağ tarafı agriyor. Yürümek işkenceÇocuğum tüm kalsiyumumu tüketti. Dis ağrısından ölüyorum. Ayrıca kalçamin sağ tarafı ağrıyor. Resmen topallıyorum.
bagirsaklarin icin incir veya kayısı kurusu yiyebilirsin canim. bayagi rahatlatiyo. kivide calistiriyor bilgin olsun.Yumurta yiyemiyorum cok kötü kokuyor ama muz yiyebiliyorum onu da az yiyorum malesef kabiz olmamak icin. Cunku ben sürekli yatıyorum bi wcye kalkiyorum bu yuzden daha az çalışıyor bagirsaklarm ve benim asla kabiz olmamam gerekiyor cunku zorlaninca kanama basliyor.
BEnim niye elime gelmiyo ki. Azicik dobiskoyum ondan mi acabaSola Yatıyorum Ben Biraz Sonra Sırt Ustu Yatıyorum Resmen Kese Elime Gelıyo SIMDI Doktora Desek İnanmaz![]()
Dert etme canim, benim de kalçam tutuldu, topalliyorum, yok böyle bir acı. Ama karnımın büyümesinden, kasların gevşeyerek sinirlere baskı yapmasından kaynaklanıyormuş. Buarada bende de hiç ağrı olmazdı ancak geçen hafta sol, bugün de sağ kasığında nefesimi kesen bir bıçak batması oldu, hatta okadar acıdi ki 5 dk dan fazla sürseydi doktorumu arayacaktım. Ama normal sanırım, bir çoğumuzda kasıklarda batma oluyormuş.
Canim hazir mevsim erik mevsimiyken kacirma. Erik cok deli bagirsak calistiriyo. 10 tanecik yesen yeter. Bebise de sana da saglik diliyorumYumurta yiyemiyorum cok kötü kokuyor ama muz yiyebiliyorum onu da az yiyorum malesef kabiz olmamak icin. Cunku ben sürekli yatıyorum bi wcye kalkiyorum bu yuzden daha az çalışıyor bagirsaklarm ve benim asla kabiz olmamam gerekiyor cunku zorlaninca kanama basliyor.
O gaz sancisidir canim. Ayaklar usuyunce hemen oluyo bende de. Hamile okdugumuz icinde o sanciyi bebege yoruyoruzKızlar acaba üşütmeden dolayı oluyo olabilir mi? Şöyle söyleyim bende hic oyle batma igne hissi vs olmamıştı ama sıcaktan pişsem de çorapsız gezmem. Bi gun giymemiştim hava sıcaktı, bi sure sonra ara ara saga ve sola ince sızılar girip çıkmaya basladı aniden zıplattı yani yerimden ve ne zaman corap giymesem oluyor. Simdi yine sıkıntı yaşamıyorum bu da etkiliyor olabilir belki dikkat ederseniz bir rahatlama olur insallah
Bende sola yatınca kesenin baskısını hissediyorum, ya da bazen yanlışlıkla yüzüstü yatmaya kalkışıyorum o zaman zaten anında hissediyorum, sanki küçük bir top karnıma koymuşlar da ben de üstüne yatmışım gibi :) ödünüm kopuyor, uykum dağılıyor ve yan yatmaya başlıyorum.Deniyim canlar insaAllah hissederim![]()
O gaz sancisidir canim. Ayaklar usuyunce hemen oluyo bende de. Hamile okdugumuz icinde o sanciyi bebege yoruyoruz
Yumurta yiyemiyorum cok kötü kokuyor ama muz yiyebiliyorum onu da az yiyorum malesef kabiz olmamak icin. Cunku ben sürekli yatıyorum bi wcye kalkiyorum bu yuzden daha az çalışıyor bagirsaklarm ve benim asla kabiz olmamam gerekiyor cunku zorlaninca kanama basliyor.
İyi geceler kızlar dün hiç yazamadım resmen bütün gün sıcaktan bayıldım, serin bir yer bulalım dedik, dışarı çıktık keşke evde kalsaymisiz , kendime de nazar degdirdim galiba , şimdiye kadar hiç başım agrimadi çok şükür ilaç kullanmamı gerektirecek bir durum olmadı dedim ve şu an baş ağrısından hala uyuyamıyorum ,ilaç içmemek için direniyorum resmen , bi daha demiycem öyle şeyler![]()
Sağol canım, genelde kapalı mekandaydık klima da çarpmış olabilir, bi içeri bir dışarı soğuk sıcak bunalttıydı beni, şimdi biraz daha hafifledi ağrı. Buz koymak aklıma gelmedi, denerim canım teşekkür ederim. Gerçekten çıkmamak en iyisi. Evde vantilatör olmasa hiç durulmayacak cidden.günaydın. geçmiş olsun çok. acaba başına güneş mi geçti canım ya? şapka falan taktın mı çünkü gerçekten çöl sıcakları var şu sıra memlekette. biz de bi yere çıkmıyoruz o yüzden. vantilatörle idare ediyoruz klima almamak için zor duruyorum ama eşim kışı bekleyelim fiyatlar düşsün diyor.
güneşte falan kaldıysan başına güneş geçip baş ağrısı da yapmış olabilir. kafana buz falan koysaydın. şimdi iyisindir inşallah
Kilodan farkedebılır canım benim normalde gobek hıc olmadgı ıcınBEnim niye elime gelmiyo ki. Azicik dobiskoyum ondan mi acaba![]()
Biz erkek olursa ahmet emir kiz olursa günes koymayi planliyiruzKızlar isim olarak neler dusunuyorssunuz bıraz da bunu konusalım ben erkek olursa Ensar vefa koymak istiyorum yardım eden vefalı manasında kız olursa da kızıma uyumlu dıye duru ismi bı de gülce Hosuma gıdıyo bu sıralar ama esım ne der bilmem![]()
Yüz ustu yatınca alttan bı sıkısma hissi geliyoBende sola yatınca kesenin baskısını hissediyorum, ya da bazen yanlışlıkla yüzüstü yatmaya kalkışıyorum o zaman zaten anında hissediyorum, sanki küçük bir top karnıma koymuşlar da ben de üstüne yatmışım gibi :) ödünüm kopuyor, uykum dağılıyor ve yan yatmaya başlıyorum.
Tek ısım iyi olmuyor bızım ailede herkesın Ikı ismi var buyurse hangisini severse onu kullanır bı de aynı ısım den cokca olması biraz zor oluyor Ikı ısım olunca :)Biz erkek olursa ahmet emir kiz olursa günes koymayi planliyiruz
Canim hazir mevsim erik mevsimiyken kacirma. Erik cok deli bagirsak calistiriyo. 10 tanecik yesen yeter. Bebise de sana da saglik diliyorum