2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Mecburen pazartesiyi beklicem doktor icin. Doğum evinin aciline cok gittim ilacini ic yat diyorlar pek ilgilenmiyorlar yasiyor deyip yolluyorlar. Dun kesede kanama yoktu. Bu kanama yeni sanırım rengi kırmızı. Yatinca gelmiyor galiba bisey hissetmiyorum ama ayaga kalkmaya korkuyorum bacagimdan asagiya akmisti hep ayaktayken :KK43:
Canım hiç korkma, iğneni hapını aldıktan sonra bir de istirahat önemli, hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle. Benim kuzenim 9 ay boyunca kanamalı geçirdi ama turp gibi bir oğlu var. Ayrıca tahminen şu sıralar göbek bağı ile sana tutunmuş bile olabilir, göbek bağı sana bağlandığında bebeğin düşmesi cok zor, dualarimiz seninle canim, Rabbim seni de bebegini de korusun

İsim konusu geçmiş kızlar ben iki isim oldum olası sevmedim o yüzden direk iki isim Eledim zamane isimleri olan tuhaf garip isimleri de sevmedim :)

Bana hala elif zeynep çok güzel geliyor varsın milyonlarca olsun :)

Erkek ismi de pek bulamadik mete gUzel geliyor ama eşim tamamdır bu kesin süper diyemedi bi. Sanırım cinsiyet belli olmadan pek yol alamayacagiz isim konusunda:)

@Rizeli-53 bana da yorum yapar mısın.
Bu arada nasil anlıyorsunuz.

Selam canım ben demin 2 saat kadar uyudum ve rüyamda seni gordum hahahahah çok garip yani seni değil de ultrason fotosu koymuşsun o kadar güzel ve büyük bir bebek ki ve dümdüz yatmış hiç çıkınti yok bu resim kesin kız diyordum

Bu nub topigi beni benden aldı Hahahaha :) rüyalarıma işledi :)

Nasi anladiysam bi de bebeğin böyle bebek bembeyaz al al yanakları vardı gibi rus bebekler gibi aşırı güzeldi :)

Son düzenleme:
İsim konusu geçmiş kızlar ben iki isim oldum olası sevmedim o yüzden direk iki isim Eledim zamane isimleri olan tuhaf garip isimleri de sevmedim :)

Bana hala elif zeynep çok güzel geliyor varsın milyonlarca olsun :)

Erkek ismi de pek bulamadik mete gUzel geliyor ama eşim tamamdır bu kesin süper diyemedi bi. Sanırım cinsiyet belli olmadan pek yol alamayacagiz isim konusunda:)
İsim konusunda ben de aynen senin gibi düşünüyorum. İki isim ve yeni daha önce bilmediğimiz isimler bana garip geliyor. Cinsiyet hele bir belli olsun Allah'ın izniyle,ismi de belli olur :)

Selam canım ben demin 2 saat kadar uyudum ve rüyamda seni gordum hahahahah çok garip yani seni değil de ultrason fotosu koymuşsun o kadar güzel ve büyük bir bebek ki ve dümdüz yatmış hiç çıkınti yok bu resim kesin kız diyordum

Nasi anladiysam bi de bebeğin böyle bebek bembeyaz al al yanakları vardı gibi rus bebekler gibi aşırı güzeldi :)
oyyy insallah canim saglikli sihhatli olur kuzularimiz. nub topigi bizi bizden aldi anlaşılan. Hayirlara çıksın.insallah diyelim.

Cinsiyet kız olursa yazarim canim.:KK15::KK71::-)

Back