2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
sen diyosun bir dakika bile bakmadi diye.detayli incelememistir bile. kalp atimi var. ayrica cihazdan cihaza fark degisebilir.sikma canını. hic kalkma bol bol dinlen yat mumkun oldugunca ayaga kalkma.

Doktor da yapacak hic birşey yok ilacini ic iliskiye girme dedi. Bazen bu doktorların umursamaz olmasi herşeyin kötüsünü söylemeleri cok canimi sıkıyor

Doktor da yapacak hic birşey yok ilacini ic iliskiye girme dedi. Bazen bu doktorların umursamaz olmasi herşeyin kötüsünü söylemeleri cok canimi sıkıyor
iliski olmasin canim. ilacini ic yat dinlen.kac kisi taniyorum hic stres yapma. oylr boyle kanamalari olmuyordu. 9 ay şakır şakır kanamalari olupta tosuncuklarini kucaklarina aldilar. sen dikkat et hersey yoluna girer merak etme. sen uzulursen su an kuzun da uzuluyor onu düşün. senden su an etkilenen biri var. iyi düşün iyi olsun.

selam canim benim bugun komsum bana limonata yapti çok çok iyi geldi limonlari dondurucuya koymuş ben ordayken limonlari kabuğuyla dogradi sekerle robotta cekti sonra su ekledi karistirdi iyice sonra sut süzgecinden gecirdi tekrar dolaba koydu soguk soguk ictim harika oldu midem ağzımda geziyordum gecti hamdolsun
Saol canım bnm mide bulanmam azalsa da hiç midem bir sey almıyor canım istemiyor agzımın tadı yok resmen bugün cacıga ekmek dogradım yedim artık bi de karpuz bol su içiyorum

Doktordan geldim arkadaşlar evimdeyim 1 dakika ya bakti ya bakmadi acildeki doktor kalbi atıyor dedi gösterdi. İlaci gunde 3e cikart dedi. Sonra ozel hastanelere gittik ama gec olduğu için kimseyi bulamadik döndük eve yatıyorum şimdi. Bebeğim bugün 10+6 günlük ama ultrasonda 10+2 gözüktü :110:
Canım muz ve yumurta ye yiyebiliyorsan bebeğin gelisimini büyümesini sağlıyormus diye okumustum içini gerah tut

Merhaba kızlar cokkk uzun süredir yazamadim 12+3 olduk bugün doktor kontrolüne.vardi ikili test yaptırdım cinsiyeti belli değil dedi iki hafta sonra belli olacak dedi havalar çok sıcak çok migde ağrım yanması var

Doktordan geldim arkadaşlar evimdeyim 1 dakika ya bakti ya bakmadi acildeki doktor kalbi atıyor dedi gösterdi. İlaci gunde 3e cikart dedi. Sonra ozel hastanelere gittik ama gec olduğu için kimseyi bulamadik döndük eve yatıyorum şimdi. Bebeğim bugün 10+6 günlük ama ultrasonda 10+2 gözüktü :110:
Canim gecmis olsun. Kesede kanama var mi yok mu bisey demedi mi doktor. Kendi doktorunun numarasi varsa irtibata gecsen keske. Takipli hastasi olunca gecenin bi yarisi da olsa geliyolar

Canim gecmis olsun. Kesede kanama var mi yok mu bisey demedi mi doktor. Kendi doktorunun numarasi varsa irtibata gecsen keske. Takipli hastasi olunca gecenin bi yarisi da olsa geliyolar

Cok sukur azaliyor canim. Ben devlete gidiyorum cok iyi bi doktorum var birakmak istemiyorum o yuzden ulasamiyorm telden

Canım yürürken sağ bacagım çekiliyor resmen topallıyorum ama kasıgımda da sızı :KK43:
Dert etme canim, benim de kalçam tutuldu, topalliyorum, yok böyle bir acı. Ama karnımın büyümesinden, kasların gevşeyerek sinirlere baskı yapmasından kaynaklanıyormuş. Buarada bende de hiç ağrı olmazdı ancak geçen hafta sol, bugün de sağ kasığında nefesimi kesen bir bıçak batması oldu, hatta okadar acıdi ki 5 dk dan fazla sürseydi doktorumu arayacaktım. Ama normal sanırım, bir çoğumuzda kasıklarda batma oluyormuş.

Canım muz ve yumurta ye yiyebiliyorsan bebeğin gelisimini büyümesini sağlıyormus diye okumustum içini gerah tut

Yumurta yiyemiyorum cok kötü kokuyor ama muz yiyebiliyorum onu da az yiyorum malesef kabiz olmamak icin. Cunku ben sürekli yatıyorum bi wcye kalkiyorum bu yuzden daha az çalışıyor bagirsaklarm ve benim asla kabiz olmamam gerekiyor cunku zorlaninca kanama basliyor.

Back